Лидл 121 - Ноември

• 136 333
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз закъсняла да попитам днес събрах точки за книгата, но има ли някой информация във Варна дали я има в някой от магазините.Търся я за моят племенник на 3,5 годинки мисля че ще му е интересно да готви с мама. Или ако някой има излишна ще съм благодарна. Днес бях в магазина във Владиславово, там не я предлагаха.

# 76
Пускали ли са скоро в Лидл уреда 3в1 - блендер/пасатор/тел за яйца? Видях, че пасатор е имало мин. седмица, и блендер преди това, но аз предпочитам комбинирания уред. Моят изгоря (не е от Лидл) и се чудя дали ще мога да изчакам Лидълски, или да се огледам покрай черния петък за друга марка

# 77
Като че ли лятото се говореше за него, но не помня точно, тогава го подминах, но сега ми трябва и на мен Sad. Предлагали са го февруари, открих, може и след това.

# 78
Аз закъсняла да попитам днес събрах точки за книгата, но има ли някой информация във Варна дали я има в някой от магазините.Търся я за моят племенник на 3,5 годинки мисля че ще му е интересно да готви с мама. Или ако някой има излишна ще съм благодарна. Днес бях в магазина във Владиславово, там не я предлагаха.
В магазина до Шел имаше, но преди седмица.

# 79
От брошурата съм си харесала Формил- задължително, рядко го намаляват, сутиените, ако ми харесат, и евентуално чай. Мисля този мед джинджифил, дано се доближава до този на Вивре. И от суровите бадеми и лешници.

Кокосово брашно има и в ДМ, мисля че и бадемово. Може в конкретния магазин да не са заредили.

# 80
Кенгуруто как е? Миналият път не се добрах. Сьомгата си спомням, че хич не беше хубава.

# 81
  • Бургас
Този уред - пилинг върши много добра работа. Блузи на един сезон, които имат топченца в отделни сектори, където ми се търкат в кожените якета, ги направи като нови. На по-стари не съм пробвала. Върнах изпълняващия поръчката да ми вземе още една машинка, за да си я прибера.

# 82
Трещи, на мен кенгуруто не ми хареса. Телешко си е отвсякъде, ама за повече пари.

# 83
И аз мисля, че кенгуруто не е нещо особено. Не е лошо, но нищо запомнящо се, бях любопитна да пробвам, действително е много подобно на телешкото.

Машинките за пилинг на дрехи са уникално изобретение, има на различни производители и се справят отлично, радвам се, че и Лидлската е сполучлива.

# 84
Пък аз днес си взех винтоверт Simple Smile Голям смях ми беше.  Спирам колата, и гледам от други коли слизат мъже и с бъра стъпка и те към входа. Обаче аз при влизането виждам една служителка и я питам къде са и директно гааааз, изпреварих ги. И на лентата аз първа нагласена, след мен опашка от мъже с винтоверти. Simple Smile)

# 85
Здравейте, а някой купувал ли е Домашен суджук XXL? Струва ли си?

# 86
Здравейте, а някой купувал ли е Домашен суджук XXL? Струва ли си?
Не някой, всички си купуваме! Разкошен е Heart Eyes

Птицо, в 10.00 на Черни връх имаше празна решетка и етикет, без винтоверти Joy

# 87
Ехе, наистина?! Мен ме притеснява как ще ги суша... Вие как процедирате? Simple Smile

# 88
При мен не стигат до сушене Mr. Green Всичко заминава на момента.

# 89
  • София
Пък аз днес си взех винтоверт Simple Smile Голям смях ми беше.  Спирам колата, и гледам от други коли слизат мъже и с бъра стъпка и те към входа. Обаче аз при влизането виждам една служителка и я питам къде са и директно гааааз, изпреварих ги. И на лентата аз първа нагласена, след мен опашка от мъже с винтоверти. Simple Smile)
Нали беше от петък? Снощи не се загледах специално, но не ми се мярна... Реших че е ошушкан в петък сутринта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт