С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 648
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Ако искате пишете ми на Лични, за да не задръстваме темата , пък ако се съберат примерно от София повече девойки, ще измислим друг начин , а не по пощата. А за другите давайте адресите и ще ви пращам Laughing NP

# 181
Karil, мерси за безплатната консултация  Hug
Аз имам едни спомени от детството с това синапено семе....не знам колко пъти са ми го правили този компрес, но имам чувството, че постоянно си стоях с него / едва ли е било точно така,де  Wink/ Но може да го пробвам. Хубавото на нашата педиатърка е, че изписва предимно билкови сиропи, хомеопатични и леки капки, по тази причина Марена досега е пила АБ само веднъж, но нямаше начин тогава.

А иначе за йога - упражненията  - искам и аз, пишете ме в списъка  Peace

# 182
  • София
Ейййй банда, човек да ви "изпусне" и да не влезе един ден и.... изписвате темата без шанс да вляза в час newsm51 От прочетеното подразбирам , че разбойничките на Карил са се преборили геройски и чакаме отлични резултати, че се радвате само на положителни емоции /с изключение на Iviche , на която пожелавам бързо оздравяване на буболечето /и изобщо че сте ок ! За всички мами, които не си довлякоха недрелите сексапилни задници на срещата- предоставихме ви снимков материал, който смятам за достатъчно убедителен за да не пропуснете следващата newsm10
А, за мазилата- как бе мацки понасяте смрадта на маслата на Икаров ?Аз за малко да си прогоня мъжа от леглото след една интервенция с незнам си какво си масло там за бременни smile3550 -гадост неземна. Я пак да си пробутам аз моето си откритие- опитайте Кокона майка-масло за гърди и да видим  newsm78
Целувки на всички !!!

# 183
уфф за бански май и аз 6те ходя да си купя един цял и това е.Ина4е в нета намерих един много сладък,ама идея нямам дали 6те стои добре за тумба като моята  newsm78
http://www.bonprixsecure.com/it/bundle.htm?id=162077901520959406 … 564&bu=230723

май Цветито бе6е писала 4е гледала някъде бански за бременни...да казва ако знае  Wink

ина4е да се похваля 4е бебо ве4е доста 6ава,дори сно6ти татито успя да го усети...това ме радва много и ме прави по_спокойна като усетя малкото 4ове4е да мърда.

цунки на вси4ки и мерси за бързото инфо
   bouquet Hug

# 184
   Bimba, банския е жесток, но наистина незнам дали ще стои добре на коремчето / и най-вече дали ще го събере  Mr. Green /!
  Iviche, и аз да пожелая на малката бързо оздравяване, а ти гледай да не ти кихне в лицето, че в нашето положение, не е препоръчително да боледуваме! За т. нар. " синапени лапи" да си кажа скромното НЕдокторско мнение: благодарна съм на родителите си, че никога не са ме мъчили с подобна гадост! Когато синчето, беше по-малко свеки ме съветваше да му слагам синап като е болен! Мъж ми се възпротиви, защото имаше ужасни спомени от този метод на лечение! Аз обаче реших да се поразровя за поече инфо и открих, че отдавна вече отричат синапа, за лечение на малки деца, защото може да доведе до увреждане на сърцето!
    Момичета, сега си писахме с Sheherezada на ЛС! Имам следното предложение! Имам познати от Благоевград, които живеят в Сф., но всеки уикенд са си в родния град! По тях да бъде пратено едно DVD и тук да го размножим! Ще си устроим пак една срещичка - в нас, за да ви раздам копията  Mr. Green! Какво ще кажете? Моля пишете на ЛС, а аз после ще обобщя мненията ви в темата! Аз довечера ще разбера моите познати, кога ще си ходят!
    МЕРЕЛИН, ти кога мислиш да ходиш за бански? аз по цял ден съм в къщи, но незнам как ще ми се отрази едно пътуване  newsm78! Честно казано не се чувствам много комфортно в кола!

# 185
  • София
 И grig има прекрасен блупоинтски бански в който уви не си побира това лято нито  bombs нито дупето..... Еееех, как се изкушавам  да се пусна по прекрасни, наедрели breastfeeding ама.....нали ще се става уж сериозна мама, та ще се въздържа тази година. Иначе и аз съм се ориентирала към цял бански, но никак не съм склонна да дам куп пари за нещо, кото ще сложа 2-3 пъти.... В Метро видях нелоши цели модели за до 20 лв. и мисля да се сдобия с нещо от сорта......

# 186
Ето това е стройна организация  Laughing

Докладвам:
benighted  ще пише допълнително, за нейните познати и ще им дам диск
Още един ще замине утре при Роси74  Wink
А с Вени   най-вероятно ще се видим лично Sunglasses и един ще замине за Варна  Peace

Всички останали пишете и ще се разберем Hug

# 187
  • София
Малко офф Sunglasses

Смешно ми стана, че точно в темата ".. БЕЗ ТЕН", само за бански се говори Mr. Green

# 188
Ето това е стройна организация  Laughing

Докладвам:
benighted  ще пише допълнително, за нейните познати и ще им дам диск
Още един ще замине утре при Роси74  Wink
....
I`m so special, o so special  Mr. Green хахахаха. Специални благодарности, sheherazada!

# 189
Бимба, аз видях един бански за бременни в едно магазинче на Алабин- точно срещу съдебната палата- беше от две части- бикини и горнище  като сутиен, отдолу зашито едно парче плат- бяха го сложили на бременен корем и не седеше зле- обаче понеже беше на витрината и не ме интересуваше толкова- не влязох и не знам колко струва- аз лично бих си взела един цял и толкова   

# 190
ама Цвети ти за София ми говори6 нали?Майка ми живее в Пловдив....трябва да разу4а дали и там го няма този магазин.
Ако не и аз 6те си купя цял и толкоз.....6те прили4ам на тиква ама карай
  hahaha

А Цвети извинявай ако те притеснявам ама може ли да ми смени6 термина за 26,4е о6те в на4алото го обърках и така си и остана.То не 4е е толкова важно за един ден,ама все пак ако не те затруднявам.
Hug

# 191
Здравейте и днес Simple Smile
Знаете ли какво ме вълнува? Някой спомена скоро за болки в кръста и разширяване на таза и т.н.. Много ме боли мен кръста от вчера, място не мога да си намеря. Преди се изпуквах с някакви упражнения, ама сега не смея да се усуквам.. Някакъв лек за това, или лежане повечко трябва!?!? Thinking

# 192
   На Бимба в каталога има невероятни бански и не се скъпи..Джени, мен също ме боли кръста, пия си хапчетата и лежа\ не за дълго\ Моя таз явно си е отдавна изпукан  и разширен

# 193
  • София
Смешно ми стана, че точно в темата ".. БЕЗ ТЕН", само за бански се говори Mr. Green
А не бе ! smile3508 Обещавам даже да плувам и плажувам като всяка година... /е, само дето ще излизам изпод чадъра не за 6, а за 2 часа- сутрин и следобед/ и ще плувам /само в  морето  Naughty/ докато се разкисна! ....ако всичко е ок дотогава де.... Хич и не смятам да си вкарвам бръмбари  кое е полезно и кое не- майка ми не е мръднала с мен 20 дни от плажа и видиш ли- съвсем съм си добре Crossing Arms

# 194
   Аз също в предишната бременност съм плажувала \осторожно\ и се чувствах много добре. Сигурна съм, че за бебетата това е страшен кеф и ги оздравява newsm30

Общи условия

Активация на акаунт