Италия 152

• 46 406
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • IT
Не са добре, като онзи избягалият от Во, който си счупил крака докато карал ски.
Новината от днес е че и Никола Дзингаретти е с вирус.

# 631
  • на острова на мечтите
Оххх хиля се с глас 😂
JoyJoyJoy и аз.
Днес заваля! Уррррааааас! Дъжд! Не пръски незначителни.

# 632
  • MI
Ох, при нас цяло лято се упражнява по два часа на ден едно дете на флейта, точно под нас. Joy Накрая като застудя и затворихме прозорците и почти почна да ми липсва.

Как избягал?! Като тия от червената зона дето ги намериха отишли на море...

# 633
  • Италия
Как избягал?! Като тия от червената зона дето ги намериха отишли на море...
А де, при все че цялата болница е затворена и изолирана от два дни Triumph

# 634
  • MI
Сравнимо с двойката пенсионери, които забравили да кажат че синът им ходил в района на Лоди и бяха затворили цялата болница.

# 635
Мирена, извинявай, ти къде си?

Абе тези хора не са добре, то това си е подсъдимо, как така ще бягат. Думи нямам просто. Тези пенсионерите не просто ходил сина им в Лоди, той там живеел.

Десита, със сигурност не е лесно с децата в къщи. И по-големи и по-малки все си има нещо около тях. При нас за сега е спокойно все още, имало четирима в сондрио, но специално за тирано нищо няма. То тук и хората не се събират много, като цяло май са по-дръпнати. Свеки почна да се притеснява и тя, а до вчера беше много ларж. Викам ѝ, че като гледам как вървят нещата май ще си тръгнем след Великден. И тя вика, че защо, в Милано не било опасно Joy

Май feiam не се в включила още. То ние щяхме да се събираме в Милано и гледайте какво стана. Апокалипсис. Joy

# 636
  • MI
Ех че сърдечна твойта свекърва, Деси, направо душа човек. Joy На човек напук да му се остане поне месец.  Шегата настрана, но ако имате възможност май наистина най-добре да поостанете малко...

# 637
  • IT
😂😂😂тука някои вятър ги вее на Бяла кобила - търговските центрове пълни с родители с деца и лудотеките. Какъв е смисъла да са затворени училищата, едните се дали в къщи, другите били навсякъде.
Пищящата майка, прати децата при баща им и тя щъка и тя навсякъде, аз за това и не ходих на фитнес, защото тя искаше да идва с моята кола. А тя иска и ако продължи така да си отиде до Израел с децата, ние я питаме, ако не те пуснат после какво правиш...Децата ходят на училище тук. Аз силно вярвам да се оправим що годе до Великден, което е постижимо ако хората спрат да щъкат

# 638
  • Италия
Деси, аз съм в Сесса Аурунка, провинция Казерта, на границата между Кампания и Лацио

# 639
Аз бях доста по-оптимистично настроена в началото, сега започнах да се депресирам вече. Депресирам силно казано нали, но не му виждам края.

# 640
  • IT
Мирена, това до бая домиция ли е?

# 641
  • Италия
Точно, allexa, Бая Домиция е част от Сесса Аурунка

# 642
  • IT
Един път и аз да улуча италианската география 😂

# 643
  • Италия
Е, то с Google maps е лесно Joy

# 644
  • IT
Аз без тях, била съм там веднъж на почивка за това го помня 😂, къде е.

Общи условия

Активация на акаунт