МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 834
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Не, аз харесвам червените червила на Шанел, и то много. Просто казвам, че между номер пет и номер три за мен разликата е незабележима и само затова няма да го купя. И са на светлинни години по качество пред червената колекция на Диор примерно. А лъвът е не просто кичозен, ами направо грозноват. Самият хайлайтър казах вече, че не ми хареса и не само заради едрия брокат.

А, забравих да кажа, че страшно ми харесаха новите хайлайтери на МАС, но не можах да реша кой от двата да взема. Но сега си мисля, че розовият е почти същият като Холо розовия на Диор, така че ще взема другия.

veka, не видях коледна колекция на Диор наистина и то на четири места. Освен да не знам какво да търся.Joy

п.п. Сега погледнах сайта на Диор, ами не, няма я още колекцията Midnight Wish.

# 46
В България я има юхууууу. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като са същите пролетните Шанели, ще загубят още пари. Лучия Пика вън!
Царят е мъртъв да живее Царят /Диор вече за мен/. Как изпуснаха Шанел Питър Филипс, как?!

# 47
Между другото, тук се купува колекцията и още как. От четири магазина само в един беше останал хайлайтерът и в друг червилото.  Единичните сенки бяха с почти изчерпани цветове, другите лимитирани червила също. Диорските стоят навсякъде, а около Шисейдо никъде не виждам хора. Joy

# 48
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че Шанел се оливат последните години с червените цветове. Харесвам ги много, но само на картинка- на мен грим в този цвят не ми отива, така че и да искам, няма начин да купя нещо.
Другите колекции не съм ги разгледала още обстойно.

# 49
  • Бургас
Червената гама не е моята,червени червила особено не обичам.Денс,мерсаж за темата.Kiss

# 50
Това не значи, че много други жени не обичат червени червила. Аз за по-малко от месец пет купих, след като окончателно ми писнаха кораловите, за нюд да не говорим. Или с балсамче, или с червено ходя вече. Сигурно и това ще ми писне.

Искам да кажа, че лъскавият пигмент на Иламаска, който показах в другата тема е изключително красив на очите. Мисля с лека ръка да го пробвам и за хайлайтър.

# 51
Аз също обичам червени червила, но имам много и тези, които се предлагат не ме карат да ги купя, защото няма нещо ново и интересно.

Check Please, щом сега си на вълна червени червила, си вземи най-доброто излизало напоследък, това на Риана, течното. Кръв е просто, магнетично. Убийствено!

# 52
  • София
Check Please, аз я виждам от поне седмица в https://www.dior.com/en_gb/woman/make-up/must-have-looks/midnigh … ristmas-look-2018 и https://www.escentual.com/dior/make-up/christmas-look/. Нямам представа как стоят нещата при вас. В Инстаграм виждам, че рускините силно се прехласват пред коледната колекция на Шанел, но пък има и доста реалисти, които отсяват добрите от несполучливите продукти. Все пак предлагането и в Русия, и на Запад е далеч по-обилно от това на нашия пазар.

# 53
  • HH
Аз бях хвърлила око на коледните метеорити, но онлайн навсякъде бяха разпродадени.

Чек, предполагам си погледнала в Alsterhaus. На Диор лимитираните колекции със сигурност ги зареждат в Parfümerie Schuback. Поне за тази във Винтерхуде мога да гарантирам. Последният път едното холо на Диор само там го имаше ден два след лансирането.

# 54
Здравейте момичета!
Подариха ми ваучер за Сефора и съм в чуденка какво да си избера. На този етап ползвам корейска козметика, поръчана през интернет.
Замислям се за добър ФДТ, ББ или СС-крем.
Можете ли да ми препоръчате някакъв такъв продукт, който си заслужава?
Нямам нужда от покритие, по-скоро озаряване, матиране..., но да има и SPF...Rolling Eyes
Ill   Flowers Hibiscus

# 55
За момичетата, пазаруващи онлайн - Beautybay днес пусна намаление от 30% на почти всичко на сайта си за Black friday.

# 56
  • Sofia
За момичетата, пазаруващи онлайн - Beautybay днес пусна намаление от 30% на почти всичко на сайта си за Black friday.
Точно влизах, за да споделя същото. Simple Smile Аз лично се възползвах.

Здравейте момичета!
Подариха ми ваучер за Сефора и съм в чуденка какво да си избера. На този етап ползвам корейска козметика, поръчана през интернет.
Замислям се за добър ФДТ, ББ или СС-крем.
Можете ли да ми препоръчате някакъв такъв продукт, който си заслужава?
Нямам нужда от покритие, по-скоро озаряване, матиране..., но да има и SPF...Rolling Eyes
Ill   Flowers Hibiscus
Само да те посъветвам да изчакаш до Черния Петък и тогава да си закупиш каквото си решила, защото най-вероятно ще има намаление от минимум 20%. Peace

# 57
Too faced Peach perfect ФДТ е чудесен. Не знам дали има spf, но така или иначе не е ок да очакваш само от фдт да получиш слънцезащита, затова инвестирай по-добре в слънцезащитен крем. Wane Goss има цяло видео по темата.

# 58
Да, ще изчакам намаленията, сега се подготвям Blush
Слагам слънцезащитен, ще разгледам Too faced Peach perfect ФД, признавам си, за пръв път го чувам Flushed

# 59
Гледам нотино...и ми се струва, че нещата на Ланком там са с по 20тина лева надолу от нашата Сефора. Има ли причина да е така? Почти съм убедена, че спиралите излизаха по 60+ лв в Сефора, тук са около 40 и малко. Нали уж са     легитимни?

Редактирам с още един въпрос...някой с отизиви за Too faced peach blur?

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 16:29 от Breedlove

Общи условия

Активация на акаунт