Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 504
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
DM пак са пуснали награди. Аз се разписах.

# 1 546
Уцелих си кремчето при подсичане, благодаря ти. Grin Kissing Face

# 1 547
Здравейте. Имам капачки за mysparks, но нещо не разбирам как точно се регистрират за пуловер или шапка например. Купуване на билет какво означава по какъв начин се взема... Извинете за глупавия въпрос 😶

# 1 548
Почерпете се за мое здраве имам рожден ден

# 1 549
  • in Wonderland
DM пуска отново. На мен по няколко пъти ми се паднаха някакви влажни ръкавици, емергийно блокче и шапка и лигавник. Нищо не заявих. До кога е играта? Накрая ще остана без нищо от много избиране 😂
П.П. До 15.12 била играта 😀

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 07:19 от ~ Dee_Dee ~

# 1 550
Аз току що заявих едни влажни ръкавици - пак за позната, ще я питам дали ги иска и ще й дам ваучера Simple Smile

# 1 551
  • in Wonderland
Аз току що заявих едни влажни ръкавици - пак за позната, ще я питам дали ги иска и ще й дам ваучера Simple Smile
А какво правят тия влажни ръкавици?? Нещо като ексфолиращите чорапи ли са??

# 1 552
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз както обикновенно късно се включвам и нищо.

# 1 553
Аз си заявих купичка някаква за котешка храна (и май храна). Котетата на село да намажат.
На свеки соли за вана и на майка също. Предполагам ще са в пакетче някакво, за една вана, но все тая Simple Smile
Иначе при врътките ми се паднаха кокосово масло на Ривана (55 мл), изкуствени мигли на снопчета, някъв здравословен бар.
Отказах се да цъкам повече.
Някой сподели, че спирала е спечелил и шал.

# 1 554
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На какви врътки?

# 1 555
Влизам си от профла и цъквам на всяко едно предложение. Като ми се падне ваучер просто затварям и натискам отново. По-точно опити, не врътки Simple Smile Имах предвид, че въртях предложенията, докато си харесам нещо.

# 1 556
Скрит текст:
А какво правят тия влажни ръкавици?? Нещо като ексфолиращите чорапи ли са??
Предполагам, че са нещо като хидратант, но не можах да намеря информация.

Тези врътки са опасни, защото може да спре наградите по всяко време. Но вчера и аз цъках така...

# 1 557
Ами, не знаех. За първи път пробвах тази сутрин, какво ще се случи, ако пробвам всичките. Преди това 2 приятелки ми изпратиха и два пъти натиснах и ми се паднаха ваучери. Дори не запаметих.

# 1 558
  • Вестерос
Падна ми се био блокче, не съм заявявала.

# 1 559
  • при късмета
И аз съм била с пуловер. Вчера уж проверявах след като бяха излязли печелившите, явно не са били публикували всички.

Честито на рожденичката!

Каменица няма ли да започват да разнасят чашите? Спечелилите в началото, на които изтича срока, защо не им дадете зор?

Има ли спечелил от бонбоните от Тмаркет?

Общи условия

Активация на акаунт