Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 705
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 560
и аз спечелих от играта на ДМ
получаването в магазина срещу лична карта ли е, понеже не си направих скрийшот?

# 1 561
# 1 562
И аз съм била с пуловер. Вчера уж проверявах след като бяха излязли печелившите, явно не са били публикували всички.

Честито на рожденичката!

Каменица няма ли да започват да разнасят чашите? Спечелилите в началото, на които изтича срока, защо не им дадете зор?

Има ли спечелил от бонбоните от Тмаркет?

Аз писах на Каменица. Никаква реакция, никакъв отговор. Звънях и на националният им телефон - от там отговориха, че не знаят. Те събирали само данните на спечелилите.

# 1 563
  • В сбъднатите си мечти :)
Кауфланд не трябваше ли вчера да имат теглене? Или нещо се бъркам миналата седмица кога са публикували печелившите?...
Иначе при мен 2ри път нищо от Спаркса, поредно нищо от Чудо, Лидл, Чио, форумни игри... Абе голяма каръштина Grinning Дано да е за сметка на нещо хубаво, което предстои :p
Иначе за ДМ, 1000 пъти пробвах и все влажни ръкавици, енергийни блокчета и лигавници... Взех ръкавици за мен и за зълва ми, на ММ пуснах едно енергийно блокче. Нямам нерви да опитвам повече Simple Smile

# 1 564
Sweat SmileОбрахте днешните награди на DM Sweat Smile . Няма повече

# 1 565
  • in Wonderland
Кауфланд не трябваше ли вчера да имат теглене? Или нещо се бъркам миналата седмица кога са публикували печелившите?...
Иначе при мен 2ри път нищо от Спаркса, поредно нищо от Чудо, Лидл, Чио, форумни игри... Абе голяма каръштина Grinning Дано да е за сметка на нещо хубаво, което предстои :p
Иначе за ДМ, 1000 пъти пробвах и все влажни ръкавици, енергийни блокчета и лигавници... Взех ръкавици за мен и за зълва ми, на ММ пуснах едно енергийно блокче. Нямам нерви да опитвам повече Simple Smile
Всеки ден ли може да си заявяваш награда или е еднократно за целия период на играта?

# 1 566
Всеки ден ли може да си заявяваш награда или е еднократно за целия период на играта?
Аз мисля,че е еднократно за периода на играта... иначе ще фалират покрай нас Grinning

# 1 567
Един човек има право на една награда. Трябва да има лична карта (т.е. не може да се записват малки деца). Освен това трябва да отиде да я вземе лично - не може да се записват и трудноподвижни възрастни роднини, освен ако не ги откарате до магазина.
На тези ваучери няма баркод, така че не виждам пречка след като е използван ваучер за подарък, през друг ден да се използва и ваучер за намаление (те са с баркод, не са поименни).

# 1 568
Един човек има право на една награда. Трябва да има лична карта (т.е. не може да се записват малки деца). Освен това трябва да отиде да я вземе лично - не може да се записват и трудноподвижни възрастни роднини, освен ако не ги откарате до магазина.
На тези ваучери няма баркод, така че не виждам пречка след като е използван ваучер за подарък, през друг ден да се използва и ваучер за намаление (те са с баркод, не са поименни).
Друго ми е интересно - ако сега имам ваучер за подарък и продължа да цъкам, евентуално ако ми излезе друг, по-хубав дали няма да може да ползвам втория... Първия не ?

# 1 569
Мисля че ако си го заявила вече няма да можеш да заявиш втори. Поне до там ме води логиката щом имаш право само н един подарък. Като го заявяваш трябва да си попълниш имена магазин и дата на раждане  и предполагам влизаш в списък  на печеливши който отива в магазина.

# 1 570
Не можеш да заявиш втори на същия имейл (опитах) - изписва, че имаш право само на една награда. Но ако го заявиш на друг имейл, сигурно ще може да вземеш само тази награда, която ти харесва повече. Поне така предполагам.

П.п. Метро ще имат игра с регистриране на фактура - наградите са 3 прахосмукачки Румба: http://www.igraiteispechelete.com/archives/4570?fbclid=IwAR0rq_p … 1ztry7Dlgxf-Y_Q2U

# 1 571
Игра на Локтайт:
http://www.henkel-loctite.bg/bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D … 8/promo-game.html

Аз към 4.00 ч. се събудих и се разцъках да видя какви награди има. Почти нищо нямаше и сега видях, че съм оставила отворен прозорец за някакво кокосово масло за тяло Ривана, струва 2.60 лв. Не знам дали още е активен. Ако някой е изтървал и иска да се пробва за роднина да ми пише, стига да не се притеснява да даде лични данни. Да видим дали ще приеме регистрацията.
Мозилата ми реши да презареди всички отворени страници и прозорчето изчезна. Чудя се защо още я ползвам. Само главоболия с нея.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 10:15 от Анонимен

# 1 572
Не можеш да заявиш втори на същия имейл (опитах) - изписва, че имаш право само на една награда. Но ако го заявиш на друг имейл, сигурно ще може да вземеш само тази награда, която ти харесва повече. Поне така предполагам.

П.п. Метро ще имат игра с регистриране на фактура - наградите са 3 прахосмукачки Румба: http://www.igraiteispechelete.com/archives/4570?fbclid=IwAR0rq_p … 1ztry7Dlgxf-Y_Q2U

Аз направих така, писаха ми, че ще ми дадат първата, а не втората награда.

# 1 573
Хм, неприятно... Но пък човек не знае дали ще уцели нещо по-добро... Може би касиерката нямаше да обърне внимание коя по ред е наградата...

# 1 574
Аз направих така, писаха ми, че ще ми дадат първата, а не втората награда.

С друг мейл ли пробвахте?

Общи условия

Активация на акаунт