Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 933
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 285
  • на Мелмак
Цвете, по заведенията с левове 😀.

# 286
  • ту тук, ту там
rire, да ти е много здраво, усмихнато и сговорчиво момиченцето! ❤
Дриймче, как върви купонът? 😜
Буболина, още много щастливи години за твоите родители! 🍾

Агнешко и ориз с гъби беше моето меню за гостите вчера. Боях се, че няма да е достатъчно, а днес още имаме за дояждане. 🙄

Направихме си днес една кратка екскурзия до Мелник и региона, ама нещо много се изморих! А мъжът ми на бар ще ме води уж... на мен ми пада вече клепачът! 🙄

Много болни срещнах из постовете, да се вземате в ръце, ей! Я каква чудна есен е, не е хич за боледуване, само за разходки е навън! 🍁🍂🍃

Аз не шофирам, няма да ви разказвам как изглежда нашата кола, обаче напоследък често казвам на ММ, че ми трябва едно шкафченце в краката, толкова неща складирам при краката си, като затръгваме нанякъде! Това по повод рафтовете в багажника! 😁

Хър, браво за килограмите! Бях изгубила аз едни 2 кг с нисковъглехидратно хранене, ама понаваксах доста тези дни! 😭
Тежка и неравна е тази борба при мен! Ама квот', такова! 🙄
Мъжът ми каза "идеална си МИ"! 🙄😍

Забравих да кажа, че и при чичо Благо в Рожен се отбихме днес! Ами той си е все същият като преди 10 години! Не ме помнеше, ама му припомних де! Хубаво си прекарахме! 🐷

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 19:22 от elleni

# 287
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Фонсе, уж чета всичко, но ей на, твоите две кила съм пропуснала. Rolling Eyes
Страшни сте вий с тези режими. Hands Clap
Стана вече ясно, аз не мога. Дай ми храна на мен ... Yum
Виж, ако Жаки каже, че лунуваме, веднага се включвам. Nature Full Moon
Един ден се издържа, по-скоро за прочистване ...

Елени, хубаво сте си прекарали. Много е красив този район. Heart Eyes

# 288
  • София
Цвете, по заведенията с левове 😀.

Благодаря  bouquet

# 289
  • постоянно
Фонсе бейби , сорри аз съм пропуснала да прочета за кг . Ами разбира се , че имаш Браво от мен !!!!
Изглеждаш страхотно . Мотивиращи и супер изглеждащи девойки като теб ми дават кураж да продължавам борбата с килата 💗💗💗

Бабите и дядовците  от курса много ми се радват щото им помагам постоянно  . Мисля си намерих нови “ баба и дядо  “  Много са готини , забавни , с голям житейски опит . ❤

Коте , браво на момчето ти , много е благородно това което прави  за приятел 😍

# 290
  • Варна
Честити да са децата на rire и лайкче!
Всички празнуващи днес да са здрави и с късмет!
ММ ме изненада с билети за концерт- музика от 90-те.
Малко ми е притеснено- явно от стреса напоследък внезапно ми се зачерви лицето- бузи и чело и ме сърби. Ако събота и неделя не отшуми, ще се ходи на кожен. Засега мазах с алергозан и коремче от аптека Попова, но все тая.
Днес така зачервена ходих на кино-гледахме Джони Инглиш и се посмяхме с ММ.
И девойката се прибра преди малко от преспиване снощи при приятелка.
Алечка, да оздравяваш вече!
Мид, стискам палци на Павката!
И на всички болнички- само да е здраве!

# 291
  • на Мелмак
Фонс и аз уж чета, но съм ти пропуснала резултата, бравос 🤗.
Хърче, готино е това, което описваш 😀.!
Елени писала и се сетих, че возихме с нея в Банско, тя ми е виждала подредения багажник - ми трябва да има място за покупки, що неща взехме тогава от пазара😉.

# 292
Привет, привет!
Знаех си аз, че имаме още един рожденик днес!
Рире, да ти е здрава девойката, да расте усмихнато и щастливо дете!
Хърче, Фонсе, браво, момичета!Само така!/ и аз като Звартето само ви се радвам, ама да ви последвам- твърдо НЕ!, обичам да хапвам аз/
Болните, ама молА ви се, вземайте се в ръце и оздравявайте! Ей го, днес викой не пусна ни пожарникар, ни сърфист, ни нищо.... Joy

# 293
Рире, да ти е здрава рожденичката❤💐
Фонсе, аз не мога без фитнес часовника, ако не знам колко крачки съм навъртяла, колко калории и км са заминали, откачам:) Пристрастена съм:) Сега докато бях без нямах желание за спорт чак.
Не мога и не мога да го напарвя да мери пулса постоянно нервичките си скъсааах!!!! ММ пък хептен не разбира:(

# 294
  • Canada
Благодаря, момичета-кокичета, закачам ви аз  Heart Eyes

Нали все пиша по нощите когато съм уморена, вие ме четете сутрин, когато сте сънени... и ей така се получават разминаванията в този живот  Joy

Хърче, ще ги борим заедно, още 7-8 ми остават на мен до браво  Mr. Green И да не съм кит-косатка на морето  Mr. Green

Иначе търпеливо си чакам докторите да се почесват и да се чудят какво ми е, аз отдавна знам и каквото зависи от мен го правя. Ендокриноложката напипа следа, да видим ще излезе ли зайчето оттам  Mr. Green

Бубе, честита годишнина на твоите родители!

Анджи, страшни муцунки видях - да ги нагушкаш от мен и Шоколадко  Heart Eyes

Жаки, благодаря за включването, ще го помисля. На телефона уж следя крачките/активността, но с тракер със сигурност е по точно  Hug

Уж и аз чета, ама ей на - пропускам и забравям, а някои постове откровено си ми се губят  newsm78

# 295
  • постоянно
Джаки , трябва да го нагласяш за да го мери ли ? На фитбита си го мери  без нагласяне ?!? 🧐🤔

# 296
  • Sofia
Аз пък явно пропускам постове  Crossing Arms нак как няма да прочета за изпосталяването на Хър.ХаПсурд  Thinking
Въобще не съм се съмнявала!  Hug
Голямо браво и на Хър,и на Фонс!
И за сина на Котето вчера не намерих... newsm78,помислих,че е рожденик като й честитяхте.
Ми,възразявам.
ЖакО,моята ФитБит-ка я нося само през уикенда като съм на спорт.Иначе само ми цъцърка на ръката.
Смарт уоч-а...синковецът имаше една реплика на Самсунг.Много бяхме доволни,ама му се скъса каишката и не съм го мъчила,купих му друг.Обаче за пулс,дали мереше  newsm78.ТърсИ,ровИ,все ще намериш нещо в гугъл/ютуб. Peace

# 297
Минавам да кажа:

Честита рожденичка на Рир, да й е здрава и щастлива! Ама хубава торта, съвсем диетична ми се видя, добре че не е на една ръка разстояние Wink

Хърче, браво, брависимо! Ти си моя светъл пример, ама аз такъв огромен чадър съм опнала, че докато не ме нарита Жаки за следващо лунуване, се успокоявам че съм в пауза  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Фонсе, потупах те по рамото. Публично. Освен това, аз и за две кила завиждам Joy

И да споделя:

Моята малка Шугърка, направо е минала на вашата диета, знаете се кои сте и коя диета, трети ден жули само яйца, месо и зеленчуци, добре че мушва и някой плод, че ако вземе да заслабне и 200 грама, остава само очи и коса от нея!

Утре ви освобождавам от присъствието си, ще ходя да ям Heart Eyes

# 298
Rire, честита рожденичка.

На Виктор му мина диарията, сякаш. Не е ходил от 06:30ч. Ама дадох и ре комфорт за всеки случай. Но има температура и отново хрема. Пуснах носен секрет.

Обичам да говоря за коли. Нашите са Grand Cherokee и Опел Зафира. Обожавам си джипа.

Мид, радвам се, че е добре Павел!

# 299
Ами този мери само като го натисна, а не може да е така. По модерен е уж от Фитбита, не отчита празни крачки, при мърдане на ръката.
Водоустойчив е. В руски ревюта обясняват за постоянно мерене на пулса, значи има. Но как да го активирам този режим... ще ровя. Никога няма информация на български,  дискриминация! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт