ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 244
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  Браво на всички за мерките и теглилките smile3501
  Ама много слабо представяне нещо, кви са тия работи Naughty видяхте хубаво време и край, аааааааа,не така  People No Good
 Та нали ви обещах снимки на бебка и новото и басейнче, ето така и ние най-сетне открихме летния сезон Sunglasses Само дето ме е страх още да го пълним с вода да не изтине детенцето,ама в най скоро време и това ще стане.

# 106
Здравейте и от нас
Ели вече прояде пюрета - плодово, зеленчуково по около 100гр., а от вчера започнахме и кашите. Препоръчаха ми Frizocrem и наистина е много вкусна.
Елс - Ели откакто е родена е на климатик /цяла зима/, а от скоро вече го пускам на студено. То иначе се не трае. Е много много не стоим в стаята където е климатика, а в съседната /с него охлаждам почти целия апартамент/.
И Ели много плачка при докторката - явно вече ги свързва с боцкането. Още като я оставя да я събличам и ревва.
Един въпрос към кърмещите мами - някоя от вас заместила ли е хранене? И цеди ли се или не?

# 107
  • Добрич
Привет най-сетне и от мен!
Дано да имам нет докато изпратя постинга, че нещо сме на моменти от онзи ден от бурята и градушката се скапа мрежата и така....още проблеми с нашия доставчик!  Twisted Evil
Първо да кажа БРАВО на всички за мерките и теглилките и резултатите от изследванията! Само така!  Peace
Видях само снимките, които сте постнали тук - на Елс и Стени и Симонка на Коки, и новата мама Поли. Всички са страхотни!др. по-късно, че бавно зарежда и нямам нерви в момента.  Mr. Green
Добре дошла и на Поли при нас! И по-честичко да се включваш. Снимката със залеза и вие тримата е просто страхотна. Поздравления за нея!  Peace  bouquet

Иначе ние сме добре и ходим редовно на разходки по хладното, ако мога така да кажа, щото то при нас е само задух.  Confused Днес бяхме и ние на изследвания и резултатите са добри, даже хемоглобина ни е 129, от което съм много доволна - без сирена, жълтъци, меса и т.н.
Елс, за климатика - ами още студено не сме го пускали да духа, но през април беше включена на топло и нищо му нямаше на Борката. Сега през нощта като стене немислимо топло, ще го включваме и ние на студено като Аничка.  Heart Eyes Hug
Браво и на Катето, че прояде и на Ели също!   chef
Елс, много е сладък този сънлив копунджия с тази шапка, пък и ти!  Heart Eyes Hug
Коки, много красиви басейн и люлка. Честито и със здраве да си ги ползва Симонка! Тя като едно бижу в тях!  Hug
Ами спирам, че да не би да не мога да го постна постинга. По-късно пак като го оправят окончателно!   bouquet

# 108
Един въпрос към кърмещите мами - някоя от вас заместила ли е хранене? И цеди ли се или не?

Аз съм от кърмещите, обаче от "сектантките" Mr. Green. Та не съм заместила, даже не съм захранила, като изключим, че веднъж ми засука крушата в ръката и напоследък започна да смуче филийка препечен черен хляб. Всъщност точно това за мен е захранването. Нямам намерение да замествам до една година поне. Не се цедя.

# 109

Аз съм от кърмещите, обаче от "сектантките" Mr. Green. Та не съм заместила, даже не съм захранила, като изключим, че веднъж ми засука крушата в ръката и напоследък започна да смуче филийка препечен черен хляб. Всъщност точно това за мен е захранването. Нямам намерение да замествам до една година поне. Не се цедя.

Здравейте и от нас!
Ние сме добре, няма нищо ново при нас!
Добре дошли на мама Поли и Хриси! Дано ви е добре при нас!  bouquet
...А всъщност има ново! познайте кое е спящото бебе от снимката
...ами да - запознахме се с Ели (Хотмама 73) и малката кукла Рада, докато бяха в София. За съжаление днес излетяха обратно към Лондон и Ели обеща, че като пристигнат ще пишат как е минал полета!

Цитат на: anni4ka

Ами не, не съм заместила и нямам намерение скоро да го правя (имам предвид до 1 година). Основната храна в менюто на кърмачето до годинка е мляко, а до три се препоръчва да изпива по около 500 мл на ден, така че - не бързам, а явно и Калина също.
Колкото до захранването, както и преди казвах - да, започнахме, но тя Калина -Любопитка от доста време живо се интересуваше от нашата храна и с кеф хапва домашните ми пюренца - готовите не са и по вкуса!
Поли, страхотни снимки от Волга. И аз имам но за съжаление са само на ленти и са от Тверския и край (там учих по междууниверситетски обмен!) Така мило ми стана като ги гледах!
Поздрави от мен!  bouquet
Че трябва да се стягам за концерта на Депеш!!!!
Много се радвам!!!

П.С. Съжалявам, ако съм пропуснала нещо, но нямах време да ви изчета - като се върна ще наваксам! Heart Eyes

# 110
  • Добрич
Цитат
Аз съм от кърмещите, обаче от "сектантките" Mr. Green.
Много ме развесели, Поли!  Joy  bouquet
Правде, много сладки снимки! Hug

# 111
Поли, добре дошла!
Ние почти колежки ще излезем. Аз работя в радиометрична лаборатория  Mr. Green

Mimito, аз, всъщност правя числен екперимент. С математика и сметки на компютър се занимавам. А името на Института е едно такова грандоманско  Whistling. Но, на практика, моята работа няма общо с ядрените изследвания.

kokita, много ме изкефи вашето басейнче. Аз не бих се стърпяла да му сложа два пръста вода и да пляска бебка. Страхотно е! Това във вашата градина ли е? Прекрасни цветя  Heart Eyes

Цитат
Поли, страхотни снимки от Волга. И аз имам но за съжаление са само на ленти и са от Тверския и край (там учих по междууниверситетски обмен!) Така мило ми стана като ги гледах!

А моят руския шеф чете лекции в Твер, ама аз не съм ходила още там... Има известна възможност да защитавам там, ама е по-добре в Дубна (по-престижно се води).

# 112
здравейте и от нас
прибрахме се от разходките ма то голям задух навън, не се трае
Кокита страхотно басейнче направо ви завиждам благородно за градината и за всичко  Mr. Green
ние утре сме на консултация и ще даваме кръв и урина и след това на отчет  Laughing и в този ред да ви питам- вие на гладно ли давахте кръв или не. Аз питах педи и тя каза че за предпочитане било на гладно, а мойта мирела и без това се храни към 8.30 така че имам възможност да е на гладно, но се чудя  newsm78 Ще се радвам да споделите
айде да си сипа една бира че умрях от жажда

# 113
  • Добрич
Лелелел, ква съм шматка..... Crazy Щях да забравя - Честит Рожден Ден на сестричката на Елс! Да е жива и здрава и много щастие от нас!
Елс, by the way, много си приличате с нея!  Wink
Майче, аз вземах урина, пък и после и кръв давахме не на гладно, защото Борката не издържа гладен през нощта и хапва към 5,00, и после към 8,30, та проблеми нямахме в това отношение.  Laughing Хайде, утре да казваш вие как сте с мерките и с резултатите от изследванията.  Hug

# 114
Здравейте,
не пиша, защото при нас нищо ново. Е, от жегите апетита ни пак намаля, ама това новина ли е?!  Mr. Green Е, има нещо новичко - спим по нов начин - настрани, сграбчвайки решетките на кошарката - ето така

все едно ще се катери по стълби насън  Wink
Ланг - искрено ти съчувствам - дано детенце скоро да оздравее!
Кокита - страхотни снимки!!! Симончето-Бонбончето е късметлийче. Невероятна градина имате! Благородно ти завижидам  Hug  Flutter
ЧРД на сестрата на Елс! Здраве, щастие и късмет от нас!  newsm67
 welcome на мама Поли и Хриси   bouquet А пък снимката на трима ви е просто страхотна smile3521
Това е от нас. Ще вървя да спя, че днес цял ден  1ironing и както се казва се пекох на два огъня - този от ютията и този отвън  sweating
Лека и спокойна нощ на всички мами и бебоци  Two Hearts

# 115
КОНЦЕРТА БЕШЕ ГРАНДИОЗЕН - извинявайте, че викам, ама току що се връщаме и реших да го споделя с вас!
Утре ще се опитам да кача малките филмчета, за да може малко поне да усетите какво беше там на стадион Локомотив!
Заслужаваше си всяка от 15-те години чакане - най-накрая Депеш да дойдат и в БГ!

# 116
Здравейте!
Ние да се отчетем че преболедувахме малко тези дни, но вече се оправяме - сополките ни бяха малко в повече. Да чукна на дърво засега не е по-сериозно. Всички болни да оздравяват да не им се карам!!! Wink
Иначе шашавата му майка на Павчо да се похвали, че сесията й свърши и сега спокойно ще се наслаждава на малкото човече.

Ами ние може да се каже че сме заместили ядене, защото сутрин към 11-11.30 яде каша размесена с кърма (незнам дали се брои за напълно заместено хранене newsm78). И по този случай аз цедя към 11-12 час в офиса, за да не се получава пропуск пък при мен и да намалее. Иначе не цедя при останалите хранения.

Кокита, и аз ви завидях благородно за местенцето, което имате за такива убавини като басейнче...
Ех, размечтах се...
Лека нощ от мен! Heart Eyes

# 117
здр на вси1ки,
хи1 не се кахърете за слаби1ки деца,Ния до ден днешен е с дрехи на 18м,и не я мисля..здраво дете знае колко му се яде,не се тревожете излишно..
днес бяхме на пласти1ен хирург,няма да слага каска,добре 1е се размина 1е като ги видях и мноо се стреснах-то си е като каска на мотоциклетист..но няма де,ще си ходи с крива тиква..няма пукнат зъб,но пак се буди по 300 пьти на нощ..
хайде весел уикенд от нас
Анна

# 118
Добро утро   bouquetжегата тотално ми е размътила кърмещия мозък  Crazy
но иначе сме добре ,май скоро ще си имаме зъб newsm78,опитвам се да махна нощното ,но незнам дали ще успея  Rolling Eyesискам да спя като бял човек  smile3507
заместила съм две хранения обедното и следобедното ,не се цедя кърмата сама се регулира
Кокита малката Симонка е истинска бонбонка  Hug
всички болни бебчета да оздравяват и да не се разболяват Naughty
Правде  newsm10 за концерта
Ди приятно прекарване в Русе Peace
 welcomeна новите мами и техните съкровища
хайде чао и цунки  bouquet

# 119
Привет и от мен - още един екзалтиран фен от концерта на Депеш  Mr. Green
Ланг, бързо да му се оправи дупето на детене, че много гадно така...
Кокита, пълни смело басейна и цопвай Симона вътре. Нашето магаре е постоянно пъпчиво, но на морето я плациках и с морска, и с чешмяна вода и нищо и нямаше, дори беше много щастлива.
Анете, това с каската звучи много безумно и се радвам, че ви се е разминало.
За храненето: Маги яде 5 пъти на ден - в 6-7 кърма, в 10 кърма, в 13-14 - зел. пюре разбъркано с малко кърма и оризова каша, 17-18 бананова каша с кърма и плодово пюре, 21-22 кърма, така че смело мога да заявя, че имаме 2 заместени хранения (пюретата ги бъркам с кърма от фризера). Вчера реших да й направя домашно пюре и след като 45 минути белих, варих, пасирах и т.н., магарето се намуси и не пожела да го яде  #2gunfire На всичкото отгоре на морето сме я разглезили да е постоянно сред хора, и в момента в който ми види гърба започва да хленчи. Абе магарешки работи, какво да ви кажа...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт