МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 926
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Наташа??? В БГ???? Моля разкажи! Коя палитра, коя Сефора? Аз съм най-най-големия и фен!
32 лв. мини палитра в Сефора Дъ Мол,в другата не съм ходила този уикенд. Вчера се разпродаваше със страшна скорост. Много е красива.

Скрит текст:

# 601
32 лева, сериозно? Тази я имам, ще скоча до Парадайс да видя има ли и други. Искам camel, формулата на Наташа е неповторима за мен. Благодаря за инфото! Надявам се да вкарат повече от нейната линия.

# 602
Добри ли са тези минита на Наташа? Любимите ми влогъри доста ги плюят, че били с много по-лоша формула от големите палитри на марката.

# 603
32 лева, сериозно? Тази я имам, ще скоча до Парадайс да видя има ли и други. Искам camel, формулата на Наташа е неповторима за мен. Благодаря за инфото! Надявам се да вкарат повече от нейната линия.
Няма други, само тази е.

# 604
Любима ми е формулата на Наташа, от минитата имам само тази-не мисля, че е лоша, но ми е по-скучна от други. Най-любимата ми е Сафари, за мен е незаменима, но искам да видя на живо Gold. И много желая Sunset.
За сравнение-от нашенските, продавани тук, фаворит ми е Худа, но в сравнение с Наташа не се блендва толкова лесно, цветовете са по-преливни и не така открояващи се и стоящи където си поставиш.

# 605
Аз исках да пробвам мини Лила палитрата, но видях много отрицателни мнения - формулата е различна от оригиналната. И се отказах.

# 606
Аз имам голямата Лила-прекрасна е. Имам и Худа Дезърт и според мен са различни-използвам и двете за различни цели. Не съм пробвала мини Лила. Мини сънсет не е нещо, което ползвам често, просто защото имам цветовете и в други палитри, но сега ще я извадя и днес ще тествам само нея, за да си припомня и ще дам честен отзив спрямо другите, които имам. За мен най-много си заслужава Сафари, тя е базата за 90% от грима на очите ми всеки път.

# 607
Някой да чел/чул какво ще се случва с бютибей и другите английски сайтове след Брекзит? Няма ли да се местят примерно в Германия? Joy Откъде иначе ще поръчваме американски продукти, които ги няма в Сефора и Дъглас?

# 608
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате сенки, предпочитам единички, които да не се прашат изобщо и да са много трайни. Нося лещи и имам ужасно чувствителни очи и дори и прашинка да падне, задължително ще ми влезе в окото Angry
Всъщност предпочитам кремообразните формули за по-сигурно или молив-сенки.
Нямам претенции за бюджет, предпочитам да са висок клас, но най-важното е да не ме тормозят Blush

# 609
Някой да чел/чул какво ще се случва с бютибей и другите английски сайтове след Брекзит? Няма ли да се местят примерно в Германия? Joy Откъде иначе ще поръчваме американски продукти, които ги няма в Сефора и Дъглас?
и аз съм силно притеснена😁, ММ вика поръчвай докато можеш, че после не се зн😖

# 610

А дали ще заредят комплекта отново?

# 611
Здравейте ,момичета
Утре ще пътуваме до София по работа , но много искам да мина през Сепфора в The Mall ,много ама мноого искам да си взема фондьотена на Fenty .Понеже няма да имаме почти никакво време ,моля ви да ми кажете има ли го точно него там , на каква цена е ако знаете ,за да знам да си губим ли и без това малкото време .

Благодаря предварително.

# 612
Има го, на цена 66 лв.

# 613
Има го, на цена 66 лв.

Благодаря много за инфото. А ако сте го позлвали и вие ли имате същото положително мнение като на повечето влогъри/блогъри ?

# 614
Много е матиращ , ако си с по-суха кожа , задължително с база хидратираща.

Общи условия

Активация на акаунт