Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 666
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 870
на мен ми се яде нещо солено...лошото е, че не знам какво. Ако направя кекс, ще си го изядем с ММ за нула бройки, та за това и не правя.

# 6 871
Силве,пази се!И честит ти подарък!Какъв е?
Ходих одеве до Еконт,да си взема пратка.Момичето ми искаше тел.номер,но аз блокирах,не можех да се сетя.Рових в тел.указтел,но е изчезнал.После уж получих просветление,и изстрелях 10 цифри,но уви,нямало нищо за мен.Е,как да няма,като и смс получих.Показах накрая номера на пратката,та всичко беше точно.В крайна сметка се оказа,че не си спомням номера,и бая се посмяхме със служителката.Дойде време да плащам,с карта!Викам си,ако сега си объркам и пина,отидЕ работата Joy .Сега съм си замаскирала новите обувки,че скъпия като ги види,ще му прималее вече от мен Grinning .Трябва да правя икономии,за нещо значимо,което би ни доосмислил живота,но пусто,трудно ми се отдава Confused .Пък и с нашите сметки без кръчмар...

# 6 872
Ох, на мен ми се яде "пляска". Нещо като бърканица с царевично брашно, задушен праз, яйца и сирене.

# 6 873
  • На брега на реката
Силве, дано всичко е отшумяло, по симптоми мяза на сътресение и наистина се стои на тихо и тъмно, не се чете, не се гледа ТВ и комп. Не бива да си напрягаш очите. Ще чакаме да се похвалиш със спечеленото.

Елени, да ти е здрав и щастлив именика.

# 6 874
Бързо да се почувствате добре Силве и Карз!

Хайде честит ни петък Simple Smile

# 6 875
Карз, аз така съм се чувствала само след като е отминал някакъв стресов момент и вече съм се успокоила.
Гася компютъра вече. Пицата ми е опечена, чакам моите хора да се приберат от тренировка.

# 6 876
Честит именик на Елени!
И Силвето да се пази!
Алечка, сигурно вече е на лейдис парти, да се размаже от кеф!
Аз почвам да се приготвям за излизане.
Студено е и не ми се мърда, ама по-топло няма да стане;).
Хубава вечер момичета и момче!

# 6 877
Ей, не се спирате, хора! Толкова неща прочетох, че ми е боза в главата...
Честито да е момчето на Елени! Здраво да е!
Силве, Карзче, оправяйте се!

# 6 878
Мари, сега заради теб, ми се дояде качамак....Измислих вечерята за довечера

# 6 879
Ооох, завиждам на Але Crazy веселко, Алечко Flutter

Карзче, бе какво става с теб Hug на 11.12 да дойдеш да терапевтираме с момичетата и с вино да те успокоим Hug
В последно време чета само последните няколко поста и не съм наясно какво вече е споделено.

И Силвето да се оправя Hug

Честито на имениците bouquet

# 6 880
  • Бургас
Весела вечер на празнуващите момичета - Алечка и Тути! Ако има и други и те да си купонясват яко!

Кате,няма да мога да дойда на11. Но си запазвам правото при следваща среща да съм на линия. Мислено ще съм с вас!

# 6 881
  • постоянно
Маре , ей ти пляски 😜🤪😜

Мъжете казаха -страхотни “ пици “ 😂🤪
Руска салата за тях е винаги хит !

Аз ядох бекон , варени яйца x2 , три домата и котидж чииз . Ша сЪ пукна .

# 6 882
  • София
Ах, Белинда, що ме дразниш! Joy
Показвам какво е тишлайфер от масата ни. И не се яде върху него. Трябва да се изглади това недоразумение. Grin

# 6 883
О Хер, само салата ме впечатли! Важното е всичко да бъде изядено от другите.
Титина, ето че пак съм помогнала, без дори да подозирам.

# 6 884
  • На брега на реката
Карзче, оправяй се миличка.  Hug Много ти дойде стреса в последната година. Аз имам такива, но при мен е от щитовидната.

Общи условия

Активация на акаунт