VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 321
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Като кажат от този момент до края на сезона, все едно някой им вярва.

# 2 731
  • София
Много ми харесват на Златка очилата! Няма да питам какви са, че едва ли мога да си ги позволя Joy

# 2 732
Ясно. ББ, ти си най-големия тъпак в българския ефир. Т.е. Сценаристите - вие сте ИДИОТИ.

# 2 733
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аха! Ама както винаги, някои са по-равни от другите.  Стар комунистически постулат.
Вярно е, но в случая ББ играе срещу себе си, защото изпусна грандиозен купон.  Laughing

# 2 734
  • Испания
Олииииииииииииииииииии!

Аха! Ама както винаги, някои са по-равни от другите.  Стар комунистически постулат.
Вярно е, но в случая ББ играе срещу себе си, защото изпусна грандиозен купон.  Laughing

Толкова му е акълът!

# 2 735
  • София
Сега кой ще готви?

# 2 736
Златка ли е любимката на ББ?

Напълно разбирам защо Нейнски е отказала да яде. Кой знае колко осъдително са я гледали всички и се е огънала под натиска. А и с повтарянията на ББ колко са виновни тя и Стоян...

# 2 737
Е, то си личи откак им да де кафето...

Стойко ми е много сладък!

# 2 738
Не разбрах Златка за какво толкова се помоли на ББ?
Ябълки?
Защо точно ябълки?!

# 2 739
  • София
Еее тоя ББ чак пък такова отношение - към едни ужасно, подигравателно и унизително, а на другите чак им дава като  си поискат нещо. Много грозно!

# 2 740
Ееее не, толкова епична музика, когато им връчиха храната, подхожда повече при намирането на Светия Граал.

# 2 741
  • София
Много ми харесват на Златка очилата! Няма да питам какви са, че едва ли мога да си ги позволя Joy

Питай си. Може да се окаже, че са в ценовия диапазон на очилата на Луна  Joy

# 2 742
  • София
Не разбрах Златка за какво толкова се помоли на ББ?
Ябълки?
Защо точно ябълки?!
За основните продукти май помоли.

# 2 743
"По времето на Иисус хората са карали на хляб и вино " - Джулиана Гани 2018г.

# 2 744
Поиска неща от първа необходимост. Не е лошо като си гладен да изядеш една ябълка, засища ..... но наистина е много тъпо Златка да е принцесата на къщата
Каква ставала като огладнее ? Ми никой не обича да е гладен, всички се изнервят. Дори и животните

Общи условия

Активация на акаунт