Лидл 121 - Ноември

• 136 166
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 800
Елхата с какви бодлички е?

# 1 801
  • София
Елхата с какви бодлички е?

В какъв смисъл?
Ето я нашата е от там. Тези снимки са ми в телефона, че сега сме легнали вече, но ако искаш да ти снимам нещо друго с удоволствие!

# 1 802
  • София
Хубави ли са Акуапур микрофибърите?

Бонбоните с белгийски шоколад имат ли нещо общо с белгийския?
Ще пробвам с уискито и с пияните вишни. Другите с бренди не са лоши.
Хартията за кухня - става ли?

# 1 803
  • shumen
Такива бонбони съм вземала и у дома се хареса у нас с пияните вишни и брендито.
Кухненската им ролка и тя е хубава.Аз лично я харесах,че не е рехава и е дебела.
Аз днеска взех на детето ски гащеризон 134 като номер,а яке се отказах.Е,леко е голям и ще го подгъваме отдолу,но пък ще го носи и догодина,а и тирантите се махат и става панталон,а аз точно такова търсех.

# 1 804
Добре, предавам се, ще купя и аз щолен:)
Едни домати взех по-линалатй седмица. Български бяха. Толкова вкусни...като тези от лятото.

# 1 805
  • София
Заредели са  с разкошно Британско масло , но е солено, но на мен това не ми пречи, няма да добавям сол в каквото и да приготвям с него - 250 г - само 4 лв.

# 1 806
По въпроса с връщането на стоки. Колежката изобщо няма право да държи тон как, какво и кога връщате. За причина,освен ако не е дефектен аррикула, също. По принцип и както винаги се процедира е да се обадиш най-добре на касиер.
Това за печатите по касовия бон от охраната за пръв път чувам. Може на място да са взели такова решение. При нас такава процедура няма.
Вметката за повече персонал- и друг път мисля, съм споделяла, че персонала на смяна е вързан за оборота за деня. Ако първа смяна са имали повече хора на смяна,а по-малко оборот, то втора смяна компенсират. С по малко персонал на смяна. И дори оборота да тръгне нагоре при втора смяна,в повечето случаи няма как да компенсира оборота за деня. Този оборот се прогнозира от регионален  и управител филиал по статистики от предходната година.За този месец и тази дата. И съответно според цифрите в определени часове, се разпуска персонал или се удължава работно време. И когато управител на смяна не си разчете правилно оборот,часове, хора....става мазало. За деня.
В общи линии така стоят нещата. Продуктивност.
Маслиновата паста е на регалите с грах, царевица консерви, лютеница. В този район.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 00:22 от Thirteen#

# 1 807
  • Бургас
Някой пита за дъските за рисуване. В момента ги има в Борово. Иначе бяха в промоционалните артикули миналата седмица, но явно още не са се изчерпили.

Някъде в Бургас да сте виждали? Как съм ги изтървала ... Много ме е яд!
Ако става въпрос за дъски на статив, такива има в Икеа - на място може да погледнеш, със сигурност имаше мостра. 40лв е цената, по спомен Simple Smile

# 1 808
  • София
Къде е тази безжична мишкааааа?
Имам нужда.
Дебеля си спокойно аз,не ми пука особено.
Малко съм отпуснала края.

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=17898

Аз си взех розовата, даже вече си цъкам с нея, доволна съм. Бях в Ринг мол точно в 21.50, имаше поне 10-на мишки.

# 1 809
  • Враца
Искам само да попитам,
има ли някоя мама, дето има път до лидл,
желание и възможност да ми купи 1 уред за готвене с горещ въздух ..  Praynig Praynig

# 1 810
При нас една костенурка си седи на стелаж при кафе, сладки и не знам какво си. То хубаво, ама вече трети ден.

# 1 811
  • Козлодуй
Благодаря за снимката на харесвания щолен ама аз взех един минищолен пише че бил с масло дали е толкоз хубав като този дето хвалите? Simple Smile

# 1 812
След толкова хвалби и аз се предавам, ще купя щолен, за да видя с какво е по-добър от домашния. Mr. Green За последното се шегувам, но наистина ще купя един.  Peace

Марчева, соленото масло за сладки ползваш ли или само за солени ястия?

# 1 813
Аз взех от малкия за проба - много е хубав. Като за проба, за мен стигна.

# 1 814
  • София
Мишките дефицитни ли са и удобни ли са или са много малки (като за лаптоп) ?
В кв. Гоце Делчев (резервен вариант) дали има?

Хубави ли са Акуапур микрофибърите?

Общи условия

Активация на акаунт