Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 37

• 14 562
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
Дани, на мен ми идва да целувам ръцете на сценаристите за начина, по който ни показват трансформацията на Марио и Зорница вследствие на връзката и любовта им.
Как Марио тръгна от „познавам такива жени - като й писнеш, ще те изхвърли” и стигна до „привличаш ме като магнит”, как от аз не ставам за семейство стигнахме до редовни репетиции на тема „ще се омъжиш ли за мен” и „нашето дете няма да го глезим толкова, нали”, как в предишния сезон Марио не искаше да прави упражнението на Албена за доверието, защото „айде без детски работи”, а сега е готов да танцува насред болницата само и само да види усмивка на лицето на Зорница.
И самата Зорница, която от твърдата непоколебима жена, която рядко говори и споделя с някого болките си, защото е свикнала да се справя с живота сама, стигна до крехката жена, която има нужда да държи ръката на Марио при всяка своя стъпка, която си изплаква мъката, споделя, обляга се на него и може да си позволи да бъде слаба и несигурна, защото знае, че има кой да стои зад гръба й и да й помага да се справи с всичко.

# 46
Дани, на мен ми идва да целувам ръцете на сценаристите за начина, по който ни показват трансформацията на Марио и Зорница вследствие на връзката и любовта им.
Как Марио тръгна от „познавам такива жени - като й писнеш, ще те изхвърли” и стигна до „привличаш ме като магнит”, как от аз не ставам за семейство стигнахме до редовни репетиции на тема „ще се омъжиш ли за мен” и „нашето дете няма да го глезим толкова, нали”, как в предишния сезон Марио не искаше да прави упражнението на Албена за доверието, защото „айде без детски работи”, а сега е готов да танцува насред болницата само и само да види усмивка на лицето на Зорница.
И самата Зорница, която от твърдата непоколебима жена, която рядко говори и споделя с някого болките си, защото е свикнала да се справя с живота сама, стигна до крехката жена, която има нужда да държи ръката на Марио при всяка своя стъпка, която си изплаква мъката, споделя, обляга се на него и може да си позволи да бъде слаба и несигурна, защото знае, че има кой да стои зад гръба й и да й помага да се справи с всичко.

Напълно съм съгласна с казаното. При Марио се очакваше да развие образа си покрай Зорница, да се научи да се отпуска, да показва чувства, но за Зорница не съм очаквала, изненадаха ме сценаристите - особено като стоеше в леглото с теста и чакаше Марио, защото я е страх, да го види сама. Винаги са я показвали смела, наперена и напред с главата да се бори, а тук показаха друга нейна черта, която може би показва само заради човека до нея.
Искрено се надявам това да не си остане само в нашите фенски коментари и сценаристите да развалят така добре изградените образи.

# 47
Като толкова ви харесва танцът  newsm68 , направете ми по едро гифче   newsm17 , така подписът ми се губи  smile3518 !

# 48
Като ги обсъждахме движенията на Марио днес и се сетих за един друг култов танцор - Куката от Под прикритие Joy

https://www.youtube.com/watch?v=-gbEK7jZS5A

# 49
А песента, на която танцуват, някой знае ли коя е?

# 50
Дрийми, Cielobrujo - Ven Pa Ca.

# 51
А песента, на която танцуват, някой знае ли коя е?

Cielobrujo - Ven Pa Ca

# 52
Сцената в коридора между Марио и Зорница (особено първата част, където бяха облегнати на стената) ми напомни на една между Тони и Зорница от миналия сезон - след като Врабчев вилня в лекарската стая и Зорница избяга при аварийния, а Тони отиде след нея. Тогава тя с няколко зиречения си разказа историята, той се опита да я развесели с няколко шеговити реплики, но когато тя му отговори " Не искам да си затварям очите", той каза само "Зорница, за мен ти си прекрасна". Имат много общо двете сцени, а братята си приличат повече, отколкото препдолагате.

# 53
Анонса, мацки:
Цитат
Доктор Огнянова ще се окаже жертва на обстоятелства с тежки последствия

Шок от пагубно събитие ще връхлети една от любимите героини в сериала. Доктор Огнянова ще бъде жертва на обстоятелствата, а желанието ѝ да окаже помощ, ще се превърне в неподозиран кошмар. "Предстоящите епизоди са наситени с полюсни емоции – в един момент виждаме героите да ликуват и всичко изглежда разрешено, но в следващия оставаме безмълвни пред човешкото безсилие", загатва екипът на хитовата българска продукция.

# 54
Ееее, алелуя, психото.

Абе щом пише жертва на обстоятелствата, тоя да не вземе да влезе с пистолет в болницата, тя да му се изпречи на пътя и да я заплаши с оръжието? И да се налага да го лекува с опряно оръжие в главата?

а откъде е анонса? няма го в сайта на Нова

# 55
Ееее, алелуя, психото.

Абе щом пише жертва на обстоятелствата, тоя да не вземе да влезе с пистолет в болницата, тя да му се изпречи на пътя и да я заплаши с оръжието? И да се налага да го лекува с опряно оръжие в главата?

а откъде е анонса? няма го в сайта на Нова

https://nova.bg/accents/view/2018/11/05/231053/%D1%81%D1%8A%D0%B … D0%BF%D0%BE-nova/

# 56
Дона, според мен под някакъв фалшив претекст ще я примами, така разбирам думите: "в желанието й да окаже помощ" , ще излъже, че някой се нуждае от първа помощ или нещо подобно и Зорница нали е добричка, хич няма да се замисли от кого идва молбата и че може би има задни мисли Психото.

# 57
Ауууу, явно Психото ще се появи още тази седмица. Така написано нищо хубаво не я чака, милата Sad

# 58
Според мен и Марио ще е намесен.
На снимката с роклята изглеждаше щастлива и усмихната, може с Марио да са някъде и този да разиграе някое театро като болен и да действа тогава.

# 59
Ауууу, явно Психото ще се появи още тази седмица. Така написано нищо хубаво не я чака, милата Sad

е, идеално, нали това чакахте?

Общи условия

Активация на акаунт