С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 554
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
И сина на vesi1 - Бобо, който като видя толкова много жени на едно място и здравата се уплаши  Laughing - ами прав си е човека Wink.
Ако щете вярвайте, ама докато се прибрирахме три пъти ми повтори, че не ги харесва тези "какички".....следващия път без него.....само с него се занимавах
Роси, много исках с теб да си поговоря, ама и това ще стане...някой ден Mr. Green

Карил, ще се справят децата, родителите винаги се притесняват повече от тях...няма нищо фатално в цялата работа, я по-спокойно Grinning

vesi1, и аз исках да си поговорим - другия път се надявам да го осъществим  Hug.
Кaril, и аз стискам палци на децата - не се притеснявай, ще се справят!  Peace

(тогава се надявам вече и аз да имам коремче Cry).
Лек и успешен ден на всички!!!
Хич не ти трябва тоз корем Wink къде, къде по-хубаво е да се появи чак в шестия месец
И аз тъкмо това щях да ти кажа - наслаждавай се на безкоремието си, защото идват тежки дни... Wink

.....
Искам да се извиня на всички седящи в радиус от поне 2 места около мен за словесния поток, с който ги залях   blahblah ...но другия път ще си знаете, ако не ви се слушат глупости - на другия край на масата.  newsm52
Хич не си извинена!  Naughty. И ако следващия път не говориш - няма да си извинена също  Laughing! Сега - сериозно - много сладка бърборана си, хич не ти трябва да се променяш Wink.

# 121
  • на странно място ......
Здравейте и от мен
СТРАХОТНИ СТЕ!!!
Другият път и аз съм на линия, завидях ви благородно за хубавата срещичка!!!
Ама много големи тумбаците бре, на мен дори не ми личи че съм бременна ама сигурно ще ви настигна  Crazy
karil всичко ще е наред с мацките с такава мама няма начин!!!  bouquet
Ама много сте сладки  pregnant

# 122
Karil, стискам силно палци и на краката и вярвам, че ще се справят  thumbsup

Tami, мойта зъболекарка ми каза, че през бременността е нормално да кървят венците и да са по-чувствителни и ТОчНО ЗАТОВА НЕ ПРАВИ ПОчИСТВАНЕ / имам предвид на зъбен камък/, защото са по-лесно раними. Но иначе периодичния преглед и лекуване, ако има нещо са си задължителни.

# 123
Karil, току-що прочетох от тук, че темата е "Речта на Странджата - слово за страданието и родолюбието", - на мен ми звучи гадно, но винаги съм била зле с писането на литературни теми, така че не съм много компетентна...

# 124
  • Sofia
Здравейте мамчета.Преди малко разгледах снимките от купона и много ми харесаха newsm10
Личи си че добре се веселите.Другия пьт ще сьм на линия и аз.

# 125
   Момичета, за ЗЪБИТЕ...Ако не ви се налага спешност, отложете почистването на зъбен камък и кръвните манипулации за след време...На мен ми кървят също венците. Яко ги почиствам с конци за зъби и ползвам паста за пародонтоза. Сенсодина- също е добра, но най-добре кървенето се повлиява с вит "С", то не че не го взимаме в комбинираните витамини,ама пак кървят..
   Роси, "Речта на Странджата" не е зле - аз адски мразех литературата и разсъжденията...
   БУБАЛИНА...Мило дете, ама като бебо расте какво се кахъриш..По-късно ще наедрееш, по-малко ще се растегне кожата и т.н. Нима искаш да заприличаш на руски акордеон в корема след раждане...Живот и здраве! Една приятелка с твойто телце, не беше споделила, че е бременна. Питам я дали работи- а тя ..."ама аз съм в 8 - ми месец" Леле, колко беше малка.........Детето се роди след месец, съвсем доносено и нормално. Тя на десетия ден си е влязла в дрехите от преди. Аз едно време също пораснах адски много отведнъж...НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!!  love001

# 126
здравейте сладурки,
малеее досега съм гледала снимте ви.....страхотни ст,толкова сте сладки,усмихнати и ведри,4е гледайки ви ми дойде идея за заглавия на новата теми4ка:

НОЕМВРИЙСКАТА НИ МАМА_СЛАДКА,ХУБАВА,ЗАСМЯНА
НОЕМВРИЙСКА МАМА БРЕМЕНЕЕ_НА УСМИВКАТА И СЛЪНЦЕ ГРЕЕ
.

Много,много се сладки наистина,много ми е мъ4но,4е съм толкова надале4 от вас и не можах да присъствам ама дано някой ден да успея да се запозная ли4но с някоя от вас,която има път към Италия  Laughing

Много ви цункам и о6те веднъж браво за хубавата сре6та и  за снимките.  bouquet Hug

Карил
мили4ка един ден 6те осъзнае6 колко ненужни са били вси4ки тея притеснения...като се сетия само аз колко нерви изхабих по тея изпити след 7 клас,после за да влезна в университета,а на6ите колко пари хвърлиха по 4астни уроци.....сега си давам сметка 4е са били нерви хвърлени на празно.Като гледам в Италия никой не си стресира децата с подобни изпити,ама това е една друга тема.....

# 127
Karil успех на децата ! Темата не е чак толкова лоша Peace
И аз сега гледам снимките от срещата и благородно завиждам... Simple Smile Много сте готини всичките , само се хваля на колегите какви съфорумки имам  Hug

# 128
Eхо-о-о!И аз съм тук и какво по-напред да кажа!
За karil съм сигурна че резултатите ще са супер на близначките, защото няма как с такава готина и отракана майка те да не се справят със Странджата!
За Бобо думи нямам - такъв сладур, че от сутринта разказвам на колежките какво искрено и истинско дете имаше!Той просто не ни харесваше и това е!  hahaha
Беше супер среща и аз съм много доволна и се чувствам прекрасно!
Iviche а ти подстрига ли бритона на куклата?
Целувки от мен и другия път още бременни на едно място да се съберем!!!

# 129

Iviche а ти подстрига ли бритона на куклата?

Ами мен нали дойде мъжа ми да ме прибере / щото иначе аз мога до сутринта да си купонясвам.../ , та той дойде с детенце и вече я беше подстригал, изкъпал....абе татко-мечта....как да не му родиш поне още едно... Mr. Green

# 130
Ехо, здравейте,мами!! Страшни снимки, така ми стана весело, докато ги разглеждах, всички сте толкова сладки и весели!! Бъдете все така! Party

Karil, стискам палци на девойките. Темата не е лоша,нали, или........Поне аз си спомням от моите изпити,че много я учихме.

На всички приятен ден и усмихната седмица.

# 131
моми4ета имам няколко спе6ни въпроса:
майка ми 6те идва при нас след няколко дена и искам да и поръ4ам да ми купи крем против стрии и бански за бременни.
4ух доста добри отзиви за крема на Дева,но не знам къде може да се намери,4е да насо4а майка си.По аптеките ли го продават?
Съ6то така да ми кажете цената и горе долу колко туби4ки ми трябват,4е да знам колко да поръ4ам на майка.

А съ6тото се отнася и за банските за бременни....къде се намират?Какви са им цените?
4е онзи ден ходих да си търся и намерих само в магазин на Chicco и познайте колко струва6е:100 еуро  ooooh!
Е 6те ме извиняват ама и милионерка да съм пак не бих дала толкова пари за един бански дето 6те го сложа най_много 5 пъти.
Та затова да ви питам по какви магазини се намират,в бебе6ки или пък тези в които си продават бански  newsm78
та поне майка ако може от БГ да ми донесе.

мерси предварително и много,много ви цункам   bouquet  bouquet

# 132
Здравейте мами!
Варненски снимки са в албум Ноември.
Софиянки -страхотни сте, много  готини снимки... пусна аз едно коментарче ... ама на работа - няма време, а довечера ще празнуваме една година брак с мъжо... Страхотна сватба беше преди година, с много танци и приятели. Може да пусна временно една снимка в албума, че както каза Мина "ама ти изобщо не си приличаш" - бях с лещи, прическа и грим Simple Smile
Бимба, крема на Дева се намира и по магазини за козметика, не само по аптеки. Струва около 3-4 лв, стигна ми за почти 2 месеца, ама с малък корем и само сутрин.
Бански за бременни - много трудно в БГ... виж по интернет дали не можеш да поръчаш.

# 133
Здравейте хубави мами, досега разглеждах снимките от срещата в София- страхотни сте!
Karil благодаря за съвета за плажното облекло ефирен шал наистина е по-добре от къси панталони Simple Smile
Bimba 25 кремове от всички ДЕВА има в магазините METRO.
ХУбав ден на всички, които могат да се разходят или да идат на плаж. Аз оставам на работа до 18и30h Sick
Скоро ще сложа и наша снимчица)

# 134
Здравейте, мами!
Поздравления за хубавата среща - от снимките личи, че ви е било весело и сте си изкарали приятно. Много съжалявам, че не успях да дойда! Нищо - дано другият път съм на линия!
Аз 3 дни бях на семинар и си отпочинах, но после ми излезе през носа и сега съм с мускулна треска - в къщи ремонта най-сетне приключи и в неделя беше едно уморително чистене...
Хубявя седмица и положителни емоции!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт