90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Успех, Диляна, Маугли! И аз съм на плодове днес. До тук съм само на кафе, после ще си взема ядки и утре воден, на всичко отгоре в събота.

# 676
Ей голям зор да видя 66 Laughing видях 66.900 хахаха и съм сигурна, че с обяда пак ще съм 67, ама го видях бре! Nerd

Цвети, благодаря Simple Smile Нямам търпение да обядвам Flushed

# 677
Духче, браво на теб.

Аз съм на плодове днес: банани, портокали, сурови бадемки и фреш. След вчерашните въглехидрати имам минус от 400 грама, но все още не съм изчистила големия плюс.
За утре мисля да пробвам да хапна едно и също за обяд и вечеря, което досега май не ми се е случвало в ден на протеини.

# 678
И на мен днес ми е плодов ден. Ябълки и круши имам, бананите вчера хич не ми харесаха в магазина. Имам и мляни бадеми и зелена салата.

# 679
  • пловдив
И аз на плодове днес. Досега хапвах ябълки и суров лешник.
Снощи вместо спагети хапнах кекс и редче шоколад, така ме заболя корема, че скоро май няма да повторя.
Днес съм на плюс и кантара отчете 66 кг. Аз нямам търпение да мина под 65кг, но ще видим кога ще е.

# 680
Уф, аз съм в застой. От водния, който беше преди близо 3 седмици съм -200гр. само. Не съм прегрешавала, но започнах да ям по-големи количества и днес от мъка изядох 2/3 шоколад (срам)

Мисля да мина на турбо режима от първа страница. Някой правил ли го е? днес ми е 47 ден, така че ще се вмъкна в него...

# 681
  • софия
Почти мина водния..Нямам търпение за утре..

# 682
Почти мина водния..Нямам търпение за утре..
Айдееее, не остана! Браво, браво Simple Smile)
Ходих на Тае Бо.
Както казах, днес на месо. Мале така се натъкнах на обяд, че сега едвам гледам вечерята, но е много апетитно и ще си хапна малко от лакомия. Месото колкото да не го обичам, толкова сита ме държи.

# 683
dilyanad, браво на теб! Дух, аз пък като ям чиста пържола със салата и огладнявам много бързо, но пък съм на минус. Яйцата ме засищат много, но нямам минус. Въпреки това ги редувам и с млечните, за да мога да ям от всичко
 Днес съм на една круша, два банана, 50 гр ядки и вечерта си правих гриловани зеленчуци. Утре се надявам на минусче. Simple Smile

# 684
  • Хасково
Привет момичета, два три дни ме нямаше и сега се връщам да ви изчета.
Духче, Диляна браво, поздравления за волята и резултатите ви. Аз както последно бах писала не мърдам ни надолу, ни нагоре .
Днес съм на въглехидрати
З кафе имах важна среща и докато приключи стана обяд, не успях да хапна плод.
О земел с лютеница
В имах си рожденник и си хапнах торта с редче шоколад.
Лека нощ на всички.

# 685
  • софия
Добро утро!Оцелях след водния.Завършвам първата фаза -62.1кг., започнах 63.8.Резултатът е -1700гр.Доволна съм, защото имам малко да свалям, целта е да видя 5-ца на кантара.
Днес менюто е :
закуска-2 мандарини
обяд- пилешко със сос, салата от краставици, 2 филийки пълнозърнест хляб
вечеря-свински ребра на скара, зелева салата  и салата от краставици.

Усмихната събота!

# 686
Здравейте! Браво dilyanad! Днес протеини: пържоли на скара и салата, вечеря - 1/2. 

# 687
Добро утро! След вчерашния ден съм -200гр ; за 8 дни общо 1 кг. Доволна съм. Днес на обяд съм на пълешки бонфиленца със салатка и домашна лютеница, може да направя и зеленчукова супичка. Вечерята се чудя дали да е същата или да ям кисело мляко, но до тогава има време. според зависи какво ми се яде Simple Smile
 Лек ден, фиданки!

# 688
Здравейте и от мен. След плодов съм минус 700 грама или точно толкова килограма, колкото бях в края на предната четворка (61,300).
За днес съм приготвила печено пиле с подправки и салата за обяд и вечеря.

# 689
Да ви успокоя, скоро си писах с една дама, която е правила режима много пъти. Последната й цел били 6 кг. Първите два месеца въртяла нагоре на долу по -1.5 кг, но се заинатила и накрая в третия месец паднали 4 кг... и завършила врътката с -6 кг колкото й било целта.

Аз тия дни много ям. Режимно, ама много, сигурно щото ми е вкусно Flushed гъз глава затрива са казали хората.
За днес направих ориз по ирански, довечера ще е същото. Наболява ме кръста малко, май прибързах с Тае Бото. За да успокоя буйната си съвест, днес ще поизгоря малко калории с велоаргуметъра. Не ща да се тегля, че ще се разочаровам. Първо ще сложа пак в норма грамажите и тогава. Може би след 1-2 четворки ще проверя на къде вървя.

Браво на всички изкарали водните дни. Днес имаше някой, но не помня кой. Малина?Не беше ли ти в събота или се обърках?

Общи условия

Активация на акаунт