Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 915
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за загрижеността! Ще потърсим и второ мнение, разбира се. Сдухано ми е от вчера.

# 271
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добър вечер, лейдис!

Много работа отметнах днес, радвам се, че седмицата приключи. Date
Прибрах се, сложих винен кебап да къкри Curry, пооправих бъркотията у дома, че сутринта и двамата трябваше да излезем рано, сгънах и подредих прането Wear Tshirt Wear Jeans Wear Womans Clothes и най-сетне седнах да ви нагледам! Computer
Много съм умятна (по Джена Heart Eyes). Joy
Дори успях и да подкъся косата. Scissors

Честит рожден ден на малкото Лайкче и сладката Рирка. Хубав празик! Balloon Cake Tada
Рире, ама и ти чудна торта показа. Birthday Майсторка! Hands Clap

Бобулинка, честита златна сватба на родителите ти! Дай Боже всекиму. Wear Ring People Bride With Veil

Мид, радвам се на добрите резултати на Павел. Дано и Елени и мъжът ти са добре. Flowers Four Leaf Clover

Ванини, надявам се и Виктор да се е стабилизирал. Hands Thumbsup

Поли, как мина очният на малчо? Хайде, чакаме добри новини. Envelope

Лято, дано я израсте астмата дъщеря ти. Hug

Жаки, честита придобивка. Wear Watch
А миомата бързо-бързо да се разкара. Hands Pray

Карз, след един такъв случай със спрян ток и нефункциониращи чипове и ние набързо извадихме ключове. Key

Мари и Кате, среща имаше ли? People Two Women Holding Hands А снимчица? Camera

Ландлейк, много се радвам, че не си напуснала. Приятно изкарване в Триер! Mountain Railway

Али-Алечка, много се намъчи напоследък. Дано хомеопатията ти помогне. Misc Syringe

На колата багажника обичам да е празен и подреден като аптека, но за съжаление не винаги се получава. Blush
Първата ми кола беше една разкошна опел вектра или Вики. Още ми е мъчно за нея. Heart Eyes
Следващата мисля да е субару, но за сега нямам нужда. Семейната е Вовата - волво комби. Heart

# 272
  • постоянно
-1.5 кг при положение , че съм в Ц . Доволна сЪм . 😝

Рире, здраво и усмихнато да расте момичето ти . Весел празник ви пожелавам . 🎈🎂🎈🎂

Аз обичам малките коли , преди бях с Фиеста , сега съм със Корса .

Волвата обаче са ми слабост 😝

# 273
Волвото "ни" е любимата кола евър! Heart Joy

# 274
  • на Мелмак
Рир, честита ти девойка!
Много здраве и щастие, и усмивки 😀.
Багажника ми е винаги подреден😀.
Първата ми беше БМВ 3- Бимата ,сега е Мечо - Мерцедес. 😀.
Иначе имам винаги вода и одеало 😉. Реално сме с една кола сега, но ние работим срещу вкъщи и не ни трябват 2 бр. Разделих се почти без драма с Бимата. Сега аз шофирам повече.
Хърче, браво! Казах ти аз, че ще ти шепне кантара на ушенце 😉.
Бяхме до Пловдив, забравила съм един документ на баща ми и пак трябва да ходя другата седмица.
Шматка съм.

Утре е задушница.

Триумя се между лежане в къщи, кино и разходка до Сръбско 🤔.

# 275
Синхронизирана съм със Фонсето. Имам щайга отляво, вързана, да не танцува из багажника  hahaha, ама то верно си трябват рафтчета.
Аз съм голяма шофьорка, такава дето само малки коли може да кара hahaha

Той синът ми като беше малък и един познат имаше бус и той започваше, мамоо, искам и ние да имаме такова бусче, но да има и сателитна антена отгоре. Той като малък беше фен на Костенурките нинджа.

Имаме развитие при младежите. Днеска пак са решавали задачи за преговор Laughing

# 276
Херче, браво за килограмите! Възхищавам се на такива волеви хора като теб. Hands Clap
Бавно, но сигурно се случват нещата при теб. Heart

Ети, аз бих избрала разходката до Сръбско. Но всъщност задната ми мисъл е автентична сръбска скара ... Meat On Bone Та не съм критерий. Joy

# 277
Рир,честита да ти е госпожицата,много здарва и щастлива!
Абе при нас,или,по—скоро при детето,хомеопатията работеше доста добре.Спазмите му съм овладяла по—бързо с нея,от колкото със Салбутамол и подобни.С други негови болежки също се е справяла доста успешно.Но се иска редовност и постоянство,което не мога да постигна,щом не съм вкъщи.
Али,и аз така,търсих нещо здраво.А за парите,които ми отпусна семейния бюджет,ми стигнаха само за Поля,набор '01.Нооо,докато стана по—уверена,не искам да видя друга!
Ха наздраве от мен Wine Glass !

# 278
  • на Мелмак
Зварте, ми то за това ми се ходи, заради скарата 😆. Ние отиваме, хапваме и се прибираме 😉. Разходка!

# 279
  • Sofia
Честити да са рождениците,днешните и вчерашните  bouquet!
Ох,петък вечер  Heart Eyes.
Моите са на спорт,ние с котараната чакаме пицата.
Получих си поръчките,доволна съм.Чакам синчо да мери едни маратонки и да ги одобри.
НАфунтяла съм се с парфюма,доволна съм много.
В колата развозвам 2-3 парфюма,също,ама Котето и Титина ме разбиха с чиниите и приборите.
Може и да помните какво карам аз,нали ви се обяснявах миналата година,преди да се подновя.
Ето това  Heart Eyes:
https://www.google.com/search?q=tucson+2018&tbm=isch&sou … rc=vL_6PSaPUWcwaM:
Ще пицим и ще лежим.
Смятахме да ходим на концерт на В.Найденов,ама май нямам сили.

# 280
  • София
Зварте, ми то за това ми се ходи, заради скарата 😆. Ние отиваме, хапваме и се прибираме 😉. Разходка!

Като ходите в Сърбия с какви пари плащате?

# 281
В колата развозвам 2-3 парфюма,също,ама Котето и Титина ме разбиха с чиниите и приборите.
Нямам чинии бе жена, даже не ми е хрумнало, направо съм пропуснала Joy

Аз пека агнешко с ориз и гъби ще бъде. Мислех пици, обаче никой не настоява за пица, та тъй, разминахме се. Нещо съм уморена, главата ми тежи, тая седмица все ми беше криво и през нощта. Тази нощ дето мина освен че заспах след 1 часа, се събудих преди 6, а цяла нощ ми гореше на корема, на гърлото, умирам от киселини от известно време. Пия веднъж вино и после по няколко дни ми е много зле корема.

# 282
  • Sofia
Нямам чинии бе жена, даже не ми е хрумнало, направо съм пропуснала Joy

Аз пека агнешко с ориз и гъби ще бъде. Мислех пици, обаче никой не настоява за пица, та тъй, разминахме се. Нещо съм уморена, главата ми тежи, тая седмица все ми беше криво и през нощта. Тази нощ дето мина освен че заспах след 1 часа, се събудих преди 6, а цяла нощ ми гореше на корема, на гърлото, умирам от киселини от известно време. Пия веднъж вино и после по няколко дни ми е много зле корема.
тЪрчи сега да заредиш  Joy Hug
Че кой спомена чинии...то и аз чета на 2 на 3... newsm78
Сменяй виното с нещо друго.
Аз на обяд пиВнах бира с едно приятелче,сега-винцЕ.  Rolling Eyes МАлко се впиянчих,комай. Mr. Green

# 283
  • Canada
Херче, браво за килограмите! Възхищавам се на такива волеви хора като теб. Hands Clap
Бавно, но сигурно се случват нещата при теб. Heart
+ 1
Хър, браво! Постоянство му е майката!

Не сте ми прЕателки, никой не ме окуражи мен за свалените два килограма и то в тази сложна хормонална ситуация дето ме е налегнала Joy

Боб със свински джолан на фурна готвих за хуните, аз съм ясна.

Закусвам в 13ч. след 16 часа фаст и изчезвам да ме правят красива Sunglasses

# 284
Бира пия, ама в студено време не ми е баш вървежна, освен това ММ смята, че от нея дебелея, твърд алкохол не обичам, направо съм го закъсала.

Хърче, Фонси, браво момичета  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт