Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~194

• 37 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Сиси Честит празник на теб и семейството ти  bouquet
Да са ти живи и здрави именниците - дядо и внук - здраве и успех на внука във всяко начинание  Peace Да си носят това хубаво име с гордост и чест  newsm10
Благодаря за пожеланията и почерпката  Hug

Злати докато направят организацията за новия сериал, сигурно ще мине повече от месец...Ние не бързаме за никъде - ще ги чакаме тук  smile3521

Част от екипа.....

# 661
Сиси Hug,честит празник в семейството! bouquet
Да са живи и здрави именниците!На внука успех в училище и сбъднати мечти! smile3525
Благодаря за почерпката! Wine Glass

Ани Hug,така е!Аз гледам вече 5 сериала и едва смогвам сега с гостито! Laughing

#new Кайа(молодая Эсма) за кадром

# 662

Скъпите ми Ани,  Златинчето, благодаря ви за пожеланията. И аз ви подарявам  тези  орхидеи  в   саксии.
Да сте ми   живи,  здрави  и  много  обгрижени с   внимание.

Приятна  вечер. Хиляди  мили  привети.
Скрит текст:
Всяка година ние, които  работехме  в  СМК  аз - 35  години и другите  също  по  много  години работиха
 там много  намаляхме.
Хората един по един  постоянно ни напускат.  Тази  година аз  им  уреждам  предновогодишна и  коледна  вечер  на 14  декември 2018 год. ще бъдем около 40  човека, а  бяхме   900.  Такъв е   живота.
Та  се  занимавам  и  с   тази  среща.  Да  си   спомним   старото и  хубаво  време,  когато бяхме  млади.

# 663
Злати добре, че си пуснала пост, защото се страхувах да публикувам..... може да го изтрият....

Скрит текст:
Нормално е при такъв ангажимент и когато си на чуждо място да не разполагаш с времето си...Вярвам ти....Изпитано е....

Салих Бадемджи: "Не съм готов да стана баща"

Салих Бадемджи. Той е роден на 15 август 1984 г. в един от най-големите турски градове Измир.

Преди време се бяхте оплакал, че от дългата продължителност на работния ден на снимачната площадка не успявате да отделите време за съпругата си Имер Йозгюн. Сега, вече работейки заедно в "Истанбулска невеста", не би трябвало да Ви липсва...

Имаме най-малко по 1-2 дни в седмицата, в които снимаме общите ни сцени. Тоест, да, виждаме се вечер, преди да си легнем /смее се/.

Лесно ли свикнахте да работите заедно със съпругата си?

Стиковахме се много добре. Но докато тя е изпълнителна и трудолюбива ученичка, аз си падам по-разсеян и несериозен. Докато аз се мотая някъде и си говоря с някого, тя вече е заела мястото си на снимачната площадка. Докато аз я питам: "Утре да отидем ли на закуска?", режисьорът вече казва: "3-2-1!", и снимките започват. Но, разбира се, тъй като си знам репликите, за мен това не е проблем. Пък и съм свикнал да работя с този екип. Със Зейнеп Гюнай Тан - бяхме заедно и във "Времето лети".

Какво е чувството да играете заедно със съпругата си?

Чувството е много носталгично, защото направихме своеобразно завръщане към миналото, когато играхме заедно за последно в университета. Така и поосвежихме връзката си. Но, разбира се, когато срещу теб стои съпругата ти, пък и приятелка от 12-годишен, си наясно, че тя знае всичките ти слаби места и по всякакъв начин се опитваш да ѝ покажеш нещо различно, което не знае. Аз, от своя страна, искам тя да се чувства като у дома си на снимачната площадка. Но като видях, че няма да се получи, продължих да се държа така, сякаш въобще не се познаваме.

Казват, че на всяка снимачна площадка трябва да има по един Салих Бадемджи...

Обичам да се забавлявам пък и да забавлявам другите. Изключително спокоен и отворен съм на снимачната площадка. Това се превърна в моя мисия.

И вкъщи ли сте такъв?

Всичките ми приятели са спокойни. Затова трудно понасям някой да говори повече от мен. Не мога, идва ми в повече.

Съпругата Ви ли е най-добрият Ви приятел?

Като се замисля, да. До четвърти курс не бяхме гаджета, събрахме се след това. После се и оженихме.

Как приятелството Ви се превърна в любов?

Често ми се подиграват, че за да съм в един клас с Имер, повтарях една година, тъй като тя е с година по-малка от мен. Отношенията ни не започнаха рязко и отведнъж, а постепенно се зародиха. Изминаха три години откакто се оженихме и осем, откакто сме заедно, но на мен въобще не ми се струват толкова. Пък и за един човек, който не работи в нашия сектор, би било доста трудно да има връзка с актьор или актриса. Изхождайки от това, че и двамата сме актьори, смятам, че това е голямо предимство.

Харесаха ли зрителите зародилата се двойка между героя Ви Фикрет и асистентката му Есра /бел. ред. - в ролята влиза съпругата на Салих Бадемджи - Имер Йозгюн/?

От това, което чета като коментари и съобщения в социалните мрежи, останах с впечатлението, че зрителите са много доволни. И най-накрая започнаха да оправдават изневеряващите мъже (смее се). На никоя друга двойка, освен на нашата, изневярата нямаше да ѝ отива толкова. Пък и Фикрет се намира под натиска на майка си и по-големия си брат. Нормално е в такава ситуация да потърси изход. Изборът му да не напусне семейния дом говори за неговата слабост, обаче. Никога не е стоял на собствените си крака. Но вярвам, че все пак някой ден ще направи решителната стъпка. Защото е много против настроен срещу брат си, пък и Ипек го настройва още повече. Като голям фитил е Фикрет. Докато Есра е неговата пълна противоположност - спокойна, разумна, добра...

Каква е тайната за успеха на "Истанбулска невеста" според Вас?

Добрата актьорска игра и добрата режисура. Героите създават свои собствени истории. Ако някой друг, например, играеше Адем, вместо Фърат Танъш, героят му нямаше да се развие толкова много. Никой не може да лепне на Адем клишето "лошия герой". Това е човек с голяма дълбочина. И Есма е такава... Сериалът определено заслужава успеха си с историята си, актьорската си игра и режисурата си.

Искате ли да имате дете?

Доста от приятелите ми и хората в обкръжението ми имат деца. Но създавайки дете, трябва да си наясно, че от раждането му животът ти се концентрира изцяло върху неговия. Промяната е голяма. Със съпругата ми все още не сме готови за дете. Тази идея все още ни плаши.

# 664
Към актьорския състав на "Vurgun" се присъединяват Бегюм Биргьорен("Цената на живота") и Бегюм Кютюк-Яшароолу("Долината на вълците", "Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен".

И двете са адски талантливи, много ги харесвам!
Сериалът ще се излъчва по FOX!

# 665
mimchyyy9 ще се радвам да носиш информация за сериала "Vurgun"  или както момичетата във фейса го превеждат "Плячка", защото съм гледала само един серил излъчван по FOX tv и не зная къде публикуват инфо за новите сериали и намирам много малко неща за сериала....
Подготвих за новата тема каквото намерих за сериала, но то не е много - само актьорския състав, режисьор и сценаристи. Не зная как ще се казва героинята на Бегюм Кютюк и още една актриса и героя на един от актьорите....

Ако ти попадне някакво инфо   ще се радвам да го споделиш, за да допълня имената на героите. не съм намерила и резюме за сериала.....

Бегюм Биргьорен - нямам спомен да съм я гледала, но актрисата е много симпатична и има много топло излъчване...надявам се и героинята й да е мила и добричка  Praynig

За Бегюм Кютюк по-добре да замълча.... smile3505 Ще кажа само, че още от сега предчувствам, че героинята й ще бъде подла жена....

# 666
# 667
Добро петъчно утро  Hug
След празник се пие много кафе  Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Да има за всеки случай  Wink

Днес е денят на Невестата - да видим с какво ще ни изненадат.... Thinking

Лу  Hug радвам се, че отново си пием заедно кафето  Hug

Хубав, спокоен и щастлив ден  Flowers Four Leaf Clover

# 668
Добро утро! Hug

Лу HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug Hug

Днес е нашия ден! Party Довечера няма да мога да гледам онлайн!Предполага до неделя ще ни е гостито! Peace

За сериала с Еркан като се прибера и аз ще потърся нещо,че сега нямам време!За Бегюм Биргьорен вече писахме назад в темата!Аз съм я гледала в Цената на живота! Peace Другата Бегюм К. съм я гледала във всичките изброени сериала! Peace

Приятен ден! bouquet

# 669
Здравейте милички Ани и Злати! Отново рано сутринта си пием кафето! Благодаря Ви за компанията!

# 670
Следобеден привет  wavey
Злати  Hug Лу  Hug
Стана практика да правя по два пъти новите теми....
Скрит текст:
Направих я още за миналия петък, сега я погледнах и няма нито един колаж....Беше ми по-лесно и по-бързо да кача колажите в прикачи и....отново са в ремонт и се наложи да ги качвам в друг албум и да ги поставям отново....Едва ли тази вечер ще свършим тази тема, но трябва да имам готовност за всеки случай....И така....повторението е майка на знанието....ама и аз като някои героини от сериалите повтарям и потретям грешките си.... Wink

Младата Есма....кое ли е бебето.... Thinking

# 671
В нарушение на правилата съм, но не мога да не сложа една снимка от новия епизод - Фикрет и Адем са живи и здрави и двамата.... newsm68

# 672
Ани Hug,само да не е нечий сън!Толкова бързо да се възстановят и така заедно! Laughing Thinking

откъсите от сайта на Стар Тв.....нямам време да ги търся в Ю Туб...

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/ekstralar/65-bol … -startvcomtr-ozel

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/ekstralar/65-bol … -startvcomtr-ozel

# 673
Злати приех го като чиста монета, защото не искам никой герой да умира...Най-лесно е да умреш и са се отървеш. По-трудно е да понесеш отговорност за всичко, което си направил....

Ето ги откъсите в ютюб....

https://youtu.be/zW-GNLNgGYE

https://youtu.be/pAzGwnq8Q70

Фикрет е жив......

https://youtu.be/Zl48qT9PKSI

# 674
Ани Hug,аз не съм писала,че някой ще умре или го искам!Просто ми беше интересно да ги видя така бързо възстановени и да се забавляват!За това предположих,че може да е сън! Peace

Общи условия

Активация на акаунт