VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 159
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 360
Алоууууу, на диета съм, кво е туй карузо по нощите?
Допушвам си тютюна и отивам да мия зъбаците, че Блажко ме респектира.

И задните измий...зъбове де. 😆😆😆

После даН претупаш молитвата...

# 3 361
Смешното е, че Джулка се е барнала с бански с прашки. Заради голямото самочувствие. Ми вземи си нормално долнище като си напълняла/отпуснала. В ефир си.

Емануела е най-женствена. Златката като си облече тея екипчета, ми прилича на някое добиче. Не знам защо, иначе супер стегнато тяло. И едни физиономии като почне, няма го това женственото излъчване, както например Емануела си има (според мен).

Яя много готин Grinning
Да,Златка има къси ръчички и краченца,затова изглежда набита ,колкото и да е слаба. Не е виновна ,ген. Просто е хипер суетна и дразни.
Голямата коса допринася за ботуресто излъчване.

До кога ще се мандахерцат с пижамките тя и зъбчо  , дали не е антиреклама вече...

# 3 362
Ко? Не!
Падам на колене и почвам кат Блажко, удрям една молитва кат ВанчитУ, глътвам отварка, оправям контура, зъбаците са вече налице и съм готова за утрешния лайф.

# 3 363
Чадо...тумору няма лайф, душко...съндей е дет се вика 😃

# 3 364
Вярно бе! Толко ми се ще, та объркАх. JoyJoy

# 3 365
И онуй там...у фризера турни..нали Wink

# 3 366
# 3 367
  • Испания
Вярно бе! Толко ми се ще, та объркАх. JoyJoy

Простено да ти е, чадо!

# 3 368
Не ги гледам редовно и съм изпуснало туй нЯщо у фризера.Темата както винаги е супер!Този сезон е в пъти по-интересен от предишният с всички комплексари.Само Кулагин си знае цената в буквалният и преносен смисъл,и затова не му мигна окото да попилее  безличните събрани от кол и въже випове.Най-тъпият,безобразно скучен сезон откакто е у нас,без него съвсем щеше да се скапе.Очаквам Кулагин в някой друг сезон отново и в никакъв случай Ваня и Лора!

# 3 369
  • София
В анкетата гласувах за Весела и Стоян.
За първата няма да ми е жал, но за Стоенчо много Kissing Heart

# 3 370
Не ги гледам редовно и съм изпуснало туй нЯщо у фризера.Темата както винаги е супер!Този сезон е в пъти по-интересен от предишният с всички комплексари.Само Кулагин си знае цената в буквалният и преносен смисъл,и затова не му мигна окото да попилее  безличните събрани от кол и въже випове.Най-тъпият,безобразно скучен сезон откакто е у нас,без него съвсем щеше да се скапе.Очаквам Кулагин в някой друг сезон отново и в никакъв случай Ваня и Лора!

Водката...
И аз не гледам всичко..но чета тук. Малко послъгват тук...ама ...

# 3 371
  • Испания
В анкетата гласувах за Весела и Стоян.
Аз първата няма да ми е жал, но за Стоенчо много Kissing Heart

+ 1

Предполагам, че много хора са го номинирали, но не би трябвало ББ да го изгони.

# 3 372
Привет дами! Аз пак нещо не съм доразбрали за фризера и оттам тази вечер излезе една свинска пача. Не беше лошо, ама се чудя дали е според нашия канон, религия или там каквото изповядваме напоследък. За по- нататъшното шоу Яя и Весела са си много важни. весела ми е много сладка като един голям бръмбар с тези очилца. И показа класа с Вулева. Яя няма какво да го коментирам- може да ме разсмива поне още 30 дни. Няма какво да ми дадат по- скоро старите муцуни- Гъмов и Жени. Ако бях продуцент тях щях да изгоня. Да видим. И дали трябва да има изгонени за толкова кратко време? Като цяло съм доволна и се забавлявам, а това е най- важното. Хубава вечер!

# 3 373
Оп..снимах ви перлите на Блажко...Joy
Абе вие милост нямате ли, хора? Сега кошмари цяла нощ.

# 3 374
  • Испания
Оп..снимах ви перлите на Блажко...Joy
Абе вие милост нямате ли, хора? Сега кошмари цяла нощ.

Представи си, че ги носиш на огърлица. Ще се почувстваш значително по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт