МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 475
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Поръчката ти наистина се е забавила много - аз сигурно бих откачила за 3 седмици. Grinning

Неприятно е, да. Постоянно се чудиш дали не се е затрила някъде. А и като си бил принуден да платиш директно с карта, вместо с PayPal, някак си си още по- на тръни. Simple Smile

# 226
Аз така преди 2 години им пусках декларация, че е загубена, оказа се, че седи от 3 седмици в пощенския клон, а ходих сиг 4 пъти до там. Така че не бързайте да се притеснявате.

# 227
Моята поръчка от beautybay дойде в четвъртък. Пуснах я миналия понеделник.
Явно са се разбързали.

# 228
Здравейте, момичета,
Искам да ви помоля да ми препоръчате фон дьо тен- със смесена кожа съм, сега зимата се изсушава допълнително от студа. В повечето случаи имам по една пъпка на лицето си:disappointed:
От над 3 години използвам Born this way на Too faced. Харесвам го, защото е покривен , не стои като маска и е некомедоногенен.Hands Ok Hand
Въпреки че съм доволна ми се иска да пробвам нещо друго / без марките Ести Лаудер, Клиник и Кларанс/.
Много ще съм ви благодарна, ако споделите впечатленията си !:blush:

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 14:45 от Аталанта

# 229
  • София
И коледната колекция на Chanel вече е заредена, поне в любимия ми магазин. За другите магазини не знам.

Аталанта, аз бих ти препоръчала Lancome Teint Idole Ultra Wear.

# 230

Аталанта, аз бих ти препоръчала Lancome Teint Idole Ultra Wear.[/color]
Elle-même покривен ли е ? И нали няма да ми влоши състоянието на кожата?Rolling Eyes

# 231
  • София
Средно-покривен, с възможност за напластяване. Седи много красиво и естествено. За мен е тотален фаворит. Според мен е за всякакъв тип кожа, като разбира се при крайности - прекалено суха или прекалено мазна, трябва да се работи с подходящи кремове и основи, само фдт-ът не може да свърши всичко.

# 232
  • на последния етаж
И коледната колекция на Chanel вече е заредена, поне в любимия ми магазин. За другите магазини не знам.
Каква е цената на червилото?

# 233
  • София
Аз си го взех от чужбина и не знам каква е цената тук. Довечера ще ходя до Сефора и ще видя.

# 234
  • на последния етаж
Благодаря!  bouquet

# 235
  • Sofia
Да се отчета (понеже го коментирахме), че и моята поръчка от Beauty Bay пристигна днес. Била е ship-ната на 16-ти. Този път бързичко дойде. Simple Smile

# 236
  • Пловдив
Elle-même, а ти кой номер носиш от Lancome Teint Idole Ultra Wear? Виждам, че има адски много цветове и със сигурност трябва да се пробва, но поне да се ориентирам, защото и моята кожа е светла като твоята през зимата.

Аз използвам Double wear и напоследък нищо друго не може да ме грабне. Този "заспива" на лицето ми просто. Но ще тествам и Teint Idole.

# 237
  • София
Каква е цената на червилото?

72 лева е червилото.

# 238
Ааа, ще проверявам пощенския клон значи. Защото нито някой се появи на адреса, нито се обадиха.

# 239
И аз днес получих известие, че поръчката ми от Бюти бей ми е доставена  по пощата и трябва да си я взема .

Общи условия

Активация на акаунт