Фън Шуй

• 156 071
  • 840
  •   1
Отговори
# 705
Някой да е срещал информация как става това ? smile3529
Ето тука има нещичко. Там пише и че на www.wofs.com имало нещо по темата.

# 706
  • София
Някой да е срещал информация как става това ? smile3529
Ето тука има нещичко. Там пише и че на www.wofs.com имало нещо по темата.

Благодаря Облаче, пропуснала съм го уж го разнищих тоя сайт doh
Тук е само за сватби, ако накой попадне на още нещо по въпроса, пишете Grinning
В това ,което четох  се казваше ,че се съобразяват личните числа на участниците в събитието ,дори градусите на мястото на което ще се състои, пращаха ми и софтуер по въпроса но не проработи #2gunfire

# 707
Понеже не ми се четат 35 страници -нещо за работното място? Laughing

# 708
  • София
Iskrichka, за благоприятните и не благоприятни дати всяка година в Китай се издава специален алманах. В "Основи на фън шуй" на Лилиан Ту пише, че неутрални дати са 1 и 15. Има и няколко реда за влизането в нов дом.
Happy, за работното място нещата са доста, като започнеш от това къде се намира офиса и се свърши със стола и бюрото. Питай нещо конкретно.

# 709
  • София
Ха ха, току-що прочетох фън шуй прогнозата за утрешния ден и там пише, че 15 е отбелязан в китайския календар с черно Crazy
http://oculus.ru/fsp.php

# 710
  • София-в сърцата на моите деца
 E, не е съвсем черно, а е  newsm78критично!!!!!!

# 711
# 712
Iskrichka, за благоприятните и не благоприятни дати всяка година в Китай се издава специален алманах. В "Основи на фън шуй" на Лилиан Ту пише, че неутрални дати са 1 и 15. Има и няколко реда за влизането в нов дом.
Happy, за работното място нещата са доста, като започнеш от това къде се намира офиса и се свърши със стола и бюрото. Питай нещо конкретно.
Правя фризьорски салон и нещо ориентировъчно в този смисъл ме интересува.Дори някакъв линк,ако има да прочета.

# 713
  • София
Happy, с прочитането само на една книга не знам дали ще се ориентираш.
Като начало се огледай за евентуални ша стрели насочени към входа. След това изчисли своето лично число и ориентирай работното си място така, че като работиш да гледаш в своето най добро направление. Ако можеш да определиш сама отделните сектори ба гуа ги активирай с цвят, форма или талисман. Понеже със сигурност ще имаш огледало и може би не едно гледай да ги поставиш така, че да не отразяват входната врата, остри ръбове и предмети и т.н. Голямо значение оказват и летящите звезди, но за тях няма смисъл да ти казвам защото си начинаеща и тотално ще се объркаш.
Успех.

# 714
Много благодаря,но аз и сега се обърках. Laughing

# 715
  • София-в сърцата на моите деца
 smile3529Четене му е майката!!!!

# 716
  • София
Напълно подкрепям dianivo. Сега си намерих една от първите книги, които прочетох преди 4 години и виждам как съм се заблудила. Там бях прочела, че ако отваряйки вратата се натъкваш на стена е хубаво да сложиш огледало за да не те блокира стената. Тогава реших, че става въпрос за всяка врата, но сега вече знам, че срещу входната врата огледало е недопустимо, става въпрос само за стая.

# 717
хехе, това огледало срещу входната врата направо ми разката фамилията в началото - прочетох 2 противоположни неща, и докато открия някой буквално да казва: "не слагай огледало срещу входната врата" мина доста време...

Хепи, ако разбираш руски, прочети тук (общо са 3 части, преминаваш с Далее). Сравнително кратко, точно и ясно. Иначе съветите на Шоши са супер, но наистина за човек, който вече си има понятие от нещата. Можем да ти помогнем с изчисляване на Гуа-числото ти (ето тук, има и чудесна интерпретация), и по-нататък, когато се колебаеш кое къде да сложиш. Но първото е да си направиш чертежче на салона, да вземеш компас, да застанеш в средата на салона и да определиш посоките, необходимо е и за секторите, и за да разбереш кои са благоприятните посоки. Ето ти и още една тема с много линкове, вкл. за привличане на парите Simple Smile Успех!

Сега да споделя друго: напоследък започнах да правя промени из къщи. Апропо прочетох и Фъншуя за 5 минути, хич не ме грабна.... единственото ново е идеята за слагане на чиния с 8 зърна ориз до вратата за 1 нощ преди да подреждаме багуа.  Та по повод една картина, на която трябва да сложа рамка и паспарту, се сетих за императорските размери. Чели ли се за тях? Ето тук една темичка за размерите - кой какво значи. Но тъй като ми трябваше инфо за по-големи размери, издирих ето тази табличка, където са преизчислени чак до 2 метра. На мен лично ми беше полезно, с кеф си сметнах колко да стане новия размер на картината. Към благоприятните размери привеждат всичко - размер на портмонета, врати, маси, легла.....

ехаааа.... височината ми е символ на "много съкровища". Отивам да кажа на мъжо, ако не е разбрал досега  Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 17:07 от Сребърен облак

# 718
Не знам дали някой го е пускал, но аз ще го направя
http://www.geocities.com/fengshui_bg/design.htm

# 719
Светле, прегледах го току-що и ми се струва, че е много повърхностна информацията. От друга страна може би е достатъчна за запознаване с материята. Отдавна установих, че кратките съвети, включени в статии в Розали и др. подобни дават информация, която може и да ни пообърка. Например:
Цитат
Върху монитора има пирамида за неутрализиране на вредни излъчвания, а кактусите до него допълнително ги абсорбират. Като правило бодливите растения не се препоръчват от ФЕН ШУЙ, защото острите им връхчета раздират аурата ни, когато преминаваме край тях. Но няма проблем да ги отглеждаме на места, далеч от нас.
Да, ама все пак говорим за детска спалня. Какво значи това Далеч от нас? Близо до децата ни ли?
Иначе последната статия ми хареса Simple Smile
A, има и раздел Услуги и Проекти, много интересно. Сега разбирам защо инфото е кратичко, цели да създаде търсене на експерта. Нема лошо.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 17:33 от Сребърен облак

Общи условия

Активация на акаунт