С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 565
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,мами!Софиянки, наистина сте големи сладурани - всички сте усмихнати и изглеждате много щастливи.Варненки и те не лъжат  newsm10На Мина наистина не и личи коремчето,на Вени се забелязва-Вени,честита годишнина- любов и разбирателство!   txtloves
Вчера аз отразих едно плажче след 3 часа-беше страхотно,подухваше лек ветрец,нямаше много народ-единственото неприятно нещо беше дивата ромска музика,долитаща от ресторанта наблизо - ромска сватба smile3514 Нямам специален бански-бях с миналогодишния,но отгоре бях с изрязан потник,за да крия тумбата.Вероятно няма и да си купя нов - нещо не ми се нравят...
А за кремовете...да се срамувам и ядосвам или да се гордея с мойто мъж - не знам!Проявил той самоинициатива и ми купил крем против стрии-Перкуталфа,чували ли сте го?Мирише страхотно,попива бързо и някоя си аптекарка се кълняла в него... newsm78

# 166
Софиянки, и аз искам бански от Перник Simple Smile) Ще дойда в края на месеца към София да си го взема.
Ние с любимия тъкмо се прибрахме, прекарахме много готино в "Продадена невеста" (ресторант - винарна, супер спокойна атмосфера и един котарак, с който си поделихме порцията). Дори пуснаха любимия ми "Buena vista, social club".
В събота тръгваме на пътешествие из БГ, ще ходим до Смолян, Банско и до Перник (за БАНСКИ) Simple Smile. Голям кеф, ние сме едни хаймани.... само остава да поработя до петък, да си изчистя бюрото, че да няма недоволни шефове.
Тоня, айде към Варна, на среща другия месец Wink)

# 167
Упс, благодаря на всички за пожеланията... Както каза една моя колежка когато почерпих за 6 месеца след сватбата "айде още шест месеца да изкарате " Simple Smile
иначе за банските съм съвсем сериозна... давам си мерките веднага кат сформирате група за пазарене  Grinning Sunglasses

# 168
Всички ли ще ходите на море? Ние - май не... Rolling Eyes Хайде чипкайте се и за мен!
Абе, ноемврийки готини, що не си лягате, а сте във форума (барабар с мен)?

Както каза една моя колежка когато почерпих за 6 месеца след сватбата "айде още шест месеца да изкарате " Simple Smile
А това изби рибата определено  Laughing.

# 169
ейййййй как ви завидях самоооооооо,какви сте ми нареденииии,весели и засмени на всички снимки Grinningобещавам ,че следващия път,че и аз съм на линия-дано само спре да ме боли остро коремчетоооо Cryзащо става така незнам newsm78мисля да пия нош-па,какво ще кажете?

# 170
  • София
мисля да пия нош-па,какво ще кажете?
     Мен корема си ме наболява от средата на април и на ЖК ме посъветваха да пия но-шпа. И така до ден днешен не съм спирала да го пия и смятам да продължавам. Малко скъпичко ми излиза, но какво да се прави. Всъщност но-шпа се пие не толкова, за да ти облекчи болките, колкото за да сме по-еластични от вътре и да се развива добре бебчето, да му е широко. Иначе твърдят, че спокойно можем да си го пием продължително време без да се притесняваме.
     Аз да се оплача: днес си пътуваме за Пловдив и няма да мога често да чета какво става при вас и да ви пиша (там нямам компютър). Но при всяка възможност ще съм на линия. Обещавам!!!
Чао за сега. Cry

# 171
  • sofia
Бимба аз ползвам крема на Икаров казва се "Силви" и е само от етерични масла + Вит. Д и Е и съм много доволна от него. Мисля, че 1 бр. като гледам ще стигне за 2-3 месеца и не е скъп - май беше 5, 50 лв. от аптеката.
Я провери дали на него не пише, че не става за бременни.....щото с тия етерични масла newsm78
В темата за козметиката на Талодерма, мацката (Веси) беше писала, че не става и препоръчваше бадемовото масло и още някакво на Икаров и изрично беше казала, че на крема им за стрии пише, че не става за бременни.
Аз първия път се мажех абсолютно нередовно и се сдобих със допълнителни стрии, сега ужким съм по-стриктна Rolling Eyes

А като споменахте Блу Пойнт ме върнахте няколко години назад, като киснех в пернишката митница и само ги псуваха митничарите....щото всички документи им бяха "наред"

# 172
     Мен корема си ме наболява от средата на април и на ЖК ме посъветваха да пия но-шпа. И така до ден днешен не съм спирала да го пия и смятам да продължавам. Малко скъпичко ми излиза, но какво да се прави. Всъщност но-шпа се пие не толкова, за да ти облекчи болките, колкото за да сме по-еластични от вътре и да се развива добре бебчето, да му е широко. Иначе твърдят, че спокойно можем да си го пием продължително време без да се притесняваме.
     Аз да се оплача: днес си пътуваме за Пловдив и няма да мога често да чета какво става при вас и да ви пиша (там нямам компютър). Но при всяка възможност ще съм на линия. Обещавам!!!
Чао за сега. Cry

Всъщност да - но-шпа-то се пие при чувствителна матка, да се отпусне. Аз съвсем скоро (нищо, че ми е 2-ро) разбрах какво означава чувствителна матка - на УЗ бебчо нямаше много място за мърдане, беше като притиснат от матката (лоша матка, лоша) и д-рката каза, че това означавало. (ПОсле мъж ми ме пита: "Защо стискаш бебето?"  Laughing).
bubalina, недей да жалиш толкова много - Пловдив е страхотен град, а отгоре на това ще си при мама и тати, и какво глезене ще падне...  Hug Чак ти завиждам Wink. На тях първо внуче ли ще им е?
Приятен ден от мен, бремелинки!

# 173
   ЗДРАВЕЙТЕ мамета!!
   Отпочинала, след изпит вчера, никнат ми крила..
        Бързам, за да поживея - ВАКАНЦИЯ- УРА!!!!!!!!!!!!!!!!
     Мамета, радвам се на всички вас- на пътуването до Пловдив, на празника на Вени , на плажа на Точка, на хубавите неща, които ви се случват...
     Гаранция ви давам, че на етеричните масла - някои от тях - има указание да не се ползват при бременни. Спец. аз ползвах стимулант за коса и май не става за бременни...Аз го ползвах между др. един-два пъти... newsm78

# 174
Добро утро, макар че за мен не е най-доброто... Rolling Eyes
Марена е болна, цяла нощ е кашляла, има хрема...всичко се появи изведнъж и сутринта я водихме при педиатърката. Май че е вирус... ooooh!  не му беше сега момента, ама те не питат...иначе милата и тя се измъчи, добре че поне дава да и слагам капки и си пие сиропа  Tired...то затова феичките и оставят подаръчета, като се събуди, а през нощта я навестяват елфчетата.
 babydust7

Еми, това е...дано се оправи бързо, но при всички случаи до края на седмицата няма да ходи на детска градина... Naughty

# 175
   Ивиче, съжалявам че малката е лапнала вирус...ама те малките са така. Можеш да вземеш синап, да го счукаш, направи го на каша 3 с.л брашно с 1 с.л. синап. Ако няма температура , това нещо се намазва на памучно парче плат - марля, тънка кърпа и се налага на гърба от двете страни на гръбн. стълб. След 2-3-4 мин., повдигайки ъгъла на синапената лапа ще установиш, че кожата е порозовяла, зачервена. Лапата се отвежда, кожата се забърсва с влажна кърпа и се маже с кремче. Много помага. Това е класическа физ. процедура. Наблюдавай детето за евентуални обриви, както и гледай гърлото, ако не е бледо розово като останалата лигавица - има проблем....Безплатен консултант: Д-р Карил  costumed050

# 176
Момичета, ако някой проявява интерес, донесоха ми DVD с йога за бременни:

Crunch Yoga Mama - Prenatal Yoga
Ето тук има инфо:

http://www.amazon.com/gp/product/B0001LJCSO/qid=1150792816/sr=1- … =glance&n=130

Мога да ви го презапиша Sunglasses/ пу пу да не ме чуят, каква съм пиратка Wink /

# 177
Момичета, ако някой проявява интерес, донесоха ми DVD с йога за бременни:

Crunch Yoga Mama - Prenatal Yoga
Ето тук има инфо:

http://www.amazon.com/gp/product/B0001LJCSO/qid=1150792816/sr=1- … =glance&n=130

Мога да ви го презапиша Sunglasses/ пу пу да не ме чуят, каква съм пиратка Wink /
Ами аз бих искала, но не знам дали ще се надвия да я играя... малко мързеливичка си падам Embarassed. Иначе имам и някаква гимнастика за бременни - обаче с някакъв французин, познайте колко пъти съм я играла... 1!

# 178
Ами тази е доста мързелива Wink то е повече за разтягане и дишане  Laughing

# 179
sheherazada, и аз ще се включа в списъка, ако е удобно, разбира се.

Кажи как да се случи това?
Да ти пратя празно DVD и после?

Общи условия

Активация на акаунт