МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 925
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Много е матиращ , ако си с по-суха кожа , задължително с база хидратираща.

Благодаря кенди Simple Smile А препоръка за такава ,може ли .

# 616
  • София
Матиращ, плътен, оксидира, а и огромно количество. Не е моята чашка чай Fenty.

# 617
Бялото олио на Фарсали , в Сефора го има .

# 618
  • Варна
Някой с отзиви за италианската марка Diego dalla Palma?
Продават я в във варненския фрийшоп, та се чудя на един фдт.

# 619
Някой с отзиви за италианската марка Diego dalla Palma?
Продават я в във варненския фрийшоп, та се чудя на един фдт.

Аз имам три единички сенки и ги харесвам. Правили са ми грим  с техни продукти, останах доволна от фон дьо тена, който ползваха, но не си поням кой точно е бил а мислая, че имат няколко, сьс смесена кожа сьм.

# 620
Момичета, някоя ползвала ли е на Charlotte Tilbury Airbrush flawless finish? Можете ли да споделите впечатления ?

# 621
  • София
Аз тъкмо приключвам с една опаковка от нея и на мен ми харесва. Изключително фино смляна е. Подходяща е и за зоната под очите (ако не е екстремно суха), както и за матиране на челото (ако не е екстремно мазно). Може да запечатва целия грим и седи много естествено, но все пак "блърва" кожата. Според мен един от най-големите ѝ плюсове е това, че е много подходяща за корекции на грима през деня. Точно заради фината си текстура, може да се напластява, без визуално да изглежда тежко.

# 622
Ел, ти кой цвят ползваш light или medium ? Защото аз съм с доста светла кожа, но се чудя дали light няма да ме прави още по- бяла. Аз търся пудра за цялото лице , с комбинирана кожа съм,така че по твоето описание ми звучи точно каквото търся.

# 623
  • София
С Fair съм аз.

# 624
Благодаря Flowers Hibiscus

# 625
Действително много хубава пудра! Но свършва бързо, бе. Някъде го чух и се замислих и наистина е така. При мен дъното се вижда, а я поръчах малко преди черния петък.
Може би заради адски смляната текстура несъзнателно взимам повечко? Не знам, аз по принцип ползвам ааааадски малко пудра, понеже съм със суха кожа.
С тази скорост на свършване ще се замисля дали да я подновя, далеч не е евтина, за да си заминава ей така.

# 626
 Имате ли мнение за тази палитра? В бюти бей е 14 долара, има и други неща на theBalm... 

# 627
А тази пудра на Шарлът по-фина ли е от водната на Бека?

# 628
Имате ли мнение за тази палитра? В бюти бей е 14 долара, има и други неща на theBalm... 

Тази с топлите тонове е добра. Но другата с розовите сенки - не особено.

# 629
Аз се прецаках с тази преди 2 месеца - след години слушане колко са хубави продуктите на the Balm - взех, че си купих една без да и проверя ревютата и ми  е толкова "брашняна", че дори не съм измислила на коя приятелка, която не ползва много грим да я подаря.

Но пък съм приятно впечатлена от матови сенки на Смашбокс!

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 23:12 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт