90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани. Тема 368

• 46 736
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Agora, веднъж на седмица ли правиш витаминния ден?
Веднъж в седмицата правя плодов, моно обикновено. В сезонът на плодовете правя 2-3 пъти плодов обяд или вечеря. Ядки не ям, защото не обичам.

# 706
Здравейте! Днес варива: постни сърми и салата. Аз да ви кажа през седмицата изобщо не мисля за храна, обаче събота и неделя.....огладнявам на всеки 2 часа.
Аз досега не съм правила режим почивка. По таблицата ли се спазва или просто трябва да се хапва разделно?

# 707
Като се замисля и аз не съм правила режим почивка по таблицата. Просто се хранех разделно.
Анси, ти поне си родила и то две Simple Smile На мен ми предстои един ден и се опасявам, че ако сега не смъкна до нормалните за моя ръст 55-58 цял живот ще се въртя във въртележката нагоре, надолу. Аз задържах постигнатото 4 години и върнах около 5-6 кг (ох и аз вече не знам колко, различните кантари различно ми показват, но хайде да кажем 9 кг съм върнала). Не е малко, но смятам, че ако наистина се стегна, с една врътка и един режим почивка, ще успея да ги махна.

Знаете ли, наистина се радвам, че ви има. Няколко пъти преди започвах режима и всеки път се отказвах, защото я свалях един килограм, я не, за 2-3 седмици. И си втълпих, че понеже дълго съм я правила не работи. А всъщност съвсем друга беше причината. Сега като си говорим и като гледам темповете, с които и вие сваляте, всичко ми се вижда някак си по-нормално и се въоръжавам с търпение.

Малина ама 3 кг са си супер! Наистина, за мен това си е здравословен и задоволителен темп. Има една приказка, приписват я на Баба Ванга, не знам нейна ли е, но много ми харесва "Не искайте много, неможете да му платите цената". Много съм съгласна и напоследък честичко си я припомня. Всеки човек, ако се мобилизира, може да погладува, да кара само на протеини и някакви подобни крайности и бързо да свали 4-5 кг. И аз мога. Но наистина не мога да му платя цената и не искам. Надявам се, да продължавам да свалям, може да е по 2-3 кг на месец, но ме устройва Simple Smile

# 708
Аз досега не съм правила режим почивка. По таблицата ли се спазва или просто трябва да се хапва разделно?
Ани, почивката е част от диетата, в нея също се сваля. Тя един вид е подготовка на тялото за следрежимно хранене. Няколко страници по-назад Духчето беше сложила линк за почивката, с указания в % - протеини, варива, въглехидрати.
Духче, бих те замолила, когато правиш нова тема, добави тези линкове в началото.
В почивката се прави, примерно- белтъчен обяд- скорбялна вечеря; ВХ обяд- протеинова вечеря. Т.е- запазва се принципът на разделно хранене/ по този режим/, но обяд и вечеря са различни групи.

# 709
  • софия
Аз ако свалям по два килограма на месец ще съм доволна. Сега започнах втория месец надявам се наистина да сваля два килограма.

# 710
  • пловдив
След протеиновия, днес съм +200гр.
Днес съм на варива, закусих банан, обяд - картофи със салата, вечерята не е още много ясна, защото свършиха картофите. 😉 Но, ще е режимна при всички случай.
Не се меря, само в началото, нямах време и за снимки, но определено се усеща разликата от началото. Засега минаха около месец и 20дни и съм около 4.5 кг надолу. Още кърмя и се радвам на всеки минус.
Лошото е, че нямам време за спорт, а така мисля се постига най-добър резултат.

# 711
Аз също съм благодарна, прави сте, че е по-добре 2 кг. надолу отколкото нищо или отгоре, разбира се. Просто мисля, че имам доста за сваляне и ме е страх, че няма да се получи с тези темпове. Поне няма да се получи това, което аз се надявам, де Joy

# 712
Ох нямам търпение да дойде утре с плодов ден Joy
Днес
Обяд - салата моркови, цвекло и пърленка с чубрица.
Вечеря - салата червено зеле и айсберг, пърленки и малко от тортата.
От утре стабилно по правилата. Имам три портокала, домашен доматен сок а за вечеря ще съм с приятелка и ще си поръчам зеленчуци на скара Simple Smile

# 713
Момичета, тази вечер успях да вечерям чак в 21,30. Чудих се, дали е по- добре да ям или да не ям, ама глада надделя Simple Smile Вие какво правите в този случай?

# 714
Не го мисли. Вероятно няма да легнеш и заспиш веднага? Хубаво е да има поне 2 часа до лягане. По- добре късно, отколкото гладна.

# 715
  • софия
Добро утро. Днес менюто е закуска ябълка, обяд нещо тестено от Била и солети, за вечеря още се колебая дали да не е сладко, ако е солена ще паста и салата.
Тренировка по тае бо.

Успешна седмица!

# 716
Agora, благодря! Да, лягам си късно и за това си хапнах, че иначе можеше да посегна още по късно към яденето Sad
 Днес и аз съм на въглехидрати, снощи от лидл си купих хлебчета с маслини, ще ги ям с домашна лютеница + салата, за довечера свекито е обещала да направи кекс с ябълки.
 Хубава и стопяваща килограмчета седмица ви пожелавам! Simple Smile

# 717
Момичета, не зная за вас, понеже се струпахме няколко с воден ден една след друга, но на мен това ми е първи плодов след водния и усещам психическата си нагласа много променена. Дори само това е сериозен + за водния ден. Някак си сега "утре" ми се вижда много близо хаха и си казвам "е, хайде сега, цял ден на вода изкара, а сега можеш и плодове и ядки и сокове и салати - ехеее пир" и изобщо не се чувствам така ощетена и гладна, както в първия месец.
До тук съм на едно кафе (БЕЗ мляко - наложих си и си казах - край с лигавщините) и на една чаша доматен сок.

# 718
  • софия
Момичета, не зная за вас, понеже се струпахме няколко с воден ден една след друга, но на мен това ми е първи плодов след водния и усещам психическата си нагласа много променена. Дори само това е сериозен + за водния ден. Някак си сега "утре" ми се вижда много близо хаха и си казвам "е, хайде сега, цял ден на вода изкара, а сега можеш и плодове и ядки и сокове и салати - ехеее пир" и изобщо не се чувствам така ощетена и гладна, както в първия месец.
До тук съм на едно кафе (БЕЗ мляко - наложих си и си казах - край с лигавщините) и на една чаша доматен сок.

Аз също спрях млякото в кафето. Относно водния, много мотивиращо ми подейства. Ще се меря в сряда, след плодовия.

# 719
  • пловдив
Аз пък доста намалих млякото в кафето, но все още не съм го спряла напълно.
Иначе днес съм на въглехидрати.
Закуска - банан, обяд - спагети с доматен сос и задушени броколи, за вечеря може би ще е зеленчукова мини пица.

Общи условия

Активация на акаунт