VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 348
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
На мен пък ми се ще Златка и Благо да покажат, че нещата между тях не са само панаир в социалните мрежи. Харесаха ми, въпреки мини семейния скандал - типичен за прясно влюбена двойка. Но честно казано не разбирам като толкова се обичат, защо са влезли? Ясно е, че тук се търси рейтинг и ако не е Емануела, щеше да е някоя друга лоша силиконка да им пречи на любовта.Rolling Eyes
Емануела неслучайно е вътре, предвид предишните й подвизи в Брадъра, сега очакват пак да провокира. 

# 1 666
Днес, поради социалния ми живот, който не стига, че е беден, ами и в неподходящо време, не можах да гледам. Ако ви попадне линк, който може да се отвори от чужбина, ще почерпя.

Изпусна невероятно шоу. ГолЕм смЕх, което си е рядкост за ВБ.
Дано да можеш да го гледаш.

Аз ще помоля, ако някой може да ми намери Яя в изповедалнята от тази вечер. Искам пак да го изгледам...
Благодаря предварително, ще черпя Карузо и 2 литра отвара.

# 1 667
  • Terra incognita
Днес, поради социалния ми живот, който не стига, че е беден, ами и в неподходящо време, не можах да гледам. Ако ви попадне линк, който може да се отвори от чужбина, ще почерпя.
Нищо не си изтървала. Даваха снощния "лайв", ама монтиран+ семейно мини скандалче между Жизъс и Златка.
Ааа, тук- там някои псевдоинтелектуалци размахваха средни пръсти на Джугани, пожертваха си багажа за купон, послучай рождеството на гримьорчето, което преди това се тръшкаше като в предпубертетно състояние.
И едно куку имаше, което промотираше чисто нова религия тип пастафарианство, ама с елементи на ислям.

# 1 668
За всеки влак има пътници, на мен също Благой не ми е симпатичен, изобщо не се доближава до това, което харесвам в един мъж, но ето, че за Златето е най-най, лошо няма, да се обичат младите.

Ще се обичат, да видим до кога. То явно е мода да сменяш по 18 пъти "най-голямата любов в живота", понякога толкова бързо, че се сгодяваш за предишния погрешка.

# 1 669
Цялата работа ,че Златка е неуверена понеже си знае стоката-днес с нея ,утре с някоя друга фуста и хич не му пука.На Благой му е широко около врата-човека им 3 деца хич не му е на дневен ред да се задомява, а на Златото биологичния часовник тиктака-мисля че на 32.Демек-той зор няма ,тя има.Забелязахте ли как тя се драчи и настървява , а той просто стои и чака да мине конското и да заспива -човека хич не му дреме .
Различни приоритети-тя иска семейство и деца и да го върже(въпреки ,че него това не го връзва, както знаем ),той иска да си изживее тръпката с нея и да прелита на друга.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 23:11 от barbarona

# 1 670
На мен пък ми се ще Златка и Благо да покажат, че нещата между тях не са само панаир в социалните мрежи. Харесаха ми, въпреки мини семейния скандал - типичен за прясно влюбена двойка. Но честно казано не разбирам като толкова се обичат, защо са влезли? Ясно е, че тук се търси рейтинг и ако не е Емануела, щеше да е някоя друга лоша силиконка да им пречи на любовта.Rolling Eyes
Емануела неслучайно е вътре, предвид предишните й подвизи в Брадъра, сега очакват пак да провокира. 
Ами явно ще останеш разочарована, защото това между тях си е точно панаир. Грам не ми изглеждат влюбени, а и като двойка не мисля, че си отиват. Въобще на Благой с тази визия, по-скоро гримьорчето ще му отива.

# 1 671
"Какви например?" - пита с невинна физиономия. Оставя си вратичка, демек.
Невинна физиономия и любознателно отворена уста. Joy Страхотен!

# 1 672
Цялата работа ,че Златка е неуверена понеже си знае стоката-днес с нея ,утре с някоя друга фуста и хич не му пука.На Благой му е широко около врата-човека им 3 деца хич не му е на дневен ред да се задомява, а на Златото биологичния часовник тиктака-мисля че на 32.Демек-той зор няма ,тя има.Забелязахте ли как тя се драчи и настървява , а той просто стои и чака да мине конското и да заспива -човека хич не му дреме .

Ама Златка само на 32 ли е? Аз я мислех за по-голяма...оф, тия ботокси и филъри много състаряват. Що си го причиняват тези млади момичета, не знам. Като станат на 50 кво ще правят не знам, не знам...а на 60?

# 1 673
Халваджиян хубаво изчетка имиджа на Златка, дано ББ да не го съсипе. То нали не хората, а ББ е съсипвач на съдби😢😢

# 1 674
  • Испания
"Какви например?" - пита с невинна физиономия. Оставя си вратичка, демек.
Невинна физиономия и любознателно отворена уста. Joy Страхотен!

Радост за очите, ушите и душата брадърска!

# 1 675
  • Terra incognita
Халваджиян четка всеки, който е влязъл в уникалните му, неповторими, изумителни и ВЕЛИКИ предавания.

# 1 676
  • София
Януари Златка ще навърши 33. Изобщо не смятам, че е престаряла, че да трябва да се впечатлява толкова на Благой. Както за него, ако не е тя, ще е друга, така и за нея, ако не е той, ще е друг. Явно си е характер - иска да е център на внимание, а с тази мисия я извадиха от зоната й на комфорт.

# 1 677
Аз мисля, че Златка реагира така заради слуховете, че между Емануела и Джизъса е имало туй-онуй преди години.

# 1 678
Това е скандалът между Гани и Гъмов. Целият епизод не е качен още.
Редактирам се. Изтриха го. Беше качен преди малко.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 23:22 от System Error

# 1 679
  • софия
Каква опаковчица и от какво си извади от устата "гримьорчето"?
Гъмов вън!
Някакво прахче беше, според мен от рода на аспирин или нещо за махмурлук според мен. Скъса го така, но все му излезе от устата

Общи условия

Активация на акаунт