90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 830
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и от мен момичета,

Духче минава ли болката като се поупънеш на дивана? 🤔 Вчера забелязах при мен следното, заболя ме като прищипано под гърдите, отдяснж на кръстта и чак до гърба. Когато успях до полегна, болката поутихна, явно си иски спокойствие и почивка. Не че не си поставих няколко диагнози от интернет, от които получшх сърцебиене само като ги чета, от което ми се отяде. Тресе ме хипохондрията здраво.
Вчера за вечеря както писах ми мина апетита, та хапнах само две филии с.лютеница и парче черен шоколад. Днес на плодове, сутрин топла вода с лимон и лъжица куркума, по-късно банани и ябълки. За вечеря мисля печени гъби и зелена салата.
Успешен вторник момичета! 🤗🤗🤗

# 556
Цвети и аз днес съм на плодове. Имам постна крем супа от тиква и зеленчуци и салата и ще взема някой и друг плод сега.

Не, не минава. Дори ми е мъка да лежа и да седя. Най-добре ми беше права и неподвижна. Легнала и седнала притисках нервите. Започна да ми отшумява лекичко едва след хапчетата вчера. Не, че ми мина, но поне малко по-леко я усещам.
Дано ти мине и на теб и дано не е нещо сериозно.

Вчера ситуацията беше
плод
14 ч. - 4 филийки вита с лютеница
Имах среща с приятелка, беше рожденичка и искаше да се видим за малко, а пък у дома ме чакаше пица, а на всичко отгоре и изобщо не бях гладна. Вчерашния ден и аз малко го омотах. Поръчах си парче торта и чай, изядох половината парче и приятелката ми си хапна и тя. 140 гр, да кажем сигурно 70 съм изяла. И у дома и от пицата хапнах. Ама нямаше как тя да вечеря, аз на чай да стоя, салата от неутрални зеленчуци нямаше и така. Не си го слагам много на душата.

# 557
Духче, бързо да минава и на теб. Според мен неудобната поза цял ден и преумората си казва думата. Я отиди на Спа за няколко дни и ще забравиш всички болежки 😋. Мечтите са безплатни.

# 558
  • пловдив
Днес съм на варива. Планирам да хапна леща и картофена салата.
След вчерашния на протеини, кантара отчете минус 0,300 кг.

# 559
  • Хасково
Аз пък днес ще съм на месце
 З фреш портокал
О пилешка пържолка с гарнитура зеле+ филия ръжен хляб.
В същото
Аз да се оплача, теглих се на 30.01. и бях 70.9кг а сега съм с 1.4кг отгоре. Интересното е че не съм шокирана или разочарована, защото си знам за прегрешенията. Освен това още не ми е дошло, вече 32 дни може и това да е от значение.
Лек ден от мен !

# 560
Здравейте! Днес въглехидратни: обяд: спагети със зехтин, чесън, пеперончино и салата, вечеря: кекс и рече шоколад.

# 561
Здравейте, днес съм на скорбяла
З кафе
О картофена салата
В картофена салата
След моя злополучен ден, не съм се теглила. Вчера изкарах на салата с малко пиле.
Дано да успея да компенсирам, прегрешенията. Утре цял ден съм на път, ще избирам менюто в движение, но ще внивам да е режимно.
Лека вечер Hug

# 562
  • софия
Добро утро!Днес плодове, започнах с банан, очертава се фреш, ябълки и ядки.

# 563
Здравейте. Отчитам - 1,200кг дотук, днес ми беше 11ти ден. Доволна съм засега. Утре съм на плодове.
Хубава вечер на всички.

# 564
Браво, Хармония. Аз съм решила да претегля кила и сантиметри другата седмица, след водния. Нещо не съм на кеф и ако видя нещо, което не ми харесва, ще ми се отрази кофти на емоциите.
За днес
Обяд - 3 яйца с праз, спанак и гъби. 72 гр хляб Вита, салата.
Вечеря - 2 варени яйца с масло и филийка.
Филийката не е много ок вечерта, обаааче от хапчетата за кръст, ме заболя стомаха и изобщо не ми се ядеше вечерта. Ядеше ми се нещо такова, препечено.

# 565
  • пловдив
Днес съм на въглехидрати,но тотално ми се объркаха плановете и закуската и обяда бяха късно следобяд. Обяда бе под форма на филии с масло,незнам до колко е режимна храна.
Вечерята салата с хлебче.

# 566
  • софия
Добро утро! След плодов съм +100гр от първия ден на диетата, днес ми е 21 ден . Идва ми да се гръмна. Усещам се подута. Продължавам, защото, старото ми хранене беше много еднообразно - общо взето мазнини и протеини. Страхувам се да не напълнея сега. Мисля от тази четворка да намаля количествата в бобови и въглехидрати, че май се уливам.
Днес ще закусвам банан, за обяд кюфтета и зелева салата, за вечеря ще е някакво месо и салата.

Усмихнат ден!

# 567
Добро утро и от мен,

Диляна нищо че имаш плюс след плодов. Може да се дължи на различни причини, ако очакваш МЦ, хапнала си повече ядки, сушени плодови и тн. Ще свикне и организма ти, сама казваш че си била на мазнинно хранене. От опит казвам , че това е по-добрият режим, не може да се сравни с никой друг.
Вчера бях на белтъци, изкарах денят на.риба, хапваше ми се от доста време. Днес варива, за закуска една круша, обяд и вечеря картофи и зелена салата.
Успешен ден на всички!

# 568
  • софия
Добро утро и от мен,

Диляна нищо че имаш плюс след плодов. Може да се дължи на различни причини, ако очакваш МЦ, хапнала си повече ядки, сушени плодови и тн. Ще свикне и организма ти, сама казваш че си била на мазнинно хранене. От опит казвам , че това е по-добрият режим, не може да се сравни с никой друг.
Вчера бях на белтъци, изкарах денят на.риба, хапваше ми се от доста време. Днес варива, за закуска една круша, обяд и вечеря картофи и зелена салата.
Успешен ден на всички!

Цвети, не просто съм на + след плодов, днес ми 21 ден от диетата и съм повече от колкото започнах.

# 569
Диляна, а колко време мина между времето, в което свърши ВМ НВД и започна 90 ДД?
Можеш ли да допуснеш, че си достигнала някакво здравословно и нормално тегло, под което организмът ти оказва да падне, защото не е ОК за самата теб?

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 09:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт