VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 312
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 715
На Уош му съчувствувам Joy

# 2 716
  • Испания
Да бяха оставили Емата с Благ-ОЙ.
Ей тогава скандалът щеше да е брутален просто.  Crazy

Аха! Ама както винаги, някои са по-равни от другите.  Стар комунистически постулат.

# 2 717
  • София
Като им гледам тъпите физиономии докато им изреждат титлите направо ми става зле. Толкова много учене трябва за подобни титли - направо си е подигравка да ги наричат така точно пък тези

# 2 718
Като им гледам тъпите физиономии докато им изреждат титлите направо ми става зле. Толкова много учене трябва за подобни титли - направо си е подигравка да ги наричат така точно пък тези

Абослютно съм съгласна

# 2 719
Нейнски си е куку и тя, нямаше нужда да се гримира така и да прави дмеонстрации.
Но все още не смятам, че ББ беше прав да се отнесе така с нея и нейните физически неспособности (очни, мускулни, и т.н.)

Ето, сега ББ хвана най-големия палячо и ще му иска мнението! Пфу!

# 2 720
Егати наглото същество е гримьорчето. Нейнски не можела на техен гръб да си отстоява претенциите, но той можеше да се тръшка за рожден ден парти.

# 2 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее Мира какви торби имаше до земята как викаше Кулчо 😂
Не й дремеше, сега тая тръгнала се крие 😜

# 2 722
  • София
Весела с този грим прилича на психопат - убиец тръгнал да убива всичко, което мърда в къщата. Чак тръпки ме побиха, като я видях. И погледа й беше някакъв странен. Брррр

# 2 723
О, да, ние зрителите сме толкова тъпи, че се вързахме на това!

# 2 724
Стойко и Гани ще си отиват! Heart

# 2 725
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Слушам и не вярвам на очите си, ББ и Цецето счупиха тъпомера - сигурно имала торбички и черни кръгове и затова се притеснявала да ходи без очила. Сигурно в живота така си ходи все с очилата 24/7.  Crazy

# 2 726
Весела с този грим прилича на психопат - убиец тръгнал да убива всичко, което мърда в къщата. Чак тръпки ме побиха, като я видях. И погледа й беше някакъв странен. Брррр
Е те това е скорпион.

# 2 727
  • Испания
Каква консултация, какви пет лева?

- то мрънка, а ББ му казва какво ѝ било на Весела.

# 2 728
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще изтърве Блажко ма после 😂
Нали знае какво го чака .

# 2 729
Явно Злати и тя е много спортна. Признавам си, очаквах мрънкане и пръхтене, то пък се запъна тая коза и извърши мисията. Козирожко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт