Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 78 817
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Аз смесвам ДУ с олиото на Балея :

Става перфектно :
цък
5 лв в ДМ.

Вечер го използвам и за измиване като стъпка.
Много приятно мирише

# 421
Aз съм смесвала с олиото на Nuxe, но първо слагам Т-зоната без олио, след това страничните части на лицето и бузите, под очите (не директно, разбира се) - с олио.

# 422
И с една капка зехтин може да се смеси, даже ще е полезно за кожата.

# 423
Благодаря момичета!Прекрасен уикенд!🙂

# 424
С капка всякакво олио може.

# 425
Гримьорите смесват ФДТ и със серуми, с фиксиращ спрей за грим съм виждала да смесват, с крем, с масло. Всеки трябва да си намери своята работеща формула.

# 426
Представям си как би лъснала после кожата, особено мазна. Това с олиото си го представям за изключително суха кожа. Ако се слагат обичайните серум, крем, база,че и олио... не бих пробвала никога Joy

# 427
Слага се една капка, не една пипета. А това за серумите- genifique на Lancome + леко матов ФДТ= подходящ ФДТ за зимата за бръчки и суха кожа.

# 428
Дa, кaпкa олио или течен хaйлaйт във фдт сa определено зa нормaлни към сухи кожи. Нa мaзнa кожa тaкa обогaтен фдт мисля, че ще лъщи. Но всеки би следвaло дa се съобрaзи с типa си кожa и дa открие прaвилнaтa формулa зa себе си. Aз имaм един фдт, който ми е сух и ще пробвaм дa го обогaтя с мaсло преди нaнaсяне, дa видим ще ми се получи или не.

# 429
Днес отново пробвах лилавото Фарсали, което бях захвърлила. Ами редактирам си предното мнение, дори и за основа за грим не става. Би направило нанасянето на фдт по-лесно, но и всяко масло за 5 лева би свършило същата работа.

# 430
За мен и бялото и лилавото са безсмислени. Използвам достатъчна грижа под ФДТ, за да добавя още нещо, което за мен не прави нищо. За мен хидратиращата база на illamasqua е по-добра от Фарсали, а в момента любима ми е бронзиращата на Живанши, отгоре ФДТнът ми винаги е нанесен равномерно, кожата ми е като порцеланова. Също помага за контраста между врата и ФДТна-кожата на лицето винаги при мен е с 1-2 тона по-тъмна.

# 431
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали силно покривен фон дьо тен или коректор?
Излезе ми един много неприятелн капиляр на лицето, който искам да скрия, защото в момента няма как да го премахна.

# 432
Здравейте!

Излезе ми един много неприятелн капиляр на лицето, който искам да скрия, защото в момента няма как да го премахна.
Има много. Първо DW Estee, Катрис бюждетен. На Кат Вон Ди е много покривен фон дьо тена. На Фенти Бюти, на Худа. Мас също имат покривен, както и много добър коректор.

# 433
Здравейте!

Има много. Първо DW Estee, Катрис бюждетен. На Кат Вон Ди е много покривен фон дьо тена. На Фенти Бюти, на Худа. Мас също имат покривен, както и много добър коректор.
Кой на Катрис имаш предвид?

# 434
HD liquid coverage и такъв коректор. Страхотни са за парите си, ако не търсиш грижа за кожата обаче.

Общи условия

Активация на акаунт