90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 240
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • пловдив
И аз съм на минус 0.700 кг след плодовия. Снощи бях на гости, но устоях.
Днес на белтъчини. Закусих с банан, обяда миш-маш с чушки и 4 яйца и зелена салата и филия пълнозърнест хляб.
Бях доста гладна, но добре се заситих.

# 691
Дух, аз съм днес на воден. Браво на всички преминали го Hug И аз се държа за сега, утре отчет Simple Smile

# 692
  • Хасково
Дух, аз съм днес на воден. Браво на всички преминали го Hug И аз се държа за сега, утре отчет Simple Smile
Стискам ти палци, malinamaslina.
Аз днес съм на плодове
З банан
Обяд и вечеря плодова салата с орехи . За обяд малко тиква хапнах.
Спокойна вечер!

# 693
Ох, момичета, не знам при вас как е , но аз от както почнах диетата, все за ядене си  мисля- правя си планове, какво да готвя за следващите дни, пък да си снабдя предварително продуктите и тн.. Абе, луда работа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 694
Ох, момичета, не знам при вас как е , но аз от както почнах диетата, все за ядене си  мисля- правя си планове, какво да готвя за следващите дни, пък да си снабдя предварително продуктите и тн.. Абе, луда работа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Същата работа при мен.
Обикновено пазарувам в петък следобяд.
Не правя предварителен списък, на момента си разчитам какво ще готвя за себе си, какво за ММ. Само плодове купувам 2- 3 пъти седмично. От сутринта планувам какво ще готвя на следващия ден 😁. 
И смятай,7- 8 години е така 😁.

# 695
Малина, как си?

Маугли, аз пък не. Хахаха, да мисля за ядене, но някак си не ми е затормозено, както с други режими. Може би защото базовите храни са близки до онова, което винаги съм яла и имам навика да купувам. У дома винаги има консерва нахут и червен боб, киноа, ориз, картофи, яйца, мляко, пълнозърнести макарони, боб някакъв и много зеленчуци. В общи линии отварям хладилника и решавам какво ще сготвя за деня. Единствено с протеиновия ден го мисля малко повече, понеже месо не купувам и не се задържа, взимам само предния ден или в самия протеинов ден.

Момичета, аз ще си споделя нещо. Тази сутрин се събудих в неприятно състояние - жадна, цял ден и цяла нощ имах газове, подута съм и усещам цялото си тяло несвойствено. Защо? Вчера бяхме на гости, занесох си ориз, а домакинята беше така мила да ми е направила варени картофи и картофени кюфтета без сирене и без пържене. Но ядох малко чипс и пих вино. Най-лошото е, че беше супер неосъзнато, механично ядене, ей така от ръката към устата, без някаква необходимст. Отказах категорично тортата за дестерт - домашна селска торта, която ми дадоха в кутийка за днес Simple Smile Та си дадох сметка, че просто не си струва - не си струва, задари лакомията ми, да се чувствам така и да изглеждам така. Не си струва, да провалям 29 дни и 2 свалени килограма за един ден.
След месец и малко ставам на 31 години. Времето минава много бързо и уви, не се връща назад. С годините контролът на теглото става все по-труден. Ако сега не се взема в ръце, виждам едно бъдеще, в което ще си стоя неудовлетворена и самокритична. Та, не знам за вас, но аз се хващам в ръце. Днес ще съм на път, не зная на какво ще карам въглехидратния ден за обяд, но за вечеря ще си изям тортата от снощи, а утре ще карам на сокове. Мисля да пия доматен сок и може би фреш от портокали. Време е за сериозно преосмисляне на приоритетите.

# 696
  • софия
Добро утро. След белтъчни съм +, но е след воден. Днес бобови, ще закусвам мандарини, за обяд ориз със зеленчуци, малко варени картофи и салата зеле и Моркови, за вечеря същото, но салата краставици.

Спокойна неделя!

# 697
Добро утро! Grinning Изобщо не можах да спя снощи.
Благодаря за подкрепата Hug
Изкарах водния ден без проблеми на кафе и вода - ами до тук -2.800  кг. - нищо не е, започнах 77кг., което не е малко и трябваше да сваля повече според мен, но като се имат предвид нарушенията ми в края, вината е лично моя! Мерки не съм мерила защото мисля, че от последния път няма да имат промяна, та да не се отчайвам съвсем.
Маугли, без значение какъв режим или диета почна, все едно имам бутон "мисли за храна нон - стоп". Абсолютно самонавиване е според мен.
И аз след няколко месеца ставам на 31.
И като знам колко болна тема ми е тялото и еееххххх пуста лакомия и тъпите ми настроения Rage Пак ще ходя с панталони цяло лято, ако продължавам така Angry Joy
Стягам се, стягам се, че и от вас ме е срам от резултата. Sad Хубав ден ви желая!

# 698
  • Хасково

Много си права Дух, за контрола и годините. На 36г бях бременна с второто си дете. Гинеколожка ми казваше да внимавам че вече не съм на 20 и няма да мога лесно да сваля натрупаните килограми. Не я послушах и сега вече 6 години по- късно още се тормозя с диети . Качих 32кг, на втората година ги бях смъкнала почти всички, после пак нагоре , отпуснах се и така сега съм на 43г и осъзнах че с годините наистина става трудно свалянето на всеки грам.😀

# 699
  • Хасково
Добро утро! Grinning Изобщо не можах да спя снощи.
Благодаря за подкрепата Hug
Изкарах водния ден без проблеми на кафе и вода - ами до тук -2.800  кг. - нищо не е, започнах 77кг., което не е малко и трябваше да сваля повече според мен, но като се имат предвид нарушенията ми в края, вината е лично моя! Мерки не съм мерила защото мисля, че от последния път няма да имат промяна, та да не се отчайвам съвсем.
Маугли, без значение какъв режим или диета почна, все едно имам бутон "мисли за храна нон - стоп". Абсолютно самонавиване е според мен.
И аз след няколко месеца ставам на 31.
И като знам колко болна тема ми е тялото и еееххххх пуста лакомия и тъпите ми настроения Rage Пак ще ходя с панталони цяло лято, ако продължавам така Angry Joy
Стягам се, стягам се, че и от вас ме е срам от резултата. Sad Хубав ден ви желая!

Малина , не е зле почти 3кг си свалила. Аз съм доволна на 3кг , ако не беше диетата щях да съм 3кг нагоре, защото не тренирам, не ходя по паркове с детето , от работа в къщи малко домакинска работа и на дивана. Така качвам с бясна скорост. Сега това не ми се случи, може да са 2кг но са надолу, доволна съм!
Днес съм на протеини
З банан
О дали мога да смеся яйца с кисело мляко.  Хапва ми се яйца по панагюрски
В още не към решила, най- вероятно месце на грил със салата цвекло.
Хубава неделя!

# 700
Малина 3 килограма са си 3 килограма. Браво на теб.
Аз след вчерашното пиле съм 900 грама плюс Close  Голям зор ще е да падна под 61 кг, а какво остава да видя пак 5цата. Но нито съм се отчаяла, нито мисля за отказване.
За днес приготвям ориз със зеленчуци и салата.
Хубав ден на всички.

# 701
Agora, 8 години все на диетата, като в почивката ли се хранш?
Духче, и ние имаме почти всички продукти в нас, ама нали трябва да ги мисля да не са едни и същи всеки път Simple Smile
Първия път като я правих започнах от 74 кг . Всеки месец свалях по 3 кг и за трите свалих 9, после още 3 месеца в почивката свалих общо 5. Бях много стриктна и имах само няколко прегрешения. После 2 години се хранех разделно, не толкова стриктно и ги задържах. Ноо, след това стана едно мазало и си ги качих всички Sad За съжаление ММ яде вечер до късно и аз се изкушавам покрай него, особено с червените бонбони ЛИНД Sad Сладкото е моята вина за килограмите Simple Smile Не пия алкохол и безалкохолно, но видя ли сладко и очите ми светват Simple Smile
Малина, браво на теб, герой си!

След вчерашния белтъчен ден съм още -300 гр.Smile ядох само пишешко месо със салати и домашна лютеница , понеже от месо не се засищам много изпих и една чаша домашен доматен сок. Добре ми дойде Simple Smile

# 702
maugli, храня се в режим почивка, да. Това е нормален начин на хранене, който смятам да запазя завинаги.
Хубавото е, че са включени всички хранителни групи,не се лишавам от нищо.
Аnsi, смесването на яйца и млечни не е желателно.

# 703
Agora, веднъж на седмица ли правиш витаминния ден?
  Днес си правих ориз със печени чушки и отделно червен боб от консерва в салатата, но после се сетих да погледна дали има захар в него. Е, познайте- имаше Sad И сега ме е яд, че го ядох Sad Довечера само ориза със салата.

# 704
  • Хасково
maugli, храня се в режим почивка, да. Това е нормален начин на хранене, който смятам да запазя завинаги.
Хубавото е, че са включени всички хранителни групи,не се лишавам от нищо.
Аnsi, смесването на яйца и млечни не е желателно.

Агора, благодаря за съвета. Наистина ти се възхищавам, ти си приела напълно този начин на хранене. И аз ще се постарая след приключване на режима, но първо трябва да прочета книгата и по специално режим почивка.

Общи условия

Активация на акаунт