Покажете количката си.

• 60 536
  • 496
  •   1
Отговори
# 135
още по добре и без това този кош е доста грозен а и много малко време се ползва  Wink

# 136
още по добре и без това този кош е доста грозен а и много малко време се ползва  Wink

Е как, новородено бебе полу-седнало ли ще возиш? newsm78 Много, малко коша за новородено си е задължителен! Доста грозен?  newsm78

# 137
Отдавна вече не ползвам количка, защото диването не ще да седи в нея  Twisted Evil

С това се придвижваме от няколко месеца  Simple Smile

# 138

Е как, новородено бебе полу-седнало ли ще возиш? newsm78 Много, малко коша за новородено си е задължителен! Доста грозен?  newsm78

да полу седнало бих го возила т.е. аз така го возя кошниците за кола не са легнали  Wink

# 139
май си харесах следващата количка  Wink http://www.imaginarium.it/vIE/TiendaProducto.asp?aspidProducto=26074  по точно превозно средство  Crazy

# 140
много е хубаво Peace , ама и цената си я бива ooooh! - 300лв.

# 141
е тази много я харесвам мисля такавая да си взема ,но щом имате друга за път явно не е много компактна згъната нали?

Напротив, много е компактна като за количка с големи помпащи се гуми. Самата количка сгъната е много маломерна ако се свалят гумите. Самите гуми заемат повечко място. Другата е с малки гуми, сгъва се на чадър и определено е по-компактна. Идеална е за няколкодневно пътуване. Иначе не може да се сравни с триколката по возия, маневреност и т.н.

# 142
 Leo наистина цената си я бива  Crazy аз от септември чакам да го понамялят ам тц нейскат и това си е  Sick

е тази много я харесвам мисля такавая да си взема ,но щом имате друга за път явно не е много компактна згъната нали?

Напротив, много е компактна като за количка с големи помпащи се гуми. Самата количка сгъната е много маломерна ако се свалят гумите. Самите гуми заемат повечко място. Другата е с малки гуми, сгъва се на чадър и определено е по-компактна. Идеална е за няколкодневно пътуване. Иначе не може да се сравни с триколката по возия, маневреност и т.н.

Мерси за информацията още повече се навих за триколката ще разгледам още малко ,но тази май си ми е влезнала под кожата  Crazy

# 143
Ето я моята количка, много съм доволна http://www.family-bg.com/catalog/prX_679.htm?=

# 144
  • Ямбол
Аз купих комбинираната триколка на Чико /s3 trio/-със зимния кош и столчето за кола, но още не съм я пробвала.Червена.
http://www.pakostnik.com/pics/5308882784.jpg

# 145
  • София
ползвам Нео Нато..много съм доволна
Иначе харесвам чико 3 в 1

# 146
май си харесах следващата количка  Wink http://www.imaginarium.it/vIE/TiendaProducto.asp?aspidProducto=26074  по точно превозно средство  Crazy
Miki,ние имаме такова превозно средство от Imaginarium-a,но това си е за кратки разтояния,не става за возене по-дълго или поне не за нашите дупки и неравности.Гумите не са пригодени и доста тресе,но за игра е супер.Вижте ето тази количка и ми кажете какво мислите.
Eто един от харесалите ми модели в сайта на фирмата MUTSY www.mutsy.com

Най-итересното е,че може да се избират множество конфигурации и варианти,според потребностите и вкуса.Има и много аксесоари и екстри.Разгледайте сайта,супер е.

# 147
Деси страшна е количката ,много ми хареса ,ако знаеш нещо за цени казвай  Hug  /и мерси за информацията за колелото ще помисля в такъв случай и зависи каква количка ще си взема може и да отпадне като варянт/ аз за дупките не се бях замислила  Grinning

# 148
 MUTSY - скъпотияяяяяяяяяяяяяяя.
 Сега сериозно - количката е страхотна моя позната в Англия бута такава но тя си е от ранга на STOKKE.  Miki3 защо непогледнеш  JANE моделите и цветовете за 2006 са страхотни  
 а я погледнете това разкошно нещо

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 08:54 от pamilia

# 149
Лимитирана дизайнерска серия на Bugaboo. 1000 броя.
Ужасно ми е грозна, прилича на детска количка за игра, не на бебешка. А тези бели гуми.....съвсем скоро няма да са бели. Ама те холандците обичат такива работи....

Общи условия

Активация на акаунт