ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 242
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте  Hug.
Ех,и аз искам така като Симонка в басейнчето,на сенчица.Кокита,тя от ден на ден става все по голяма чаровница.
Аничка,на мен колкото и да не ми се иска заместих изцяло следобедното кърмене,а като направи 7 месеца ще заместя и обедното,но ти знаеш,че аз имам причина поради която го правя.За съжаление Sad.Цедя се много рядко,само когато съм възпрепятствана ине мога да го накърмя.
Правде,Пачи,много,се радвам,че сте изкарали супер на концерта.На мен това ми е любимата група.Те бяха в Германия в началото на юни,но няма на кого да оставим Дани,та по тази причина не отидохме и само репортажите по ТВ гледахме.
Анете1104,хубаво е,че на малчо няма да му слагат каска,главичката ще му се оправи от само себе си.А за буденето през нощта искрено ти съчувствам.
pachikrak и Дани като ми види гърба и започва да мрънка и като отида при него започва да се радва и да се смее.
Вчера яде бананова каша и остана много доволен от нея,макар че тя стана малко редичка,а я правих както е написано на упътването  newsm78.Естествено   261uu изяде всичката каша и не остави на майка си нито една лъжичка,но понеже кашата е голяма разфасовка(познайте защо купих такава),майка му си забърка и си я хапна с голямо удоволствие  Embarassed.

# 121
много са сладки всички бебетаааааааааа! видяхме се с мъни и правдето и мери и маненките са за закусване! пиии, да не им е уруки значи.
ланг, много ми е мъчно за кротанчо, дано му мине скоро!
пътувахме добре, радето беше храбро и издържливо, но много се преумори милата, нямаше сили да се разплаче накрая:(
тук, за разлика от софия е 17С?! ама на симоннка басейна е един път!!
поли доядоха ми се вашите руски смески като четох!!! много вкусно и кърмеправещо:)
правде, завиждам за концерта на ДМ!!! значи си е било яко?? аз в последната минута успях да открия билет за 17-годишната ми племенница и тя така се радваше милата! ама така трябвало да се случи баш на тоз ден да летим #2gunfire обаче не мога да видя снимката с принцеските ни:(
ани4ка, слава богу за каската! егати нещата значи!
ОЛЛЕЕ, сетих се - исках да споделя за първия летателен опит на Рада - точно преди да тръгнем към летището я оставих за секунда на леглото навътре подпряна, а нашата направила два бързи фликфлака и я намерих пльосната по очи на балатума!!! аз ревах повече от нея, а сестра ми се смя?!? милата ми балеринка как подскочила хаха.
мамаМАЯ успех с изследванията и другия път да ви видим. в софия ли сте средата на
август?

# 122
        Весел поздрав от нас! bye
 Първо, БЛАГОДАРЯ за комплиментите по наш адрес, поласкани сме!  Hug Heart Eyes
 Правде и Пачи радвам се, че сте си изкарали готино на концерта coolcool И аз имах голямо желание да ходя, ама нямаше как Rolling Eyes, Правде да покажеш материала от концерта, та поне за малко и ние да се изкефим  Simple Smile
Пачи, Симето и тя сама хич не ще да седи, в момента в които я оставим сама, мнънка и реве. Голяма глезла е станала Thinking И на разходки като ходим, все търси контакт с хората, почва да маха с ръчички, да издава нещо като"еее", докато не и се обърне внимание. Иска да и се обръща мноооооооого внимание Simple Smile
ma6a , смело с опитите за отказване от нощното newsm10 Ще се справиш Peace И аз в началото си мислех, че няма да се справим, но стана. Просто няколко дни няма да спиш като хората, ама  ще има резултат, ще видиш!
Dani_na_Sisi много сладка снимката на спящото Сиси "пу-пу"
 Poli аз много се гордея с градинката си Grinning не е много голяма, но си я поддържам с голямо желание и прекарваме всички по много часове там.
 Аиде до скоро! Целувки на всички бебчовци и майчета от нас  love001

# 123
И аз се присъединям към комплиментите за Симонка-бонбонка Heart Eyes! Ама Кокита няма какво да му мислиш, слагай два-три пръста вода в басейна (най-добре даже да се е загряла от слънцето) и я чипкай там. Аз само чакам да пооправим нашата тераса и вадя басейна там.
Ей че послушно било Радунчето! Родено по самолети да лети! Хотмаме, за летенето аз го бях казала отдавна - първия път най-много плаче майката!
Правде, и аз не виждам снимката Sad!
Дани, и Стени така спи, само че сграбчва възглавницата-обиколник - ето сетих се, че имам и снимка - . На него са му жизнено необходими тези обиколници, че иначе ще си разбие главата от мятане из леглото. Но обикновено заспива така на една страна, после се обръща на другата, после евентуално още няколко пъти същото се повтаря, после по корем и ... го намирам във всевъзможни пози.

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 16:01 от els

# 124
Хммм, изглежда, че вчера съм въвела глутена Confused?! На Стени кашата му беше на свършване (бананова на Милупа, само такава яде наистина с удоволствие) и аз реших да пробвам със Смесени плодове на Милупа за над 6 месеца. И изобщо не обърнах внимание, че липсва надписа "gluten free" на фронталната страна. Чак сега като си подреждах други неща в шкафа се зачетох по-детайлно и видях, че пише, че съдържа глутен. Ама пък Стени си я изяде цялата и досега няма някакви странични ефекти newsm78

# 125
Благодаря ви на всички за отговорите на въпроса ми за заместването на хранене. Аз не съм заместила още напълно, но на обед Елито хапва основно зеленчуково пюре разредено с малко кърма и след това съвсем малко суче. Резултата е - препълнена гърда. Та интересуваше ме дали кърмата сама ще се регулира или трябва да се цедя за да не ми се запуши някой канал или да ми намалее кърмата.
Да ви се похваля от вчера си имаме столче за хранене и Ели седи на масата с мама и тати. Е дъвче някоя играчка и току я хвърля на земята, но е по-добре от плачкане.

# 126
mersi na всички  за милите думи!
колкото до заместването-при нас е по-скоро добавяне и на пюрета и каши,детето си иска бутилката със или без друга храна..аз не бързам хич,ама хииииииич да захранвам,но  той е много лаком и гледа много жално като се яде около него..
на слънце избягвам да се покаваме до 6пм,та караме на вечерни басейни засега..

# 127
Ето ни и нас
минахме първо рез вземане на кръв- вобще наплака Мирелка даже се усмихваше на лаборантката и като е боцна взе да и се кара викаше аа, ааа ама пак се смееше след това. Иначе консулт. мина добре сега сме 8250 и 65 см. Боцнаха й и последната за няколко месеца ваксина и на нея не плака, но мого се стресна и беше готова да се разплаче направи една джуджка и баща й е забаламоса и тя почна пак да се хили. Хемоглобина е 114 сестрата каза - перфектни сте
Е това е май много ми е горещо направо едвам дишам , иначе за втори път ми казват че съм отслабнала и съм много хепи. От една седмица десет дена правя всяка вечер упражнения и коремни преси и хапвам по два пъти на ден.Явно има резултат, ама то и в тия жеги дето ни изпиват  Tired
е хайде лека вечер от нас  Hug

# 128
Приветски и от моя милост.
Много ме е налегнала жегата нещо и съм гроги, та ще съм кратка...
Хемоглобинът на Жорко е 108, според мен добре, според док - на долната граница.
Захранваме се славно- вече сме опитали картоф, морков, броколи, карфиол, тиквичка, банан, круша Уилямс, череши. Реакции няма, слава богу, а аз захранвам душманската, без такива 2-3- лъжички за начало, а по повечко.
Хранене понякога замествам, понякога не  Mr. Green, най-често обаче додавам, а Жоро не е от отказващите Laughing Вече малкият маймун като е гладен и го държа сам се обръща и започва да дращи по циците Joy
Малко поздрави от днес: (Само да не види Катя, че.... Mr. Green става една....

Още някоя друга - тук Денят беше прекрасен, ама изтощителен. Отива да набира сили с вечерята, после, ако има сили пак.
Поздрави на Правда за изказването по Канал 1. Имаме си страхотни активистки и медийни звезди. Аз лично се гордея с тях   bouquet

# 129
Янич, браво на вас на басейнче си ходите , нас ни викаш за акции, а с мацките на плаж  Mr. Green.
За хемоглобина нашият сега е толкова,  а беше дори  по-нисък докато бяхме само на кърма. Явно някои кърмени бебета са така. Ние почти вече не се кърмим, но добрата помпа издържа 6 месеца и половина.

Правда и аз те гледах  Peace за пръв път те виждам на 'живо' , но те разпознах .  Поздрави и от мен за изказването  bouquet.

# 130
Хай!
То май нямам какво да кажа, ама ей ме на ...
Яни, страхотни снимки! Ох, как искам моренце! Жорето и Фани са много сладки заедно, а Фани по памперс нагазила в морето е като малко сладкишче!
И аз видях Правдето по К1! Още веднъж - Браво момичета за ентусиазма!  bouquet
От случайно въведения глутен Стени няма никакви реакции, така мисля да си продължавам да я давам въпросната каша, а вече и за пюретата да не се втелясвам.
Айде сега малко вие попишете, че да има нещо за разчопляне ...

П.П. А ето как се спи с дупето нагоре Mr. Green -
Всъщност и двата му крака бяха свити в коленцата, ама като включих апарата го стреснах малко и пусна единия.

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 09:27 от els

# 131
Хелоу от нас с Никсъна дрисльото!

Диарията продължава, дори включихме в питателното му меню някакви дрожди, дето щели да подобрят чревната флора - да видим. За сега ситуацията е като в обор - единият маже, другият рине. По тоя повод ще отложим изследванията за като се оправи, естествено. Препатили разправят, че към 2 седмици продължавало и ние отброяваме дните с надежда. Вече 8 минаха, освен да започна да броя наобратно. Остават 6 Simple Smile

Иначе и ние бяхме на Депеш, чудничко, мед за душата и слуха.

# 132
Здрасти,
ние от два дни пропускаме ранното хранене и вече сме на 4 хранения. Първия ден се разтревожих, днес гледам философски - ако е гладна ще реве. Уморих се вече от тия тревоги. Казах си - СТИГА  Mr. Green Та така - ние се храним така - сутрин и вечер АМ (вече без сутрешното, различни количества), после АМ разтворен в много малко вода смесено с плодово пюре - става като кремче. Това е единствения начин да яде АМ. На обяд - зеленчуково пюре с прибавено още малко АМ, независимо дали в него има. След обяд каша. Бих искала да си яде отделно млякото, отделно пюрето - ама не ще.
Елс - Стени много сладко спи по коремче. Сисито май я е страх да спи по корем и въобще това не е най-любимата й поза. А друго - да те питам - как опасваш цялата кошара с обиколници. Нашата кошара само от пред е с решетки и тъй като е срещу нашето легло и искам да я виждам там не слагам нищо. Останалите стенички са плоскости и идея нямам как да задържа обиколници за там  newsm78
Пууууу, вчера съм пропуснала Правдето по ТВ-то, дали няма повторение?
Това от нас! Лек ден на всички  Simple Smile  Sunglasses

# 133
А друго - да те питам - как опасваш цялата кошара с обиколници. Нашата кошара само от пред е с решетки и тъй като е срещу нашето легло и искам да я виждам там не слагам нищо. Останалите стенички са плоскости и идея нямам как да задържа обиколници за там  newsm78

И нашето е с решетка отпред и цели плоскости от другите страни. Така че мислих, мислих и един ден измислих! Дупки в дървото! Накарах мъжа ми да пробие по една дупка в дървото, там където на възглавницата има връзка за вързване! И така ... Ето на тази снимка се вижда донякъде ...

# 134
Леле, ама каква съм заспала smile3555! Забравих за Сиска-миска! Дани, мила, извинявай Embarassed!
 baloniЧестита половин годинка на Сисунико Мацодупе! baloni
 Да расте и хубавее, а за целта да си похапва повечко (ама не много, да не развали фигурата smile3503)!

spam2А сега наистина спирам, че ще напълня темета само с мои постинги май! И ще взема да ви се разсърдя и няма да пиша повече днес... Ама-ха! Naughty Защо сте ме оставили сама?

Общи условия

Активация на акаунт