Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 888
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 240
Трябва някой ден да отворим дума за колите и да се покажем коя какво кара. За мен би било интересно Simple Smile

Ха-ха, ще бъде забавно, ама няма да показваме как Smile

# 241
  • София
Добра идея Хай.С кеф показвам Субаруто.
Всочко е наред д чернодробните показатели.

# 242
  • Варна
Е, Райче, няма да показваме как. Ще показваме само какво е положението СЛЕД карането Simple Smile

# 243
Браво, Миднайт, чудесно! Няма да сте на тръни целия уиикенд.

# 244
  • София
Добра идея Хай.С кеф показвам Субаруто.
Всочко е наред д чернодробните показатели.

Страхотно!

# 245
  • Бургас
Мид,радвам се за хубавите резултати на Павката!

# 246
Браво, Мид!
Ванини, Белинда, как е положението?

# 247
Аз съм с форд фиеста, бабче е вече - 2005, взехме я да се уча на нея и много я обичам. Дава ми независимост и  тя е моята втора къща, имам си всичко вътре и мога да оцелея няколко дни 😂 така съм свикнала с нея, че страшно много се изнервям, когато трябва да се ремонтира нещо, най-първо като трябва да я разтоваря, сетне като трябва да изляза от вкъщи, имам чувството че съм гола без нещата в багажника да са ми на рсзположение до 2-3 минути, т.е. веднага в случай на необходимост.

Раяяя, няма да се показваме 🙃

Мид, много се радвам, представям си какво ти е било - поеми си въздух...

# 248
Аз съм с форд фиеста,
Коте, да не е на два етажа таз количка? Къде побираш всичкото дрехи, обувки, провизии?

# 249
  • Варна
Не те ли е страх да държиш всичко това постоянно в колата? Ако някой реши, че има нещо ценно, за няма нищо ще я разбият.

# 250
 тя е моята втора къща, имам си всичко вътре и мога да оцелея няколко дни 😂
А нямаш всичко за оцеляване....не ме карай да изброявам какво има в моята, започвам с одеала и възглавнички, минавам през храна и книги ( това дрехи, маратонки, чадъри, чанти за плуване са стандартни) и стигна до комплект за първа помощ, около 100-на чинии и прибори за еднократна употреба и върха.... запалка и нож от сериите за оцеляване в необитаеми местности.. последно изумих майките в училището като измъкнах от колата чук. А колата е малка...Елантра. Хич не я харесвам, много е дървена и не маневрена., освен че е ниска....но когато ни заляха, това беше първото, което намерихме.

# 251
Трябва някой ден да отворим дума за колите и да се покажем коя какво кара. За мен би било интересно Simple Smile

Гаднярка Simple Smile. Аз с моя стар мъник няма да мога да се изфукм.

# 252
  • Варна
Ееее, Даун, ми ще покажеш служебната бе! Кой те знае теб, на другия край на света, какво караш Simple Smile

# 253
Аз съм с форд фиеста, бабче е вече - 2005

Ай ся, бабче Grinning Aз все още не карам, но имам Фолксваген пасат 96 г., комби Mr. Green Обаче, да чукна, е здрава кочина и ще съм с него докато ме предаде. Просто за тия пари не мога да си купя толкова здрава кола. Един съсед като ме видя и вика еййй, това от старото матрял Grinning И е комби, буквално мога да се нанеса вътре Grinning

# 254
Добри новини, Мид!

Честито на Лайк - здрава, палава и щастлива да расте малката рожденничка.

И ето още една торта, да се почерпите за здравето на моята седемгодишна сладурана.

Общи условия

Активация на акаунт