Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 500
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 650
Имах активен бонус в НЛ, при депозит за новите игри. Вчера реших да си пробвам късмета. Заявих си 90лв.

# 1 651
А иначе освен новите 6 игри, за които преди няколко дни определени хора имаха бонуси, то ми се виждат сякаш още нови игри, но дали са от днес, нямам идея.

# 1 652

Sonnenlicht, браво на теб, все-такива неща да споделяте тук Smile
А на Капи има ли някъде обявени печеливши?
Чета, че първите печеливши трябва да са изтеглени на 26.11.

# 1 653
  • при късмета
Sonnenlicht, да си ги харчиш със здраве! Предполагам, че миналата седмица не си играла този бонус?

# 1 654
Във фейсбук страницата на радио Фреш има игра за смартфон Нокиа.
http://radiofresh.bg/games/win/2018-11-19/specheli-noviia-nokia- … -radio-fresh.html

Тази игра само във фейсбук страницата ли може да се играе?
Тази е само за фейсбук, но има друга в радио NJOY, която изисква редене на пъзел и попълване на данни след това.
https://bravo.btv.bg/web/njoy-puzzle/
И в радио Витоша има една за Алкател, за там също не трябва Фейсбук. Влез в секция игри в страницата на радиото и ще я видиш.

# 1 655
  • Вестерос
От вчера се мъча с дм, нищо не ми пуска. Някой след сутринта вчера да е улучвал награда?

# 1 656
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз не......

# 1 657
Sonnenlicht, да си ги харчиш със здраве! Предполагам, че миналата седмица не си играла този бонус?
Благодаря.
Да, бонуса е от старите, но беше активен до 29.11

# 1 658
От толконлайнпанела има ли развитие с ваучерите? Нали нямаха налични? Мисля да заявя, но ще ми трябва в следващите 10-тина дни и не знам дали въобще има смисъл.

# 1 659
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. от Astratex.bg! Това са:

Ивекс
Kath
agitak

Честито!

Flowers Hibiscus На победителите ще бъде изпратено лично съобщение с информация за получаването на ваучера.

# 1 660
Скрит текст:
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. от Astratex.bg! Това са:

Ивекс
Kath
agitak

Честито!

Flowers Hibiscus На победителите ще бъде изпратено лично съобщение с информация за получаването на ваучера.

Ей тамън да се похваля първа и ти ме изпревари за 2 секунди! Simple Smile
Simple Smile

# 1 661
  • При децата ми
Включвам се пак, да кажа, че току-що ми се обадиха от "Калиакра" за кухненския робот. Искат да изпратя лични данни? Имат ли право да искат ЕГН?Thinking

# 1 662
  • Елхово
Искат, заради служебната бележка, с която ще декларираме! В кое теглене сте избрана за робот?

# 1 663
  • При децата ми
Ами, не знам кое е тегленето, просто получих имейл, че печеля кухненски робот.

# 1 664
Розали са публикували печелившите от играта за Гринч:
Скрит текст:
Пазарска чанта Гринч печели - bu-bu
Магнити Гринч печели - dikobo
Рошав Гринчтефтер  печели - Mugsy
Гринч кутия за обяд печели - NinaBojidarova
Гринч тениска  печели - juja123
Комплект за чертане Гринч  печели - desy091177

Общи условия

Активация на акаунт