Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 998
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 75
  • Popovo
Ани лятото стана на 11г.Преминахме на такива бюстиета с подплънки.По удобни са и от сутиени.Но в този сайт ми се виждат скъпи, купувам ги по 4-5 лв.
https://www.nevelina.com/damsko-byustie-tanka-prezramka

# 76
А как става доставката? До вратата ли идват или го оставят? И към колко часа? Също така адреса на кирилица или латиница ли трябва да се напише, че гледах в един друг сайт трябва на латиница.

# 77
  • русе
Има днес доста интересни неща,но всичко или е изчерпано или не може да се добави Rage

# 78
Като стана дума за сутиени Simple Smile. Къде да търся за детето първия сутиен, съвсем мини-мини и да изглежда като сутиен, а не бюстие?

https://brastudio.bg/category/sutieni-za-podrastvaschi

# 79
Благодаря, момичета! Памучни без банели са идеални.

# 80
  • София
Скачайте на кашмирените пуловери по 11 и 17 лева!!!

# 81
Да, да, не може да бъде добавено...

# 82
  • София
Остана само 1, който е 32 номер.

# 83
Гледам аз състава ,ами то почти само вълна. Това няма ли да боде ужасно?.. Не че мога да го добавя де...

# 84
Скачайте на кашмирените пуловери по 11 и 17 лева!!!

Дайте линк де! Simple Smile

# 85
  • русе
Изчерпани са ест

# 86
  • Mostly in my mind
Отказвам се. Каквато и да избера е изчерпано. Дали изобщо е било налично...само банските са налични Joy

# 87
И аз така. Не знам за ЧП какво ще предложат, никакви наличности няма?!
Даже и бански няма. Naughty Гледам разни мъжки, ами пак няма размер. Crossing Arms

# 88
Тия хубавите намаления още снощи ги активираха. Те са от лятото, ама изчерпани. Кашмирен пуловер от 120 лв. намален на 11лв. и др. такива. И панталон цигара имаше намален на 6.99лв. Само за гледане.

# 89
Видя ли синята пола и червената тениска за без пари, хич и не гледам повече. Редовно се появяват на ниска цена, но не са налични. Повече и не гледам за деня, нито поръчвам...аман от тях. Едно и също до припадък. Товане е бъг, а подвеждаща реклама.

Общи условия

Активация на акаунт