МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 488
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
И аз бях в Сефора Прадайс, страшна лудница, но пък мечтаната ми палитра беше намалена 😍 Cherry беше намалена.

# 181
Честита! Имаше ли други намалени палитри на Ърбан? Аз се точех на Ginger spice на too faced, но май не е.

# 182
Честита! Имаше ли други намалени палитри на Ърбан? Аз се точех на Ginger spice на too faced, но май не е.
Видях Naked Heat, за други не се сещам.

# 183
Мисля, че Нейкед 2 и Heat бяха намалени. Аз не очаквах да намалят shade & light, като я видях на намаления щанд я грабнах и се наредих. Не успях да огледедам обстойно.

# 184
  • София
И аз се зарадвах на 🍒 Cherry . Взех я веднага, след като минах опашката беше станала до входа ,. Аз почаках, но не чак толкова . Минах и през Бутика на Есте Лаудер в мол София и там почаках, но съм доволна. Взех ДУ и новия околоочен на ЕЛ. После остава да мина до Никс и ще ми е спокойно на душата.

# 185
  • София
И аз отскочих до Парадайс, само се разходих в Сефора, от Мак взех Soft&Gentle 😍😍

# 186
По обяд в Парадайз, особено в Сефора, беше лудница. Опашката беше до входа + завиваше обратно към касите... но пък много се бях настроила за продуктите за вежди на Бенефит (пък и са 5 full size неща и в момента излизат 90 лв.), та си почаках Simple Smile Имаше намалени няколко палитри на UD (Cherry и Heat видях със сигурност), на Too faced тази голямата Celebrate 20 years (?) & Chocolate Gold, na Худа, Кат Вон Д и Makeup forever по няколко.

В Мак беше по-добре положението, може би 5-6 души опашка, не повече. Оттам взех един mineralize руж (Sweet enough) и Painterly paint pot Simple Smile Доволно.

# 187
Намалението в МАК важи ли уикенда?

# 188
Да. Аз се отказах от черен козметичен петък в бг, в сравнение с Англия, Франция и Щатите не си заслужава.

# 189
  • У дома !
Намалението в МАК важи ли уикенда?
да

# 190
  • MJF
Момичета,
Някоя да е тествала днес пазаруване от Sephora.de?
Не успявам да финализирам поръчка без значние какво слагам.Изписва ми, че продуктите не са налични, но ми позволява да ги поставя в кошница. Опитам се да разбера сайта им ли е блокирал или наистина са изчерпани голяма част от продуктите.

# 191
Кой сет а вежди на Benefit е бил намален?

# 192
Кой сет а вежди на Benefit е бил намален?
Новият коледен.

# 193
Има ли някакви останали намалени палитри и коя сефора е по-добре заредена откъм промоционалните палитри - парадайз или дъ мол? Мерси!

# 194
  • София
Мисля че промоцията беше само вчера.

Общи условия

Активация на акаунт