Италия 152

• 46 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Италия
Хубаво е тук, Бая Домиция има обширни плажове с бял пясък, а морето е чисто... Дано тоя вирус не обърка летния сезон, че много семейства се изхранват точно от летните месеци Confused После Сесса Аурунка има богата и дълга история, а е и близо до Наполи, Казерта, Формия...туристите не скучаят определено

# 646
Честито на печелившите! Цялата Ломбардия е затворена.
Деска, свекърва ти ще трябва още доста време да ви гледа.
И на мен ми писва вече. А колко икономически загуби, не е за мислене...

# 647
Аз сега трябва да се барикадирам в Лугано ли? Налага ми се да пътувам всеки ден до там. Оф, голяма каша. На някои места пише, че по работа уж движение ще може, другаде говорят за по-строги ограничения. Утре трябва да разбера. Dizzy Face

# 648
  • IT
Пише, че може да се влиза или излиза само по спешност от там, и от другите червени зони. Ще трябва да пускат и камиони според мен да влизат и излизат. Хората продължават да живеят и работят все пак там.

# 649
  • MI
Оф, като написах че има слухове хич не вярвах че ще е толкова скоро .. Cry Дали Амазон доставя в червените зони?Че особено пелени и подобни само от там вземаме.

# 650
Нели, то амазон е в червената зона Simple Smile)) Пиаченца.

# 651
  • Италия
Ах леле, все по-напечено взе да става Close

# 652
  • MI
Охз вярно, че се бях съвсем депресирана. Значи другите да му мислят. Joy

# 653
  • IT
При нас в Лацио също имат нещо Амазон. Бе то живота не може да спре, но за някоя и друга седмица ще е зор.
Аз не мога да се начудя на мозъците на хората, които съботата са били с децата си по търговските центрове- тва зорлем се вреш в калъбълъка(Хахха колко турцизми) сред гмечта. Верно е, че му писва на човек,  но някак трябва да се издържи. Утре наистина отиваме до морето тук да се поразходим  по плажа и се прибераме.

# 654
  • Италия
Току-що прочетох за първите двама позитивни в България - в Плевен и Габрово

# 655
  • IT
Утре ще се обадя на баща ми, да му кажа да спре да щъка из града(Плевен) и да не ходи да пие кафе.
Оправяли се били, но колко ли хора са заразени? Според мен жената от Таброво е заразена от тази, която я гледа.

# 656
  • в едно миланско село
Ето ме и мен. не мога да намеря кредора и нямам вече и старата версия, трябва да кирилизирам с друга програма, та извинете за грешките.
много неприятно стана, ние бяхме вече на смарт уоркинг за използващите градски транспорт, от утре - за всички. не знам какво да кажа, не очаквах такова развитие, дано се овладee положението. сигурното е, че ще засегне всички ни, и в личен, и в професионален аспект, да се надяваме, че ще бъде овладяна ситуацията с възможно най-малко загуби...

# 657
Здравейте,дами италиани и Честит Празник!
Интересува ме Кампания от засегнатите региони ли е?Има ли градове в карантина и как стои въпросът с полети Sofia-Napoli?
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 15:40 от Berussa

# 658
Здравейте,дами италиани и Честит Празник!
Интересува ме Кампания от засегнатите региони ли е?Има ли градове в карантина и как стои въпросът с полети Sofia-Napoli?
Благодаря предварително!
Все още не е под карантина, но има заразени. Уизеър намали полетите си до 1 път в седмицата до началото на април.
Но всичко се променя с много бързи темпове, утре може и да е друга ситуацията.

# 659
  • IT
Според мен ще ни ограничат навсякъде, защото иначе хората нито спазват дистанция нито нищо.

Общи условия

Активация на акаунт