Да или не за любовник

• 5 866
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
E, как защо? А като остави милото и свекървата, къде ще иде? То адреналинът от чуждото рязко ще спадне ако се нанесе при него барабар с детето, което обожавало баща си.

# 16
Ами ако и любовника започне да се представя зле? Какво ще правиш ? Нов?!? Smirk Аз, съм твърдо ЗА-открити отношения ! Когато има проблем разрешете го заедно. Пък да се избяга при друг е най-лесно .

# 17
Ами ако и любовника започне да се представя зле? Какво ще правиш ? Нов?!? Smirk Аз, съм твърдо ЗА-открити отношения ! Когато има проблем разрешете го заедно. Пък да се избяга при друг е най-лесно .

Аааа, не. Тя не иска да бяга. Явно е хванала някой селски кмет за татенце. Иска изпепеляваща любов, каквато вижда в сериалите.

# 18
А може да види бой по български.

# 19
  • София

Простичко - не.

# 20

Аааа, не. Тя не иска да бяга. Явно е хванала някой селски кмет за татенце. Иска изпепеляваща любов, каквато вижда в сериалите.
Ееехххх, любов ли бе, да я опишеш... Grinning

# 21
  • Велико Търново
Щом имаш нужда, пробвай, но след това на теб ще ти е гадно и виновно. Аз не бих си причинила угризения сама на себе си. Винаги най-много ме е измъчвала собствената ми съвест.
П.с. ако имаш възможност най добре провокирах разговор с мъжа ти, току виж се подобрят нещата.

# 22
Не го прави, ако поне малко уважаваш съпруга си.
Ако ти е непоносимо да живееш с него, напусни го и тогава търси друг по-добър любовник.

# 23
Не бий изневерила еднократно, пък за любовник да не говорим. Лично за мен е подигравка с човека до теб и липса на себеуважение. Бих говорила, ако трябва и на курсове бих ни записала. Ако не се оправи положението ще се разделя, преди да търся нова тръпка. Пък ако е голямата любоффф и не искам да го оставям - отварям онлайн магазин за играчки за възрастни и си избирам по вкуса. В 21 век сме все пак JoyJoyJoy

# 24
Ами той пък да се постарае малко тоз мъж. Между другото това не е никак рядко оплакване. Направят детето/оженят се и изведнъж тотална скука в секса. Да, знам че на ССФ това няма как да се случи, но в живота го има. Авторке, седни и говори, ако нещата продължават така аз не бих седяла с някого, на когото не му дреме аз задоволена ли съм, не съм ли и как това ме кара да се чувствам.

# 25

Ако мъжът ви не се справя добре в леглото бихте ли си хванали любовник?

Ако ти не се справяш добре в леглото, ще погледнеш ли благосклонно, ако/когато мъжът ти си хване любовница?

# 26
  • Terra incognita
Хайде сега, пак се започна с фантазиите. Авторката никъде не посочва, че става въпрос за нея. Може би пита за една прЕателка Wink

# 27
Хайде сега, пак се започна с фантазиите. Авторката никъде не посочва, че става въпрос за нея. Може би пита за една прЕателка Wink
Тя, прЕателка, съседка, позната, аз, ти... по своята същност моят въпрос е неутрален и може да се отнесе по подразбиране към всички. Значение има отговорът. Wink

# 28
  • София
Авторке, какъв е проблема? Не му става? Свършва бързо? Не те предразполага? 

# 29

След като промени 20 пъти заглавието и първият коментар, може да пита и колко калории има в бутилка кока кола...

Общи условия

Активация на акаунт