Говорим си за Свръхестественото 2

• 29 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Чужбина
... и се питам дали не съм побъркана...  

Тц...не си!

Всички понякога се натъкваме на подобни усещания...

Ако идеш на терапевт и споделиш подобно нещо, може да се случи едно от следното:

1. Ще започне да ти обяснява, че това са проекции, т.е. "Виждаш света не какъвто е, а такъв, какъвто си ти"
2. Ще те прати на регресия при някой "специалист" (без майтап, момичета...на мене ми се случи такова нещо в България):

- праща ме моята терапевтка при психиатър, щото ми трябва болничен за поне 30 дни
- отивам аз при психиатърката и обяснявам, к'ъв ми е проблемът
Скрит текст:
(забременяване, проблеми, рев, сълзи, сополи)
- тя тръгва да ми дава съвети и ме праща, при не кого, а при Нанев Cry; каза ми, че е виждала случаи на обсебване (трябваше да видите, с каква скорост излязох от кабинета й)
- отивам аз при друга...а тя ми вика, че имало прераждане (известен лекар бе!)
- връщам се аз при терапевтката си и й обяснявам за тия случки...и тя ми каза, че това нещо регресията е много опасно, щото "вади всичките дрехи от гардероба" и може да се преживее много болезнено.

Аз тогава бях в шаш и паника...щото си мислех, че полудявам, а накрая се оказа, че тия лекари са 100 пъти по-ненормални от мен. После седнах, мислех, мислех...и реших, че тия хора са виждали какво ли не в живота си и явно имат причина да вярват на такива неща (нищо, че са лекари).

# 586
И аз не знам подробности, но съм чела, че душата може да се дели и двете части да се прераждат отделно.
В една от книгите на Коелю ставаше дума за това. Май в "Брида".  Толкова са еднотипни, че не съм напълно сигурна))

# 587
Проблема е, че и аз съм чела теории за прераждане в две тела, но те казват, че не може да са в едно семейство. А аз съм почти убедена в нещо, но ми е твърде лично и не желая да го споделя, а така се губи част от инфото, за жалост.

# 588
Искам да попитам нещо много странно и налудничаво. Възможно ли е някой да се инкарнира докато е жив. В смисъл да се инкарнира в две тела в един времеви отрязък.
Ще обясня доколкото мога. Да инкарнира част от себе си, духа си, в друго тяло, в един време отрязък, в един живот и последователно влизащ в едно семейство. Малко е лично и не искам да споделям подробности, но имам някакви такива усещания.

Де,нали това ка3вам..Баща ми,синът ми и въпросната жена са едни и същи инкарнации,еманирани в една и съща времева линия (периода 20-21 век)

Проблема е, че и аз съм чела теории за прераждане в две тела, но те казват, че не може да са в едно семейство. А аз съм почти убедена в нещо, но ми е твърде лично и не желая да го споделя, а така се губи част от инфото, за жалост.
Аз твърдя,4е може:)

И аз не знам подробности, но съм чела, че душата може да се дели и двете части да се прераждат отделно.
В една от книгите на Коелю ставаше дума за това. Май в "Брида".  Толкова са еднотипни, че не съм напълно сигурна))

Душата не може да се дели,тва са простотии..Може ли тялото ни да се ра3дели на 2?
Ако фи3.тяло може да се дели на 2 половини и да бъде ефективно,тогава и душата щеше:)

Отново ще припомня,да се обръща внимание на смисълът на думите,конкретно: Дух,Монада,Душа

# 589
Добре, споделям. Възможно ли е баща и съпруг да са две инкарнации на една душа в две тела.
Просто го усещам. Знам го.
ПП Мисля, че ми дадохте отговор. Благодаря.

# 590
Да не ставам специалист по всичко ,но в книжките пише ,че душата слиза с определено количество енергия,тоест не с цялата си сила, а с част от нея.То всички определения са условни, мисля ,че усещам зареждането на една дума и какво точно влага човек като я казва,ама и това не е доказуемо.Та  да се преродиш  два пъти ти в един отрязък според мен е възможно ако не си с пълен капацитет на зареждане.То и " у дома" остава част от тази енергия, за нея  се държи танката сребърна нишка,възката ни с онзи дом.
Но такива хора ,преценили, че не им трябва много енергийно роле в точно този живот може да сбъркат и да не им достигне.Тоест да си отидат рано.

Какво?,кеф ми е да си говорим ,мисля, че разбирам точно какво казваш.Че то интерпретации да искаш.

И мен ми е драго,4е ме ра3бират,щото се мотам в думите като пиле в къл4ища,макар пре3 последните години да имам огромен напредък,все още понякога си викам "Какво,не 3наеш кви ги дрънкаш"Joy

На моменти е много трудно да се говори,понеже липсват думи и понятия,които да облекат мислите ми..

# 591
Хора, хайде да има снизходителност и за начинаещите. В мен бушуват страшно много неща. Не четени, а усещани. Да си призная избягвам да чета. Искам да се доверя на усещанията си. Те никога не ме подвеждат.

# 592
# 593
Точно няма думи да се изразят някои  неща.
Джаста праста, аз смятам ,че усещанията са важни ,но те са плод на прочетени  ,срещани другаде неща.Когато чета нещо ,се радвам да е същото, което съм усещала ,но нямам  сигурност ,пък и думи да изразя.Да не забравяме ,че се съгласихме на 11 паралелни свята ,реалности.11 измерения имат все нещо различно и общо.Ама телепатично някак още не може да се предава знание иил усет.Та и думи си трябват.
Не искам да чета аз си казвам когато ми е зор да разбера ,осмисля нещо.Но пък никога не се отказвам ,мрънкам ,преспивам  и сякаш само идва разбирането , отговора на търсените неща и мога да прочета.
Сега  не чета всичко ,твърде много неща се появиха за четене и то далеч не свързани с тази тема ,просто за кеф.Но преди време четях като за световно,аз съм затворен за външните човек по принуда ,не ходя на обществени места по принуда, та вътре  съм с книгите за пътуване  без да излизам от къщи.Дано обясних ама не е лесно,трябва за оголя  и не тук е мястото за това,та иносказателно говоря.
Исках да кажа ,че всичко,дето съм нагълтала  е оставяло привкус като вино  и следи  умен.Дори да е напълно художествена измислица в очите на друг ,аз съм видяла зрънце полезност.

# 594
Борянка, може, може и да са следствие на четеното, аз много четях, сега не толкова. Фантастиката и особено космическата такава са моя любим жанр. Но това, което знам вътре в себе си е различно. Да, прочетеното ми даде пояснение, но ... има нещо извън нас. Като го формулирам ще пиша.

# 595

Джаста Праста, много интересни неща. Аз също не мога да говоря за усещанията си, защото просто не ми стигат думите и не мога да го формулирам. Въпросът е обаче дали можем да чуем интуицията си и вътрешния си глас и как да ги различам от околния шум. Т.е. как да направим разлика между това, което усещаме и това, което мозъка ни казва. И дали усещанията не са точно игра на мозъка.
И да, права си, от толкова много литература, особено в днешно време, когато започва все пове„е да се говори за това, как успявате да чуете себе си и това, което чувате да го отсеете от плявата.
Ох, много объркано пиша, но много неща напират в мен и не мога да пиша толкова бързо Wink
Темата ми е изключително интересна.

# 596
  • Чужбина

Джаста праста, аз смятам ,че усещанията са важни, но те са плод на прочетени, срещани другаде неща. Когато чета нещо ,се радвам да е същото, което съм усещала ,но нямам  сигурност ,пък и думи да изразя.

Hug

Понякога може и да не е прочетено другаде, а да е от колективно несъзнаваното, т.е. черпим информация от етера (или акаша). Често се случва да знаеш нещо...да ти е познато, но не знаеш, откъде го знаеш. С интуицията е така - нямаш причини и логични аргументи за нещо, но знаеш, че е така. Затова на интуицията не трябва да й се казва 6-то чувство, а 1-во чувство.

Много инфо има в акаша, което ние (някои по-успешно, друго по-неуспешно) несъзнателно достъпваме.

# 597
А за Акашовите записи знаете ли нещо певече? Като например как могат да се отворят и да се чете от тях?

# 598
  • Чужбина
А за Акашовите записи знаете ли нещо певече? Като например как могат да се отворят и да се чете от тях?

Дано другите се включат, защото моята информация е много ограничена.

Наскоро превеждах част от книгата Едгар Митчъл, който е 6-тия човек, стъпил на Луната. Той е Доктор на Науките и се е занимавал с изследване на много феномени.

Според него, акаша е навсякъде около нас Grinning. Това на практика е информационната матрица на Вселената. Съдържа цялата информация за всичко и всички. Разни родени таланти като медуимите нямат проблем да черпят информация оттам. Ние също имаме достъп, но картинката, която получаваме, често е много неясна и размита. Казват, че чрез медитация може да се постигне по-ясно картина и да се достъпи много информация.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 16:47 от Eleonora_27

# 599

п.п.Ели,в 10-кaтa си с Е. Митчъл
Но,не мисля дa обсъждaм А -кaшите..Stuck Out Tongue

Сърцaтa сa Монaди-Първи4ни aтоми/aну,които и3грaждaт телaтa -сфери нa Висшите А3ове
Висшия А3 "откъсвa" от Себе си толковa монaди,3a колкото имa силa дa поддържa енергийно/сребърнaтa нишкa е повтaрящ се модел в енергийното,имaме го дори и тук-пъпнaтa връв/ и ги рa3прaщa толковa дaлеко и3 нивaтa,докъдето може и докъдето му ре3онирaт вибрaциите..
После всякa Монaдa/Ану aмaнирa двойки души /мъжкa-женскa/ и всякa душa върти колелото с прерaждaниятa по 144 пъти/всякa 1 от тези 12 зодии я преживявaме по 12  пъти,понеже всеки път се пречупвa през  1 от 12 въ3можни асцендента,докaто не преживее пълния цикъл.

Душите сa просто енергийни телa-дрехи нa Ану-то и съществувaт до 5то ниво,след товa в ниво 6 и 7 е другa игрaтa

Всяко Ану,може да стане ВА на принципа на търкалянето на снежна топка в сняг и нейното нарастване в ра3мер,но това 3ависи от индивидуалните ка4ества на Ану

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 17:10 от Какво?

Общи условия

Активация на акаунт