.Ех,и аз искам така като Симонка в басейнчето,на сенчица.Кокита,тя от ден на ден става все по голяма чаровница.
Аничка,на мен колкото и да не ми се иска заместих изцяло следобедното кърмене,а като направи 7 месеца ще заместя и обедното,но ти знаеш,че аз имам причина поради която го правя.За съжаление
.Цедя се много рядко,само когато съм възпрепятствана ине мога да го накърмя.Правде,Пачи,много,се радвам,че сте изкарали супер на концерта.На мен това ми е любимата група.Те бяха в Германия в началото на юни,но няма на кого да оставим Дани,та по тази причина не отидохме и само репортажите по ТВ гледахме.
Анете1104,хубаво е,че на малчо няма да му слагат каска,главичката ще му се оправи от само себе си.А за буденето през нощта искрено ти съчувствам.
pachikrak и Дани като ми види гърба и започва да мрънка и като отида при него започва да се радва и да се смее.
Вчера яде бананова каша и остана много доволен от нея,макар че тя стана малко редичка,а я правих както е написано на упътването
.Естествено
изяде всичката каша и не остави на майка си нито една лъжичка,но понеже кашата е голяма разфасовка(познайте защо купих такава),майка му си забърка и си я хапна с голямо удоволствие
обаче не мога да видя снимката с принцеските ни:(

И аз имах голямо желание да ходя, ама нямаше как 
И на разходки като ходим, все търси контакт с хората, почва да маха с ръчички, да издава нещо като"еее", докато не и се обърне внимание. Иска да и се обръща мноооооооого внимание
Ще се справиш
И аз в началото си мислех, че няма да се справим, но стана. Просто няколко дни няма да спиш като хората, ама ще има резултат, ще видиш!
не е много голяма, но си я поддържам с голямо желание и прекарваме всички по много часове там.
. На него са му жизнено необходими тези обиколници, че иначе ще си разбие главата от мятане из леглото. Но обикновено заспива така на една страна, после се обръща на другата, после евентуално още няколко пъти същото се повтаря, после по корем и ... го намирам във всевъзможни пози. 

! Забравих за 
)!
А сега наистина спирам, че ще напълня темета само с мои постинги май! И ще взема да ви се разсърдя и няма да пиша повече днес... Ама-ха!
Защо сте ме оставили сама?