90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 831
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Днес варива: обяд - зелена салата с нахут и 1/2 филия ръжен хляб, вечеря 1/2 от обяда

# 541
  • пловдив
Днес съм на протеини:
З-банан
О-пълнени чушки с извара и сирене, салата червено цвекло и филия хляб
В-същото като обяда но наполовина.
След плодовия съм минус 1,2кг. След предния плодов пак бе така, но до третия ден и се възстановиха свалените килограми.
Имам питане-в четвъртък ще празнуваме РД на малката дъщеря, но тогава се пада да съм на плодове. Чудя се дали ще удържа и дали да не разменя дните, но пък после в приложението ще ми излизат разменени. Дайте съвет как да постъпя?

# 542
Имам питане-в четвъртък ще празнуваме РД на малката дъщеря, но тогава се пада да съм на плодове. Чудя се дали ще удържа и дали да не разменя дните, но пък после в приложението ще ми излизат разменени. Дайте съвет как да постъпя?
Не разменяй дните. Карай на плодове, до където издържиш. Не се мери на другия ден, ако хапваш друго, различно от плодове 😁.
Петък- протеини.

# 543
Здравейте, цял ден се скатавам, но ще си призная.
Моят плодов ден завърши със сладкиш и месо.
Както винаги в трудни моменти, намирам някаква утеха в храната и вчера не беше по-различно. Лошото е, че трудното скоро няма да отмине, а колкото и положителна да съм, вечер понякога се сдухвам жестоко и я подкарвам "през просото". Хубавото е, че днес не бях +.
Днес съм на салата спанак и пилешко и за вечеря това ще ям. Дано да успея да да продължа напред.

# 544
Вчера бях на варива, пълна издънка.
Днес продължавам по план, закусих с един банан, на обяд черен хляб с лютеница и салата, вечерята кекс и редче шоколад.
Момичета, от времето ли, от какво не знам пълен парцал съм,  а имам ангажименти поне до към 8,9 вечерта. Как ще изкарам не знам? .Защо не направят четиридневна работна седмица? 🙄

# 545
Цветенце, ако аз съм в твоята ситуация, бих се опитала да направя един фаст - 24 часов на вода, чай и кафе, а за вечеря бих яла чисти протеини. И да, против всички правила на 90 ДД е, но аз мисля, че едва ли има човек, който никога да не е направил нещо против правилата на режима. Опира до начина да се "увладяват щетите".
В единият случай имаш - ниски нива на инсулина през целия ден, 24 часов фаст, и дори възможност за калориен дефицит, ако се ограничиш до протеини и зеленчуци за вечеря.
В другия случай имаш - цял ден високи нива на инсулина, приети не малко захари и въглехидрати от плодове (което, ако е само плодове в целия ден е ОК, но ако следва дурго хранене, не мисля, че е добре) + вечеря.
Аз така си мисля. Може и да греша.

Малина, няма човек, който понякога да не е долу. Важното е да се задържиш достатъчно дълго, че да дишаш. Няма да нравоучителствам, как храната не решава нищо, големи хора сме и съм сигурна, че го знаеш. Просто аз в твоята ситуация, търсех усилено други източници на удоволствие и начин, да се почувствам по-добре.

# 546
  • Хасково
Здравейте, Цвети и аз съм като парцал и се чудя дали ме хвана вируса на малкия или е друго. Днес съм на плодов а изобщо не съм гладна. В 17ч си купих смути - 🍍, 🍌 и портокалов и сега си правя супа от готов микс , мисля че се казваше императорски. Духче, исках като твоята супа да си направя, но спанака се спаружил. Нали може замразен микс, който включва - морков, карфиол и броколи ? И още един въпрос - ананас от консерва, кога и дали мога да ям ?
Приятна вечер, момичета!

# 547
Ани, аз я правих с пресен спанак.
Да, мисля че може да ползваш микса.
За днес направих пица с праз, спанак и гъби а основа лютеница. Запазих от праза, спанака и гъбите и в други ден ще си ги хапна с яйца на фурна.

# 548
Исках също да кажа, за умората. До миналата седмица и аз бях пълен парцал. Купих си витамин ц 500 мг и сарженор. Аминокиселини, които помагат за дейността на мозъка и енергия.

Аз съм с възпалени нерви на гърба. Или е това или в понеделник ще ходя по други доктори.

# 549
Дух, бързо оздравяване! Как разбра, че имаш възпалени нерви?

Аз днес бях на плодов, но още от сутринта бях като пребита и много гладна. Още в 8.30 ядох грейпфрут. Едвам изкарах два часа и мушнах един банан. Пробвах да пия чай, но така ми се догади. Как се пие чай без мед не знам.
В 12 си направих айсбер с морков авокадо  и лъжица слънчогледови семки. За вечеря същото и се кротнах. Няма да съм на минус, но поне живнах след салатата.
Днес не съм тренирала.

# 550
Защо да не си на - ? Напълно режимна си си Simple Smile
Ами след като две седмици място не можех да си намеря от болка и се изнервих до краен предел, отидох при личната. Тя е невероятен човек и специалист. Опипа ме, разпита ме, накара ме да направя няколко движения и предположи какво е. Изписа ми лечение и каза в петък да се чуем.

# 551
  • Хасково
Оххх че вкусно, особенно на плодов ден ми се вижда като най- сочната пица на света...

# 552
Благодарности на Дух за чудесната идея за пица. Задължително ще я пробвам.

Днешния плодов ден ми мина така, между другото. Почти не го усетих. Изкарах на плодове, шепа ядки и един домат.
Явно организма ми взе да свиква с режима.
При първия плодов ден, освен че едвам издържах, и кърмата ми рязко намаля.
След днешния ден не намирам да е намалила, което много ме радва.

Успех на всички и дерзайте.
Не се отчайвайте заради някое малко прегрешение, просто продължете с режима напред.

# 553
  • пловдив
Духче и Agora,благодаря много за съветите.
Наистина мисля да не разменям дните,ще си карам така пък ще видим накрая.
Истината е,че поне в плодовите дни държа да съм стриктна,защото те имат най-голям ефект според мен.

# 554
  • софия
Добро утро! Забравих, че не трябва да се тегля преди плодов и резултатът е трагичен като вчера.Може би,  защото съм в овулация да съм с + и да задържам.За днес закусих банан, за обяд нещо от пекарната на Била и солети , вечерята ще е макарони с доматен сос или гофрети с шоколад (не съм решила)+ тренировка по тае-бо.

Усмихнат вторник!

Общи условия

Активация на акаунт