С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 571
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Това е то...голям дъжд ни очаква, при нас се е притъмнило, гърми, трещи, всеки момент ще завали...но...дано пък по вода ни върви....  umbrella

В момента, в който изляза, и ще рукне, сигурна съм...  Sad И все пак ще се пусна по джапанки, хем по-лесно ще изсъхна Wink.
момичетааааа-колко ме е срам ако знаете-току-що се връщам от срещата-както се сещате си стоях 15 мин сама на една маса и се чудех-как може всички пък да ме вържат и поне една мама да не се смили да дойде-много съм глупава божееееее ooooh!-накарах после мъжа ми да погледне във форума и той ме светна че съм подранила с 1 час-та така...прибрах се да пия една студена вода и да се срамувам и след малко пак ша дода Embarassed Embarassed Embarassed

# 106
Здравейте,мами и от мен. Писах,писах онзи ден и накрая не ми публикуваха писмото ,та  се ядосвах много. Затова сега ще напиша пак,но по-телеграфно,това което исках, та да се успокоя. Моля не ми се сърдете ако се върна в темите много назад.
Та,такаа.. Нес кафето е по-вредно от нормалното на зърна.Чела съм го,а и доктор ми го е казвал.
За стриите се мажа от края на 2 месец и то от малко над кръста,бюста чак до коленете.Една приятелка ми каза,че е получила стрии отзад на прасците и зад коленете,а племенницата ми на кръста. Така че,пада страшно мазане сутрин и вечер. Мажа се с олио,което сестричка ми донесе от Германия- там нейни приятелки се мажели с него и нямали стрии,но аз все си мисля,че всичко е до кожа и много индивидуално.Иначе съм чувала много добри отзиви за крема на Лиерак.
Относно ходенето на зъболекар - дори е задължително, за почистване на зъбите,а особено ако имаш проблем. Инфекциите и там са опасни. Аз ходих и в 2 и 3 ти месец и сега пак ще ходя.Винагi ужасно съм страдала от зъби,а от няколко дни имам и кървене много на венците.В тази връзка - някой знае ли нещо и пил ли е Zymaflour?
Преди почти 1 седмица и аз усетих беберанка. Една сутрин както си лежах, току що събудила се,така ми подспочи коремчето,че чак се стреснах. И така няколко пъти... PartyРеших,че това са ми ритничетата.Моята докторка каза обаче,че не били ритничета ,а просто се обръща и понеже му е тясно ме повдига.Ритниците  били в 20 г.с. и било добре да запомня деня,зто точно този ден бил средата на бременността.
Goris, относно тежестта - не се притеснявай,нормалнно е.Тежест,дърпане, бодене, и аз ги имам отвреме навреме.Докторката каза,че е нормално,все пак всичко ти расте. Дори съм забелязала,че няколко дни в месеца са много повече от останалото време.
За хемоглобина- аз съм с желязодефицитна анемия от 3 месеца преди да забременея.Имах хемоглобин 85.Пих малтофер,но нещо не ми понесе и минах на Легофер.Той пък се оказа много слаб.Сега пия Сорбифер.При последните изследвания хемоглобина беше 115,но желязото ми е 2,9.Като свърша с хапчетата сега,чакам 10 дни да минат и си пускам желязо да видим.Дано има ефект този път,но вероятно ще си пия желязо дълго още.М/у другото, докато пиеш желязо не може да си пускаш изследване за него.
Стига толкова,аз бая се отнесох. Embarassed
Хубава среща момичета тази вечер,после да разказвате и снимки да показвате.  bouquetАз си пазя легълцето в къщи.

# 107
Мерелин,страшна си Joy.Но не се притеснявай, случва се.И особено сега, абсолютно нормално за нашето състояние.Все по-смешно ще става съм чувала. Laughing

# 108
момичета-мамета Grinningкакто вече се извиних,че няма да доида поради 1-та ми годинка от сватбата,ви пойелавам щур купон,а като се върнете да ми пишете-дали и на вас ви се случват остри и срязващи болки много ниско долу под коремчето CryНа мен днес ми се случи баш на празника,а и често ме наболява ако ми се пишка дори и без да сам се стискала.пишете моля за да ме успокоите

# 109
Ние двете с Мина вече се прибрахме от разходката... Варненки, присъединявайте се (към пролетариата), че ние все за счетоводство си говорим двете Simple Smile
Сега пускам снимките на Мина, а тя ще пусне с моята особа, че снимахме и двете с фотопарапатите. И плажче отразих сутринта (до 10.15ч, че после много топло), дори поплувах в студените води, напомниха ми за планинско езеро, ама се свиква... изобщо чуден ден - неделя.
Klukarkata, аз нямам остри и прерязващи болки, но като ми се пишка - ме наболява на операцията (киста на яйчника), където си ме болеше по време на цикъл...
Явно бебо обича да се навира там, че на единия преглед доки там ми хвана пулса.
Нормално е да дърпа, нали се разширяваме.. зависи много и какво си правила през деня -  дали си почивала, или повече права или на разходки...

# 110
Май съм първата, дето ще пише след срещата Simple Smile. Беше много приятно, задушевно даже бих казала, аз като новак във форумските срещи имах опасения - съвсем неоснователни  Hug. Другите момичета ще публикуват снимки - снимаха benighted, Дари М и iviche, така че може би чрез снимките ще можете да усетите атмосферата Simple Smile. Абе... какво да кажа - май най-хубавите бъдещи мами са ноемврийките  Laughing. Ще ни видите и коремчетата, всяка си има персонална снимка. Като заставахме за общата снимка и една сервитьорка попита: "Ама вие ВСИЧКИ ли сте бременни?" Падна голям смях, или "И всички се засмяха", както се казваше накрая в соц-вицовете  Laughing. Това е, момичета - другия път очакваме повече да дойдат, да видите как е.

П.П. Имахме и цели 2-ма бъдещи татковци, престрашили се да дойдат - съпрузите на bubalina и Jenny Simple Smile. И сина на vesi1 - Бобо, който като видя толкова много жени на едно място и здравата се уплаши  Laughing - ами прав си е човека Wink.

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 22:44 от Роси74

# 111
и аз съм доволна от срещата- беше много приятно, хубаво си побъбрихме- а за мен беше много освежаващо след цял ден тичане с малкия ми маймунко. надявам се скоро пак да се видим! 

# 112
   Купона беше невероятен, много беше весело  cheers! За неуспелите да дойдат -  ето ви сега снимки да гледате и да завиждате  Twisted Evil и следващия път да сте на линия! Peace
http://snimka.bg/album.php?album_id=44085&photo=1

Klukarkata, така както ми го описваш, твоето ми прилича на цистит  newsm78! Искай от доктора да ти пусне една стерилна урина! Често се среща по време на бременност! А може и нищо да не е, но то не пречи да ти пуснат изследването, за да си по-спокойна!

Вени, на вас къде са ви снимките? Качете ги в темичката ни в snimka.bg!

# 113
Ето ме и мен, след всички срещи, гостита,приспивания...най-накрая съм на линия... Mr. Green
Такааа, много хубава среща се получи  cheers, но мисля, че те снимките сами говорят за това.  Hug
Най-после визуализирах някои никове  Wink
Искам да се извиня на всички седящи в радиус от поне 2 места около мен за словесния поток, с който ги залях   blahblah ...но другия път ще си знаете, ако не ви се слушат глупости - на другия край на масата.  newsm52

Мерелин, що не каза мила, че си ни чакала ... щяхме да те почерпим едно за утеха... Crazy

Снимките са ми качени вече, така че, който иска да заповяда....
Утре ще пиша по-адекватно, защото вече доста се поизморих, така че ... лека нощ   Tired

# 114
   Мамета, корема ме свива от притеснение, заради изпита. Децата ми са много притеснителни също за такива важни събития и всъщност за тях ми е кофти. Моля, стискайте палци да се падне добра тема... Sick
   Отивам да разгледам снимките - за кураж!!

# 115
Еййй, браво, момичета, много хубави снимки! Изглеждате страхотно!!!! Да не съм чула повече за разбиване на стени и други подобни...Всички изглеждате много добре - красиви бъдещи ноемврийски мами Hug

Karil, стискам палци на момичетата и дано да им се падне хубава тема! А ти се успокой - ще се справят - нали и ти учи с тях Wink

Лек ден, момичета и много усмивки!!!

# 116
  • Ботевград
Много сте сладкиииии, много хубави снимки!  Hug Дай Боже на следващи срещи да можем да се включваме и ние!   bouquet

# 117
  • София
Здравейте и от мен!
Аз също съм приятно изненадана от срещата. Беше много весело и ободряващо, и се заредих с положителни емоции от ноемврийските мами за цялата седмица! Laughing  Определено ще трябва да се организираме да се видим и друг път (тогава се надявам вече и аз да имам коремче Cry).
Лек и успешен ден на всички!!!

# 118
  • sofia
И сина на vesi1 - Бобо, който като видя толкова много жени на едно място и здравата се уплаши  Laughing - ами прав си е човека Wink.
Ако щете вярвайте, ама докато се прибрирахме три пъти ми повтори, че не ги харесва тези "какички".....следващия път без него.....само с него се занимавах
Роси, много исках с теб да си поговоря, ама и това ще стане...някой ден Mr. Green

Карил, ще се справят децата, родителите винаги се притесняват повече от тях...няма нищо фатално в цялата работа, я по-спокойно Grinning

(тогава се надявам вече и аз да имам коремче Cry).
Лек и успешен ден на всички!!!
Хич не ти трябва тоз корем Wink къде, къде по-хубаво е да се появи чак в шестия месец

# 119
     Току що се прибрах от "изпращането" на децата..Толкова бяха пребледняли, че имах чувството че ще трябва да ги раенимирам..Накрая, като се видях в чудо го ударих на майтап: "Баба Илиица флиртувала със заптиетата и те понеже и били навити и направили услуга", ..."бялата лястовица, прелетяла над ж.к. Кремиковци и превръщайки се в черна, се срещнала с духа на Странджата, който и казал: Да живее България"...Ангелинка, така се влюбила в Николчо, заради парите му,  че била готова да забрави за "първото си либе", което и било обещало да я заведе "До Чикаго и назад".....
   Мамета, много БЛАГОДАРЯ за успокоението, наистина ми помагате. Да са ни живи и здрави децата и повече осъществени мечти!!!
   Срещата беше страхотна. Емоционална! Дано следващия път да има още повече мами...
   ВЕНИ, ПАМ - специален поздрав за вас от мен и бебо!!!
   ВЕСИ 1 - Бобо е истински ЛЪВ\ не знам каква зодия е\ щом гордо отстъпи от женската компания. Виж му асцендента motor

Общи условия

Активация на акаунт