Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 701
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, дами. Може ли да ми препоръчате хубава пудра, която да се ползва вместо ФДТ. С комбинирана км мазна кожа съм. Нямам съществени кожни недостатъци иначе, освен характерните пори. Матиращите фдт не ми действат добре, да не кажа, че и с обратен ефект. Добре ми се отразява ЕЛ Double wear, но искам да пробвам само с пудра върху крем.

Guerlain Lingerie de Peau. Ползвала съм тази пудра, разкошна е.

# 241
Някой да е взел новата база на Ести за да сподели впечатления? 🙂
Аз я поръчах от Есте лаудер.co.uk  английския сайт на черния петък ,  но още я чакам. Пише ,че на 10.12 ще я получа.
Досега съм пробвала и още имам от the Matifier и the Smoother. Матиращата Есте Лаудер въобще не ми харесва , дори с ДУ не ми харесва. Тя ми допада само ако я сложа самостоятелно и отгоре някаква пудра, иначе не ми се задържа фон дьо тена с нея. Но от the Smoother съм доволна.
Честно от новата не знам точно какво да очаквам, дали си пасва с друг фон дьо тен освен с ДУ, а него не искам да ползвам зимата освен за вечерно излизане. Привлече ме,че пише хидратираща и 45 фактор. Ще мога да кажа след седмица предполагам , като я изпробвам с различни продукти отгоре.

# 242
Някоя ползва ли ББ крема на Estee L? Никъде не мога да го намеря повече. Спират ли го , обновяват ли го? МНого ми пасваше, но явно ще се търси друго...

# 243
Моето рандеву със стика на Colourpop се оказа неупешно, защото не съм си оцелила цвета и страшно ме е яд, защото нанасянето и преливането са бързи и лесни.
Ако по някакво чудо тук има някоя, която ползва Colorstay 150 Buff за мазна кожа и е успяла да намери същия цвят в стиковете нека напише кой е, защото със сигурност не е 05W Grinning

# 244
Някоя ползва ли ББ крема на Estee L? Никъде не мога да го намеря повече. Спират ли го , обновяват ли го? МНого ми пасваше, но явно ще се търси друго...
Има го в Сефора, аз го купих миналата седмица в момент на нова мания, но като ДУ-носих го веднъж и се опъпчих. Трябва да си пусна неуспехите в ОЛХ тези дни Sad

# 245
  • При елфите ...
От информацията в темата разбрах (надявам се правилно...), че ВВ и СС кремовете се предлагат в по-малко цветове и СС кремовете са подходящи за по-мазна кожа... каквато е моята... как се избира цветът ми е чуденката?!?

# 246
Ааа това за СС кремовете не знам дали е така. Аз имам един на It за супер суха кожа и ми е идеален. Чак малко мазен ми идва като се затопли на вън. Но не се оплаквам никак. Явно си зависи от марката и нуждите на кожата. Да не се подведеш по това, че всички СС кремове са за мазна кожа!!!

# 247
  • При елфите ...
Скрит текст:
Ааа това за СС кремовете не знам дали е така. Аз имам един на It за супер суха кожа и ми е идеален. Чак малко мазен ми идва като се затопли на вън. Но не се оплаквам никак. Явно си зависи от марката и нуждите на кожата. Да не се подведеш по това, че всички СС кремове са за мазна кожа!!!
Благодаря за инфото... възможно е... искам продукт, който да изравни тена ми, да е лек и да не стои изкуствено... какво да си взема ВВ или СС крем и голямата ми въпросителна е как се избира цветът на тези кремове...

# 248
И двата стават за твоите цели ( моите цели са същите), но трябва да си намериш твоята марка. Цвят се избира като пробваш, поне аз така избирам. Мои любими са на Естее Л., It както споменах, на Бека пробвах скоро. Но са леки почти без покривност. Според мен са повечето за суха кожа, но може и да греша.

# 249
  • При елфите ...
Скрит текст:
И двата стават за твоите цели ( моите цели са същите), но трябва да си намериш твоята марка. Цвят се избира като пробваш, поне аз така избирам. Мои любими са на Естее Л., It както споменах, на Бека пробвах скоро. Но са леки почти без покривност. Според мен са повечето за суха кожа, но може и да греша.
Благодаря... ще търся, но сигурно ще е някоя по-бюджетна марка, че в наш`то село не се намират от по-скъпите... Simple Smile

# 250
В момента ползвам фдт на Буржоа - Хелти микс, ванила. Изключително трудно намерих цвят, който да ми пасне. Но с този отимах много пъпки.
Доизхарчвам и 2 на л'ореал, но смесени, заради цвета.

# 251
Здравейте. Може ли мнение за ДД крема на Нюкс? Търся нещо, което да ми изравнява тена и да поприкрива тук-там. 

# 252
  • София
Аз съм го имала това кремче на Нюкс и много си го харесвах, но... трябваше да го смесвам със светло ББ кремче, защото и най-светлият цвят ми беше доста тъмен. Ако Нюкс оправят цветовата гама на ДД кремчетата си, ще го купувам винаги. Аз обичам и парфюмирани неща, а това е такова.

# 253
  • София
Показаната по-горе пудра Guerlain Lingerie de Peau аз също харесвам много, но е лека и не може да се сравни с фон дьо тен. Иначе за завършък е чудесна, заглажда леко и е ароматизирана като повечето продукти на Герлен.
От пудрите харесвам на Диор Форевър водят го компактен ФДТ, на Шанел, както и пудрата на Долче и Габана, която се коментираше много в темата.
В Ензо гледам, че вече я няма или поне са останали само тъмни цветове и се чудя от къде да я поръчам, че ми свършва. Някой да я е срещал по сайтовете?

# 254
Може ли да ми препоръчате хидратиращ фон дьо тен  , който не матира , а прави кожата "сочна" ?

Общи условия

Активация на акаунт