Покажете количката си.

• 60 675
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
 smile3505
поздрави от нормалните хора на злобните и завистливите.Приключвам с коментарите ,че ще прихвана от вашата болест вече .
Не визирам всички момичета .....тук има и мнооооого свестни жени ...вземете малко пример от тях.

# 361
CANGAROO COMFORT-много съм доволна-лека и маневрена е.

# 362
 първата ми беше  ХАУК, ОЩЕ Е ЗДРАВА , а сега за второто си взех на МАГ ЕНГЛАНД  триколка, със зимен и летен кош и от нея немога да се оплача.

# 363
Нашата е Kangaroo

Много лека, много удобна, много маневрена. Комбинирана е - може да се ползва през зимата, а обратно се ползва лятото. Сенника може да се измества и в двете положения, има доста голям кош отдолу, който е добре надигнат, за да не опира по тротоарите. Колелетата и са по-големи за да не блокират по скапаните дупки на тротоарите.
Сгъната може да се пренася и странично - за тая цел е предвидена ръкохватка.

# 364
Чиполино Венеция плюс
Много съм доволна. Синът ми се роди през ноември - до 6ия месец ползвахме зимния кош, а след това - летния вариант.

# 365
LaDiDa, сигурно си видяла , че още в началото на темата съм пуснала количката на Стоки.
Така че, я не се вързвай. Имаш най-хубавата количка. Кой каквото ще да ти приказва!

Честито и със Здраве.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 00:27 от Malenna

# 366
ЕЕе, не съм влизала тук 1 месец, и виждам колко сте осрали темата.
Жужолинке, вземи се поспри малко, щото идея си нямаш колко се излагаш.
То не бе простотия, не бе чудо....

# 367
Моля за съвет към мамите които имат Куини Бъз: има ли нужда от Макси-козито или може от дрийми-коша да се премине в лятната количка? newsm78
Бебето ще ми е зимно и затова съм си взела само дрийми- коша от комплекта без Макси-козито!
Какво столче за кола ползвате след като бебето е над 6-месеца и е голямо вече за дрийм-коша? newsm78

# 368
ЕЕе, не съм влизала тук 1 месец, и виждам колко сте осрали темата.
Жужолинке, вземи се поспри малко, щото идея си нямаш колко се излагаш.
То не бе простотия, не бе чудо....

202uu

# 369
дарлинг ,евала ти за монитора ,ама моя комп е 4500 евро и още го няма в БГ бе.......айде да не си вадим работите на масата и да ги мерим ,щото аз ще счупя масата с моята  Joy
Хвали се на някой дето ще го впечетлиш с дребните си придобивки ,мен не успяваш.
И недей да продължаваш темата ,защото наистина вече е досадно банална.
  bouquet

Не може ли да си по-тактична?
Никой не е обиждал съгражданката ти,недей да пирпилиш излишно.
Изказаха мнение,че са я видели в Бургас и не са я харесали.

На мен също не ми харесва,въпреки,че имам възможност да си я взема...е,и???

ЗАЩО НЕ СИ ПОКАЖЕШ КОЛИЧКАТА,така ще е по-добре,нека я видим?Дали не е Бертони?

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 13:54 от rojbo

# 370
Моля за съвет към мамите които имат Куини Бъз: има ли нужда от Макси-козито или може от дрийми-коша да се премине в лятната количка? newsm78
Бебето ще ми е зимно и затова съм си взела само дрийми- коша от комплекта без Макси-козито!
Какво столче за кола ползвате след като бебето е над 6-месеца и е голямо вече за дрийм-коша? newsm78

Аз лично не съм ползвала кошницата за кола. Или едното или другото, на мен по-смислен ми се струва бебешлия кош Дрийми. Бебето ми беше декемврийско. Следващото дори да се роди през щли, пак ще си купя и бебешки кош.
След 6-ия месец й купхме столче за кола.

# 371

Според мен няма нужда от допълнителните кошчета.Основния,ще ти свърши същата работа.Като е новородено,слагаш възглавничка и така изравняваш нивото.Много мои познати правеха така.

# 372
КУИНИТО БЪЗ съм си го заплюла за второто, пък ако ще и турско да стане.
МНооооооого ме кефи тая количка, бе, то като изтребител същи.
Въпрос към РОЖБО-като се сложи възглавничка, наистина ли се обира луфта? newsm78

# 373
...а защото вие хич не се излагате дами .Ама че хора ,тръгнали съвети да ми дават колко съм се излагала..... newsm78
Това мисля не е ваш проблем нали?
Нямам и намерение да се харесвам  на когото и да било!Който трябва ме е оценил . Вие си гледайте във вашите дворове.
Хайде да не ми давате съвети за държанието ...възпитавайте си вашите деца!!!!!!!!!!!!!!!
От всичко написано пак пояснявам за който не е разбрал : Количката е страхотна и много ми харесва.Това е моето мнение ...
Спирам коментари на минали и бъдещи философи и възпитатели .Спете спокойно.
Да ви имам културата ...опазил ме бог

# 374
...а защото вие хич не се излагате дами .Ама че хора ,тръгнали съвети да ми дават колко съм се излагала..... newsm78
Това мисля не е ваш проблем нали?
Нямам и намерение да се харесвам  на когото и да било!Който трябва ме е оценил . Вие си гледайте във вашите дворове.
Хайде да не ми давате съвети за държанието ...възпитавайте си вашите деца!!!!!!!!!!!!!!!
От всичко написано пак пояснявам за който не е разбрал : Количката е страхотна и много ми харесва.Това е моето мнение ...
Спирам коментари на минали и бъдещи философи и възпитатели .Спете спокойно.
Да ви имам културата ...опазил ме бог

В такъв случай може да се каже само едно

Пази, Боже, сляпо да прогледне

ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт