Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 596
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 540
  • София
Алинко, ама това от горната страна ли се слага, отвън?!

# 6 541
Алинко, ама това от горната страна ли се слага, отвън?!
Да. Не ти замръзва стъклото, ако е валяло сняг само го изтупваш. Защипва се с двете врати.
Скрит текст:

# 6 542
  • постоянно
Бърди , защо не предложите в училището да се провежда брекфаст клуб за децата , чиито родители трябва да са на работа по-рано ? Може и да се съгласят . Децата по това време тук в този клуб правят коледна украса и картички , които после се продават за чарити или училището .

Вчера пропуснах са ви покажа нашия  Ел. Дневник . Получавам нещата преди дори Сам да знае  😂

Като направят домашното децата я отбелязват ( на техният лог ин ) като направена

# 6 543
  • София
Добро утро!
Алина ще ме караш да ходя до Джъмбо и освен за този термосенник ще похарча пари за още куп неща.
По-лошото е,че нямам гаранция,че на сутринта ще бъде на мястото си. Mr. Green
Универасален размер ли е?
Сгласила съм се днес-утре да поръчам разни ръчно изработени коледни подаръци.Да видим докъде ще я докарам.
Тъй аз понеже вече съм наясно с плановете за декември т.е. част от тях няма да ги бъде  Sad съм отворена за кафепиене/винопиене по съседски и не само.
Хайде хубав снежен ден!

# 6 544
И зиме и лете го ползваме, досега никой не ни го е откраднал. То не е нещо скъпо, да кажеш, че не може човек да си го купи, но да, всякакви хора има.
Универаслен е да, ушите, които се защипват с вратите са доста дълги и става за всякакви коли.
Ако ходя до Джъмбо, ще ти взема, аз мога да отида там и да не похарча и лев, да знам, луда съм ама откакто не си купувам ненужни неща, ми се получава навсякъде.

# 6 545
  • София
Аааа и аз се ограничавам след като изхвърлих сума неща,купени през годините именно от Джъмбо.
Виж дъщеря ми е друго нещо,но тя залита по канцеларските стоки.

# 6 546
  • Варна
Ох, като наближа щандовете с канцеларии в Джъмбо и заприличвам на същи наркоман. Последно едни малки листчета си взех, да си лепя по поръчките на работа, мра си от кеф. Трябва да отида да си взема още.

# 6 547
  • София
Хай ще Ви запозная с щерката.Умира за такива листчета.То и аз ги харесвам,но гледам да се ограничавам.

# 6 548
  • София
Лято, честито, здрава и много щастлива да е малката прекрасница!
Хърче, браво  на теб и на Сам, с право можеш да се гордееш с детето си Blue Heart
Алинка, ще ходя и аз до Джъмбо, този сенник ще ми свърши много хубава работа.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 10:36 от buni

# 6 549
Ей...чанти ли изпуснах, уж едновременно сме писали, жалко.
Украсихме и ние на работа, лепнахме календара с почивните дни догодина, много готино се падат, супер.

Кажете някой лесен сладкиш, утре сме на гости, да не съм с празни ръце

# 6 550
Не мога да си представя работно време от 7:30. Сигурно се свиква, ама… че то аз съм в леглото още по туй време. Иначе до 16 ч. одобрявам.

Вчера ни се развали кафемашината в офиса и по тоз повод открихме много сладка кафетерия съвсем наблизо (офиса ни е на малко забутано място, та си е находка). Мъничко, уютничко, все едни си си в кухнята и си пиеш сутрешното кафе. А как мирише на кроасани с масло… Много обичам такива местенца. Днес си взех от там любимата ми испанска закуска – тост с настърган домат и кашкавалче (испанско). Мляс!

Честито да е Лятото! Много хубав кадър!

Хър, браво на Сам! При нас имаше такива срещи с учителите наскоро (верно е като speed dating!), аз забравих и не можах да се организирам, голям срам.

# 6 551
  • София
Да, и мен ме кефи този сенник! Алина - енциклопедията, както винаги Joy

Днес навън не е за бебенца. Много е студен вятърът Frowning1

# 6 552
Честит празник на Лятната госпожица, да расте здрава, умна и щастлива newsm59

# 6 553
Честито на прекрасното малко Лято - здрава и щастлива да расте!

Вън не е и за хора въобще, а казват че и още по-студено ще става.

Рая, не знам дали е лесен, но тоз сладкиш съм планирала утре да правя и ако се одобри ще замести тиквеника за бъдни вечер. Мен ме почерпиха с такъв миналата седмица и много ми хареса.
Коледен сладкиш с тиква:
Продукти: 1 голяма тикава; 1 ч.ч. брашно; 1 ч.ч. грис; 1 ч.ч. натрошени орехи; 2 ч.ч. захар; 6-7 с.л. олио; 1 бакпулвер; 2 ч. л. канела /това ще пропусна, че не харесвам миризмата на канела/
Начин на приготвяне: брашното, орехите, гриса, 1 ч.ч. захар и 1 с.л. канела се смесват и се делят на четири части. Тиквата се настъргва на едро, задушава се с олиото и към нея се прибавя останалата захар и канела. Получената смес пак се дели на четири части. В намазнена тава първо се слага 1 част от сухата смес, после от тиквата и така се редуват, като трябва да завършим с тиква. Пече се 1 час на 150 градуса. След като се охлади се поръсва обилно с пудра захар.

# 6 554
Това нещо съм се мъчила да го правя с ябълки и не се получи, май няма да рискувам. Пък и тиквата хич не ми влиза в графата бързи и лесни.

Общи условия

Активация на акаунт