Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 187
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
  • Буркина Фасо
Добре де ако и следващата ферма ще е там как ще стане при положение че всичко е съградено.
Нали трябва да изгадят ново.

просто не знаеш какви ще са правилата за следващата Ферма. мотото може да е РАЗПАД  hahaha

# 646
😂те предната едва я съградиха, повече я караха на любов. Та знае ли са какви хора ще вкарат.
Защо да не намерят, по селата има толкова изоставени крайни къщи.

# 647
Гледам на Цецо фейсбука - напускал обяви,че търси работници за фирмата си .И доста жени му пишат,че искат да работят при него-ама каква работа пък ще вършат тези жени ,не ми е ясно  smile3536

# 648
  • Sofia
Така е,изградено е всичко.Но пък,от друга страна,каква е логиката да имат договор за още цяла година  newsm78.
Аз бях изгледала в началото един епизод с Горан и Джаферович.Там те обикаляха около екипа и влизаха в студиото,във фургоните,където спят Иван и Андрей,арената...Общо взето,можеше да се придобие някаква представа как живее екипът.Ако на някой му е интересно,може да прегледа.Само че не помня точно кой епизод ми е попаднал.Останали не съм ги гледала.

# 649
Едно стопанство е като кораб- винаги има какво да се достроява и работи. Дори е интересно да се вижда развитието. Тази вечер съм за Дидо.

# 650
Гледам на Цецо фейсбука - напускал обяви,че търси работници за фирмата си .И доста жени му пишат,че искат да работят при него-ама каква работа пък ще вършат тези жени ,не ми е ясно  smile3536
Нали замина за Германия? За там или за тук търси работници? Какви?

Веднъж да те дадат по телевизора и цял живот слава.

# 651
  • русе
Роман с тая мизерна шапка?!
Не се ли перат тези хора?

# 652
Александър май го яд ,че Георги и Сашка не са седнали в неговия сектор  Laughing

# 653
Александър май го яд ,че Георги и Сашка не са седнали в неговия сектор  Laughing
Е , Гошо винаги в бил по близък.с Дидо.
Аз пък съм учудена от избора на Роман да е на страната на Сашо.

# 654
  • София
Да, аз също съм учудена от избора на Роман.  Rolling Eyes

# 655
  • София
Дидо е забавен и много точен често в коментарите си, не винаги съм на неговото мнение, но ми допада, че си заявява ясно мнението без да го налага.
А мислех, че няма да ми хареса в играта, нещо в Черешката не ми беше допаднал.

# 656
  • София
Сестрата на Сашо имаше много особени вежди.

# 657
Сестрата на Сашо е много симпатична.
Дидо, има ли деца?

# 658
  • София
Не, няма.  Peace
Ваня пък защо е седнала от страната на Спийди Гонзалес?  Thinking

# 659
За Дидо съм. Жена му каква е по народност, че детето й го поздрави на английски?

Общи условия

Активация на акаунт