Извинявай
Ограничих се в коментарите за сериала, но явно, че вече е време да се откажа напълно....и да си гледам старините.....

,благодаря за превода!
Така успях да разбера случилото се в епизода! 

, защо пак се разсърди?
Недей така, Слънчо! Ами нали затова е темата – в нея всеки да пише свободно това, което мисли! Ти изказваш предположение, аз изказвам, Гости, Злати …. Всички. И какво от това, че моето е едно, а на другите е противоположно. Нали е предположение? Все нечие ще се сбъдне! И още – нали изказвайки тези предположения, всеки си има някакви аргументи - нещо от показаното ни кара да предполагаме в бъдещата серия. Защо да се сърдя, че няма да стане както аз съм предположила?
И да, абсолютно си права, че винаги в предположенията ни е това, което ни се иска да видим, а не това, което е логичното.
В случая със снощната серия и твоето, и предположението на Злати се оказаха истина – и разликата е в детайлите.
Ти предположи, че и двамата ще оживеят, а Злати, че е сън на някой от героите. Ами да – и двамата оживяха. Позна ли? Позна, разбира се!
И въпреки всичко – по-важното е, че са живи, че се върнаха в играта, както беше и снощният хаштаг. Сега и теб призовавам да последваш този хаштаг и да се „върнеш в играта“ – нашата тема! 

Времето ще покаже – просто написах това, което съм прочела до сега. Не ми се сърдете ако нещата не са точно такива. Добре е наистина да намерим достоверна информация, но при положение, че още дори канала, който ще излъчва сериала не е сигурен, нещата няма как да са 1 към 1.

,честит имен ден на Поли! 

Препоръчани теми