90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 789
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Духче, ти си тренирана, ще го "изпиеш" този ден:hugs:
Позивите за повръщане може да са от ниско кръвно, премери го. Ти дълго време споделяш този проблем.

# 661
  • пловдив
Здравейте, днес съм на въглехидрати.
Закуската е банан, за обяд спагети с доматен сос, за вечеря половината от обяда обмислям, както и редче шоколад.

# 662
Здравейте и от мен.Днес съм въглехидратка.😁
З.-банан и кафе с мед
О.-спагети с дом.сос и салата айсберг
В.-багета с масло и чесън,малко панирани тиквички на фурна и салата от печен патладжан с чери домати.
Хубав следобед.

# 663
Привет, тиквичките с каква панировка са?

Добре съм, трудното тепърва предстои Simple Smile
До тук два чая, две кафета и малко вода. На вън съм и много скъпо ми излиза да ...пишкам Joy

# 664
Снощи устисках да не ям сладко Simple Smile Нямам свалени грамчета от варивата, ама аз си знам, че от тях не свалям Sad Днес съм на въглехидрати и ще си правя качамак с масло и гъби  и зелена салата за обяд, а за вечеря, ще си направя или домашни сладки или "Негърче".
Приятен ден, момичета!

Момичета, аз не съм правила воден ден на предното диетувани и сега се чудя , дали да не го направя. Ако не издържите до край, какво хапвате- както си е по план за другия ден -протеини ли?

Може да хапнеш плод или зеленчук, ако не издържаш или фреш.  На следващия ден продължаваш с протеини както е по ред. Виж в книгата, там имаше съвети какво може да се , ако не устискаме водния и Дух, мисля че беше писала по нагоре по този воден въпрос Kissing Heart

# 665
Снощи устисках да не ям сладко Simple Smile Нямам свалени грамчета от варивата, ама аз си знам, че от тях не свалям Sad Днес съм на въглехидрати и ще си правя качамак с масло и гъби  и зелена салата за обяд, а за вечеря, ще си направя или домашни сладки или "Негърче".
Приятен ден, момичета!

Момичета, аз не съм правила воден ден на предното диетувани и сега се чудя , дали да не го направя. Ако не издържите до край, какво хапвате- както си е по план за другия ден -протеини ли?

Може да хапнеш плод или зеленчук, ако не издържаш или фреш.  На следващия ден продължаваш с протеини както е по ред. Виж в книгата, там имаше съвети какво може да се , ако не устискаме водния и Дух, мисля че беше писала по нагоре по този воден въпрос Kissing Heart
Благодаря! Имам още време до тогава, но се подготвям от сега Simple Smile

# 666
Дух,ако питаш мен,с брашно са само.😊Овалвам и пека подредени в тава направо.Аз и никога не съм обичала с яйце,Та поне това не ми липсва.😁

# 667
Да, и аз го харесвам така, с брашно и червен пипер. Хубава идея даваш. Мерси.

Всичко е точно. Леко гладна съм, около мен ядат и мирише на печени ядки. Мисля, че ще изкарам до края на вечерта Simple Smile

# 668
  • софия
Да, и аз го харесвам така, с брашно и червен пипер. Хубава идея даваш. Мерси.

Всичко е точно. Леко гладна съм, около мен ядат и мирише на печени ядки. Мисля, че ще изкарам до края на вечерта Simple Smile

Духче, не остана...

# 669
  • софия
Добро утро! За днес менюто е вода, кафе и чай.

# 670
Dilyanad, успех! Аз днес съм на плодове.  Приготвила съм ябълки. Вчера оплеска малко вечерята. Приготвих сладкиш, но беше пълен с масло, яйца и мляко.

# 671
Добро утро! За днес менюто е вода, кафе и чай.

Успех Диляна Simple Smile С теб съм!
Тази сутрин се претеглих (макар да подозирам, че към обяд ще съм по-лека, ще пробрам в името на експериментите хаха). Финално тегло за фаза 1 - 67.100. В мерките нямам промяна, ама и малко заспало ги мерих де... ахаха Усещам тялото си различно и това ме радва. Предполагам, че началното ми тегло е било около 69 кг. Тоест горе долу 2 кг за 29 дни Simple Smile Е, много бих си изкривла душата, ако кажа, че не ми се искаше малко повече да смъкна, но и на толкова съм доволна Simple Smile Сега се надявам като напълня тумбачето днес, да не върна много. За това съм решила да карам на месо. Не го обичам, но пък почти винаги имам минуси след него Simple Smile

# 672
]Добро утро! И аз след вчерашния въглехидратен съм +200 Sad
Днес на плодчета. Дано не ми се яде като предния път та да ми е лек деня Simple Smile
Лек ден, момичета!

dilyanad, успех!

# 673
Добро утро и от мен.Днес съм плодове.Да попитам може ли кокосово мляко от консерва,което е 60% мляко и 40% вода.Ще ми се да пробват тиква с кокосово мляко,ама ще стане ли?

# 674
Духче, браво на теб! Поздравления за водният ден и резултатът!
Все пак не искаме да сваляме по много за кратко време, както при един друг режим, за който не съм много сигурна, че е ок за организма. Но това е друга тема!
Маугли, моят плюс е 600 след белтъчния ден, ядох едни кюфтета и явно бяха доста солени. Днес ще се наливам с вода! ЗАкусих с един банан, за обяд и вечеря мисля да хапна картофи и салата!
Успешен ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт