Eucerin Aquaphor: SOS грижа за цялото семейство

• 29 982
  • 569
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За бебето ми бих го използвала за бузките, защото са му много сухи, а и предстоят студени месеци.
Също така в областта на памперса често има зачервявания и се надявам крема да помогне Simple Smile

За себе си бих го използвала за ръце и след козметични процедури.

П.п. Една от любимите ми марки!

# 46
За бебето не знам дали бих го ползвала, но голямата ми дъщеря има сухи и зачервени участъци около устните, които ми се иска най-после да ги излекуваме. Отделно е много игрива и понякога се наранява. Ще мажем и такива рани.

# 47
 Бих го използвала,за да мажа лицето му в студените дни Simple Smile

# 48
  • София
Бих го използвала, за да го мажа през студените месеци, когато кожата е по-суха.

# 49
  • София
Детето ми е с атопичен дерматит. Изпробвала съм много кремове и т.н, но не съм намерила подобрение.
Бих се радвала ако мога да изпробвам и Eucerin Aquaphor и успее да помогне.

# 50
Бих го използвала за мазане на вратлето на сина си, както и в областта  на дупето, понеже още е с памперс, за да предотвратя изсушаването на кожата, тъй като на врата има леки обриви, както и на дупето.

# 51
  • Elhovo
Бих опитала действието на крема за сухите бузки на децата през студените дни , а за себе си  - за кожата на ръцете ми , също през този период.

# 52
Бих искала да го използваме , за да променим състоянието на детската раздразнена кожа и останалите ефекти , които продуктът променя

# 53
С удоволствие ще пробвам крем за суха кожа

# 54
  • Перник
Бих използвала крема за сина ми, който има рядко кожно заболяване. Виждала съм, че в чужбина използват този крем при неговото заболяване. Радвам се, че вече го има и тук. Задължително ще го купя.

# 55
Бих изпробвала като защита от променливото време навън.

# 56
  • София
С удоволствие бих пробвала крема върху лицето на малкия. През студеното време и когато има вятър, кожата на лицето му загрубява.

# 57
  • На брега на морето
И на двете ми деца кожата е много светла и чувствителна, съответно силното слънце и студа веднага им се отразяват негативно.

# 58
През зимния период бузките на дъщеря ми стават много сухи, отделно има дерматит. Бих го използвала за подхранване на бузките й.

# 59
  • В сбъднатите си мечти :)
И аз бих го пробвала с удоволствие - дъщеря ми е с атопична кожа (заради съвкупност от алергии), както и често има раздразнение на кожата в областта на памперса.
Би било хубаво за всичко да може да ползваме един крем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт