Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 30

• 77 430
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
И на Графа имат магазин. Онзи ден го видях за първи път, не знам нов ли е, или просто вървя и блея и не съм го забелязала до сега. 😂

# 646
  • Бургас
И аз имам едно мини Радиант много е хубав. Имам и на Севънтийн матиращ мини и той е чудесен.
Супер,след тези думи:kissing_heart: трябва да обърна значи внимание на фдт-е на Радиант,тук имаме техен магазин и Севънтийн продават,но не съм влизала.Между другото много ми харесва фдт-а на Инглот,този със силното покритие,ще останат доволни тези,които имат какво да прикриват със сигурност.Не е тежък,а същевременно прикрива много добре без ефект маска обаче.

# 647
Има на Графа срещу фонтана на Славейков и в Сердикс мол на последния етаж, ако не са го затворили.

# 648
И в Парадайз имат голям магазин Радиант. Там работят добри гримьори с дългогодишен стаж и консултират.

# 649
В Сердика имат магазин, от там взех моя преди няколко месеца

# 650
Да си подновя питането.....
Някой ползвал ли е адаптиращия фдт на кройтерхоф - събирам мнения ,а в нета няма ревюта ?

# 651
Коментирахме го наскоро Simple Smile

Eдит:
Извинявай, в друга тема е било, заповядай линк.

# 652
  • Варна
Здравейте ,нова съм тук и влизам директно с въпрос . Имам къшън за който нямам гъбичка .От къде да си взема и по-скоро каква? Доколкото разбрах трябва да не е пореста за да не попива продукта в нея ,а до остава на нея . Прилагам снимки на къшъна , гъба дали е подходяща или по скоро бюти блендър ?
Скрит текст:
Скрит текст:
подходяща ли е тази гъба?

# 653
Не, не е. Трябва ти наистина пореста.

# 654
  • Варна
Бюти блендър става ли ?

# 655
  • София
ДУ на ЕЛ имат няколко нови нюанса жълти двойки. Но кога ли ще ги заредат на българския пазар и дали изобщо ще ги има не знам... А ми се иска да ги сравня с 2n1 и 2n2.

# 656
Бюти блендър става ли ?
Даже е най-добре според мен.

# 657
Бюти блендър става ли ?
Даже е най-добре според мен.
Да.

# 658
И аз имам едно мини Радиант много е хубав. Имам и на Севънтийн матиращ мини и той е чудесен.
Супер,след тези думи:kissing_heart: трябва да обърна значи внимание на фдт-е на Радиант,тук имаме техен магазин и Севънтийн продават,но не съм влизала.Между другото много ми харесва фдт-а на Инглот,този със силното покритие,ще останат доволни тези,които имат какво да прикриват със сигурност.Не е тежък,а същевременно прикрива много добре без ефект маска обаче.
Този на Инглот подходящ ли е за суха кожа? Оставя ли петна по дрехите ( и телефона Simple Smile ) и има ли озаряващ ефект?
Къде ги има?
Благодаря ви момичета, ще погледна и тези на Радиант. По принцип съм с този на ЕЛ-ДУ, но напоследък ми стои по сух на кожата.. newsm78

# 659
ДУ на ЕЛ имат няколко нови нюанса жълти двойки. Но кога ли ще ги заредат на българския пазар и дали изобщо ще ги има не знам... А ми се иска да ги сравня с 2n1 и 2n2.
Здравейте , Петя, кои са новите топли цветове от втори номер? Аз гледам на сайта 2W0, 2W1, 2W2, които ги има от 3 години. Имала съм ги и трите, все още имам по малко от някои номера , така че ако някой от тези ви интересува пишете ми - мога да видя от кои имам и да ви снимам сравнено с неутралните.

Общи условия

Активация на акаунт