"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 312
  • 658
  •   1
Отговори
# 210
Привет момичета. Днес ми се обади Павлина, нейната съквартирантка Теди - бременното момиче с термин 15.07.  е приета в Тина Киркова поради частично изтичане на водите. Може да роди всеки момент. Павлина ме помоли за памперси, аз имам в мен едни с малки размери и ще й занеса. Стискайте палци всичко да е наред покрай раждането и бебчо да е ок.
Ще говоря с Теди от какво друго би имала нужда.

Атанаска ще я изписват в понеделник или вторник. Директно ще иде в пансиона на закрилата на детето. Ще й помогна за багажите, ще й занеса храна и дрешки за бебка. Ще ви държа в течение.

В мен имам дрешки за около 2 бебета. Все още не знам какво става с Христо на Бранимира и как ще се процедира там. Ако ще бъде приет в дом, ще е добре може би да занесем някакви помощи - дрешки и памперси - така че да сме сигурни, че ще имаме наблюдение върху развитието му и лечението му. Освен ако вече не сме занесли.... Ще ви пиша, когато имам повече информация.

# 211
  • sofia
Привет момичета. Днес ми се обади Павлина, нейната съквартирантка Теди - бременното момиче с термин 15.07.  е приета в Тина Киркова поради частично изтичане на водите. Може да роди всеки момент. Павлина ме помоли за памперси, аз имам в мен едни с малки размери и ще й занеса. Стискайте палци всичко да е наред покрай раждането и бебчо да е ок.
Ще говоря с Теди от какво друго би имала нужда.

Атанаска ще я изписват в понеделник или вторник. Директно ще иде в пансиона на закрилата на детето. Ще й помогна за багажите, ще й занеса храна и дрешки за бебка. Ще ви държа в течение.

В мен имам дрешки за около 2 бебета. Все още не знам какво става с Христо на Бранимира и как ще се процедира там. Ако ще бъде приет в дом, ще е добре може би да занесем някакви помощи - дрешки и памперси - така че да сме сигурни, че ще имаме наблюдение върху развитието му и лечението му. Освен ако вече не сме занесли.... Ще ви пиша, когато имам повече информация.

Памперси има във Весето,както и много неща,специално приготвени за теб в ЕФИ.
Багаж има и за Дуци и Мариета.

пиши какво къде трябва да се носи и ще отидем.

# 212
  • София
Включвам се с доста неприятна новина... Confused Cry Confused
Малчовците от Св.Параскева в петък ве4ерта спешно са закарани в инфекциозна болница  Cry Cry
Половината отделение. Пепи също, има и от другите дечица с увреждания...4акат се резултатите от изследванията, най-вероятно е някакъв ентеро-вирус..Много ми е мъчно, жал ми е за бебоците...много. Мисля си дали в болницата изобщо има кой да им обърне внимание-да им смени памперси, да ги успокоява Rolling Eyes Cry Cry
За изписване засега и дума не може да става..
Лихарска помоли до сряда включително да не се обаждаме в дома, заради акредитацията, така, 4е незнам и как да се информираме как са децата...
Ужасно е. Миличките душички...
Следобяд ще се опитам да се свържа с моята позната поне за информация.
Доколкото разбрах с големите засега няма проблем- Мими, Мая , Карлос и другите сладури. Дано не се заразят Praynig

# 213
Малчовците от Св.Параскева в петък ве4ерта спешно са закарани в инфекциозна болница  Cry Cry
Половината отделение. Пепи също, има и от другите дечица с увреждания...4акат се резултатите от изследванията, най-вероятно е някакъв ентеро-вирус..Много ми е мъчно, жал ми е за бебоците...много. Мисля си дали в болницата изобщо има кой да им обърне внимание-да им смени памперси, да ги успокоява Rolling Eyes Cry Cry
Лихарска помоли до сряда включително да не се обаждаме в дома, заради акредитацията, така, 4е незнам и как да се информираме как са децата...
Следобяд ще се опитам да се свържа с моята позната поне за информация.
Доколкото разбрах с големите засега няма проблем- Мими, Мая , Карлос и другите сладури. Дано не се заразят Praynig

Лошо, дано бебоците оздравяват по-бързо Praynig

В петък големите бяха на двора и тичаха като луди (нали съм в квартала). Видях, че имат нова люлка  1swing, на която се закачат три седалки  Peace Голямо блъскане падаше за да се доберат до пустата люлка. Другата част от бандата ровеше из пясъчника. Не видях нищо обезпокоително.

# 214
Цитат
Уф, много лоша новина наистина...Точно си мислех да отидем ,но сигурно няма да ни дадат и при големите Sad Тонче, ти наглеждай какво е положението и да докладваш ако някой от малките ти изчезне от полезрението Praynig
Еми, къде е тази твоя позната,можем ли да получим някаква инф. от нея newsm78

# 215
  • София

Психолог е в дома. Звънях и , но не вдига на мобилния, явно не е удобно. Дове4ера ще и звънна,но вкъщи нямам нет, дай ми ако искаш мобилен да ти звънна, или утре ще пиша тук.

# 216
  • София
Много лоша новинаааааааааааааа Sad
Дано се оправят бързо мъниците и големите да не се заразят  Praynig Praynig Praynig

# 217
  • sofia

Психолог е в дома. Звънях и , но не вдига на мобилния, явно не е удобно. Дове4ера ще и звънна,но вкъщи нямам нет, дай ми ако искаш мобилен да ти звънна, или утре ще пиша тук.

от каквото и да имат нужда няма да го допуснат от вън до децата.
Но ти си питай и пиши!!!!!

# 218
Уф, че ми е жал за бебчовците  Sad Големите са ми разказвали какъв кошмар е бил за тях престоя по болниците и въобще когато са били болни и ми е много мъчно сега като разбера, че някое от тях е тежко болно, особено толкова много бебчета накуп. Cry Моля се да се оправят много много бързо  Praynig

Една новина от мен. Теди вчера роди момиченце - Ана-Мария (какво прекрасно име, а?  Simple Smile ). Гери - SofiBo - е поела грижата за нея, тъй като така или иначе се грижи и за Павлина, а те са съквартирантки. Всичко е наред, и мама и бебка са добре. Повече подробности през следващите дни.

Ей, момичета, родиха ни се три бебенца това лято  Simple Smile Господ да ги пази и много щастие им желая в живота, въпреки трудния старт.......

Засега май имаме всичко необходимо за бебчетата, само ако ви се намира в повече козметика някаква бебешка, не бихме отказали.

# 219
  • София
Страхотни са новините за бебенца  Heart Eyes
Да са живи и здрави и нека Господ ги закриля  Praynig
Мога да купя еднин крем, шапуан и сапун + пудра.Само, че на кой да ги дам  newsm78
Ивет, при мен има детска олекотена завивка и още нещо подобно (не помня точно какво) подходящо за новородени  Embarassed
Да ти ги дам да им ги занесеш на момичетата  Hug
Може да си чукнем среща с теб някъде на бира ама след 18:30 вечер   bouquet

# 220
Ивет, аз също мога да купя малко козметика и ако приемаш предложението на Дамаянти за бира, идвам и аз  Hug
При мен има една количка, повивалник ....може и нещо още да изровя Thinking
Да са живи ви здрави малките бебоци Heart Eyes

# 221
  • Sofia
Здравейте,
Имам питане как да пратя дрехи в дом за сираци?Имам умалели дрешки от дъшеря ми някои мои.Ще разчиствам още.Първата торба е готова.Изпрани са,само не са гладени.
Живея в "Стрелбище"

# 222
  • София
Здравейте,
Имам питане как да пратя дрехи в дом за сираци?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88405.msg1538950#msg1538950

# 223

Здравейте,
Имам питане как да пратя дрехи в дом за сираци?Имам умалели дрешки от дъшеря ми някои мои.Ще разчиствам още.Първата торба е готова.Изпрани са,само не са гладени.
Живея в "Стрелбище"

Писах Ви на лични !  Hug

# 224
  • Sofia
Второ питане;Освен дрехи-обувки приемат ли се в домовете?Имам умалели обувки от дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт