Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 934
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 300
  • постоянно
Рире, да ти е здрава рожденичката❤💐
Фонсе, аз не мога без фитнес часовника, ако не знам колко крачки съм навъртяла, колко калории и км са заминали, откачам:) Пристрастена съм:) Сега докато бях без нямах желание за спорт чак.
Не мога и не мога да го напарвя да мери пулса постоянно нервичките си скъсааах!!!! ММ пък хептен не разбира:(

Жаки , отиди на опцията за heart rate , чукни на екрана с графата и суайпни към включено .
Дано помогнах 🤗

# 301
Хърче, Фонс, браво и на двете ви.
Аз само качвам , ама не се и ограничавам .
Днес мерейки едни дънки, хич не се харесах в огледалото, та трябва да почна да спортувам поне.
Не помня поздравих ли дъщеричката на Лайк сутринта, но да се повторя е по-добре, отколкото да пропусна.
Да е жива и здрава, палава и любознателна Лайкче.
Да е честит и успешен рожденика и на Рире!
И честита годишнина на Буболина на родителите! Много се радвам на такива успешни и дълготрайни връзки.

# 302
Момичета, значи писах, писах и го изтрих без да искам, но то неадекватна работа,...
Много неща са се случили при вас, някои им хванах нишката, други изпуснах.
Мерси за препоръките за растящи зъби, ще видим как ще го караме.

Акаша, честито и ти желая това да е твоето място!
Лиляна, Жаки, Алечка видях, че имате някои болежки, както и детенцето на Лято - бързо да с оправяте, а малкото Лято да израства тази астма.

Аз повече не мога да пиша, че дребното Мърче е пред лягане и ми крещи, та чак мозъкът ми се разпилява, а баща му бе така добър да излезе да помага на приятел, сега аз трябва да го къпя, оправя, храня, приспивам... ужасийка, особено къпането ми идва байгън, че ми тежи, пък той е пумпал! Ама така е. Айде стискайте палци да не го удавя Joy

# 303
  • постоянно
Мърче 🤗🤪 представям си какви са ви баните с пумпал . Сам беше такова бебе . И аз ставах цялата мокра докато го изкъпя . 🤪😝

За зъбките горещи препоръчвам кехлибарените гривнички . 💗

# 304
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Кебапът ми е станал чуден. Yum
Нахранихме се и реших да полегна с книжка, гледам съпружието пъхнал един Ritter Sport с цели бадеми под възглавницата ми. Heart Eyes Както не обичам шоколад, единият ред вече е изяден. Blush
Каква воля, каква дисциплина - найн, найн и пак найн. Sunglasses
Отивам да обувам маратонките, да разходим малко вечерята. Shoe

# 305
Мър, няма ли да ни покажеш малкото Мърче вече?
Цварте, завидях ти:).
И за кебапа, и за шоколада.
Аз съм на чипс:(. Следващият път като заговоря за кг, ме плеснете през ръцете.

# 306
  • постоянно
Знаете ли липса на какво е когато получавате крампи ?
На сол днес научих
А когато ви се прияде шоколад ????? 💗😂

# 307
На магнезий 😁 Много ми липсва тоз магнезий на мен 😁

# 308
Напоследък често съм с крампи, пия магнезий,но продължават.
 Рир, здраве и щастие и на твоето дете. Чудно изглвждат и твоята, и тортата на Елени.

# 309
И аз за магнезий знам. Чакаме си сръбската скара ние, сервираха и напитките. Животът добива цвят 😂

# 310
Момичета, добър ви вечер.

Много сте писали, връщам се да ви изчета.

Преди половин час се прибрахме с двете хуни-маймуни от очния лекар. Диагноза астигматизъм и далекогледство. Как и двете има хич не разбрах. Поръчах очила във вторник ще ги взема, дано сагата с главоболието мине. След две седмици носене на очилата трябва да звъна на лекарката да кажа дали е отминало. Голям цирк беше с двамата в метрото и после в тролея Flushed всички хора разбраха от Петър, че щял носи очила.

# 311
Всичко си прочетох и забравих какво искам да кажа.
Честити да са всички, които имат повод. Да са живи и здрави много години.

Хър това верно ли е. За солта имам предвид. За шоколада знам че съдържа магнези, така че може би е нещо такова.

Моята кола е Тойота версо, много си я обичам. Толкова да ми е удобна, голяма комфортна. Изобщо нямам сантимент аз към малки коли. Искам голяма кола ако може да е по-висока. Моят мъж все разправя че танк ми трябвало  Grinning

Лято откъде тази астма се появи сега, да се оправяте.
Мид радвам се че изследванията са ви хубави.
Коте от миналия ден все искам да те поздравя за доброто ти дете и все забравям.

На работата пак имаше нерви и крясъци и изобщо много напрежение, не ми харесва. Сериозно се замислям за нова работа. Шефа много невъздържан, не ми е ок това.

# 312
  • Варна
Сега ще трябва да търся сервиз за диагностика за колата, да я включат към компютър и да видим що светят едни лампи дето не трябва да светят.

# 313
  • постоянно
Момичета , а аз незнаех 😂
Не , че ми се преяжда често , но казах на девойката дето ни води курса , че ще си купя хапчета магнезий вместо шоколад . Много се смяхме 🤪

Весела , това ни каза на курса . А тя е с PhD   в тази сфера  , склонна съм да и вярвам . 👍
ММ не яде почти  сол и много често получава крампи .

Гледа ми се филм с ДжекиЧан 😎

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 20:49 от her_76

# 314
Рире, жив и здрав да е рожденика!

Аз не знам на какви диети сте, ама като се прибрах имаше една голяма чиния с мекички от свеки (жива и здрава да е), отворих си бурканче със сладко от ягоди от мама (и тя да ми жива и здрава) и  ... "села ви" Mr. Green 😂

Моят Тончо е Форд Фокус, цвят джин с тоник, та оттам и името 😉

Общи условия

Активация на акаунт