С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 553
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Karil: ГОЛЯМО БРААААВО НА ТВОИТЕ МОМИЧЕТА !!
Иначе...  Embarassed  Embarassed  Embarassed какви неща само ... малко се засрамвам чак..
А таткото сега е най-добрия бъдещ татко, но като е бил малък е нямал спирачки Simple Smile Аз също съм била хала, така че ще почакаме с "памучето" да го видим на дали на нас ще се метне Simple Smile Все пак няма да е зле да е послушно Simple Smile

# 151
Здравейте и от мен Simple Smile
и аз да кажа за срещата, че беше супер и другия път да сме още повече  Simple Smile
Бимба банските на триумф са много хубави и не са скъпи. Не са специално за бременни, но стават и аз такъв си взех.
Карил браво на твойте момичета!!!!! а ти толко се притесняваше било е напразно.
Поздрави на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 152
  • София
Карил, тези бански Блу пойнт в коя фабрика се произвеждат в Перник? Имат ли фирмен магазин? Преди години си бях купила техен - беше жесток! След това вече никъде не се намираха ...  Sad

# 153
  O, ДЖЕНИ! както би възкликнал поета....Преценила съм ви аз от раз, защото съм запозната с живота от ранна възраст. Рядко вече се лъжа в преценките си..Айде , спри да се срамуваш, защото има  с какво да се гордееш kiss

# 154
   Фабриката е на гърци. Намира се в кв. Изток. Влезеш ли в Перник ще питаш - всеки я знае. Банските са и спортни и с мъниста и пайети, каквито сега са хит..от 20 до 50 лв. Може да има и по-евтини. Миналото лято си взех прашка\сути- без чашка- детски в синьо и оранж за 7 лв. На децата също съм взимала за такива цени. В сп. Мери с МАРИЯ- отварачката има реклама на фирмата. Тези с мънистата са по-скъпи, но лятото в Китен бяха с двойни цени, отколкото в магазина в П-к...пак има сметка да се вземат от там. Бебо страшно ме рита.

# 155
Карил: Още си на поетична вълна, а изпита минаааааааа..... Wink Sunglasses Laughing Grinning

# 156
Карил, тези бански Блу пойнт в коя фабрика се произвеждат в Перник? Имат ли фирмен магазин? Преди години си бях купила техен - беше жесток! След това вече никъде не се намираха ...  Sad
KARIL,като пусна мухата-сега казвай бързо къде се продават техни неща-днес си взех една рокля и сега търся нещо по-спортно-дет се вика за всеки ден

# 157
    Перник, ул. Юри Гагарин, 1   тел. 076\670708, 670017, факс - 076 670366...ако още има намаление е добре да побързате..питайте дали е в сила, и за работното време...

# 158
    Перник, ул. Юри Гагарин, 1   тел. 076\670708, 670017, факс - 076 670366...ако още има намаление е добре да побързате..питайте дали е в сила, и за работното време...
  За намалението, аз казвам да се съберем и да им се изтъпаним, току виж са ни направили по-голяма отстъпка под напора на коремчетата!  preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo
    newsm65
  Марийче, браво на децата! Дано в сряда и задачите да са лесни  Peace!

# 159
  За намалението, аз казвам да се съберем и да им се изтъпаним, току виж са ни направили по-голяма отстъпка под напора на коремчетата!  preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo
    newsm65
  Марийче, браво на децата! Дано в сряда и задачите да са лесни  Peace!
абе ти се бъзикаш-ама аз сериозно мислех да го предложа тва с груповото ходене-на тези дет се помотват през деня като мен тази седмица-що пък не newsm78

# 160
Здравейте, днес от работа не мога да се включа. Много сте готини всиииииичките на софийската среща. Браво, пу-пу-пу!!! Ние с Вени си направихме една самотна варненска среща, тук е момента да порицая останалите варненки, които не се включват. Simple Smile
Цитат на: benighted
[b
Мина[/b], мила, къде ти е коремчето?
Ох, наистина нямам корем, даже на тези снимки от този потник по го докарвам, но за сметка на това съм страшно подпухнала /ама аз си знам от какво е/.

# 161
И аз искам банскииии Party Wink

# 162
   Мамета, децата ми са се справили много добре - количествено и качествено, само дето едната вмъкнала пропуснато изречение, като на скобата за вмъкване писала 1 - ца, а самото изречение добавила с 1-ца и ....изречението, по надолу.Та се обаждах до школата по литера
тура, за да ми обяснят подлежи ли на анулиране...ще се сметне ли за знак за връзкарство... ПОМАГАЙТЕ!! ПИТАЙТЕ УЧИТЕЛ ПО ЛИТЕРАТУРА ЗА ПРАВИЛАТА И ГРЕШКИТЕ

# 163
  • София
Снимките са фантистични! Другият път и аз съм на линия обещавам.
Бимба аз ползвам крема на Икаров казва се "Силви" и е само от етерични масла + Вит. Д и Е и съм много доволна от него. Мисля, че 1 бр. като гледам ще стигне за 2-3 месеца и не е скъп - май беше 5, 50 лв. от аптеката.
Момичета лека седмица на всички и стискам палци за близначките на Карил   

# 164
  • София
Ох сега видях, че всички си говорите за бански, а пък на мен от ЖК в Шейново ми казаха тази година никакво море... Продължава и забраната за секс ... Абе въобще идилия, но ще стискам зъби и това е. После ще наваксвам Laughing Laughing Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт